Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
Lesz még legalább egy sárga.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!Pedig már top20-ban volt. 😕 😕
több mint 12 éve
Stewart és Kenseth páros gyakorlata még a 20. ismétlés után is 😂 Bátyámnak holnap elmesélem, hogy mi volt, vesz egy repjegyet és megagyalja #17-t 😀
több mint 12 éve
Emlékszem hát! De biztos, ami biztos alapon Kurt Busch-t bennhagytam a csapatomban 😀Mindegy mi lesz a vége, ezért a dobásért megérte fennmaradni 😂gdavidegyébként nem tudom emlékszel-e, de múlt héten mondtam, hogy Ravennel párban nagyon jó futamotok lesz. meg is érdemlitek az eddigi chokerkedés miatt 😛shawnka
több mint 12 éve
Harvick viszont lassacskán megérett egy pofán verésre.gdavidezt adom. szörnyű, hogy ilyen Harvickok meg Truexek ott vannak csont nélkül a Chase-ben a nulla, szürke versenyzésükkel, míg Kyle Busch vagy Gordon meg megszakad a Wild Card helyért. undorító.
több mint 12 éve
Azért várjunk még ezzel. Mindjárt összetörik Gordont aztán máris annyi a jó futamomnak. 😀Mindegy mi lesz a vége, ezért a dobásért megérte fennmaradni 😂gdavidegyébként nem tudom emlékszel-e, de múlt héten mondtam, hogy Ravennel párban nagyon jó futamotok lesz. meg is érdemlitek az eddigi chokerkedés miatt 😛shawnka
több mint 12 éve
Harvick viszont lassacskán megérett egy pofán verésre.
több mint 12 éve
Mindegy mi lesz a vége, ezért a dobásért megérte fennmaradni 😂gdavidegyébként nem tudom emlékszel-e, de múlt héten mondtam, hogy Ravennel párban nagyon jó futamotok lesz. meg is érdemlitek az eddigi chokerkedés miatt 😛
több mint 12 éve
Mindegy mi lesz a vége, ezért a dobásért megérte fennmaradni 😂
több mint 12 éve
Antal elmehetne simán QB edzőnek, nagyon szép dobás volt 😂
több mint 12 éve
Végre Stewart nekem kedvez! 😀 2. hely! :cool:
több mint 12 éve
Ezt a két faszt 😀 😀 😀YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES!
több mint 12 éve
Köszi KuBusch! Továbbra is imádlak! 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Gratulálok Kurt. Az ember, aki soha többet nem fog a csapatom irányába jönni. Nem is értem miért rakom ki mindig szerencsétlen Kvapilt, pedig 30-40 pont körül stabilan hoz.
több mint 12 éve
Na meg is van a 2. kiesőm. 😀 Innentől király leszek! Cél a dobogó. 😀
több mint 12 éve
több mint 12 éve
4 velem is közös, de nálam #24 van és nem Keselowski. Most kemény 1,5 pontos előnyöm van, hasítok 😊A vezető összebeszélős duónak mondom, hogy utolérlek titeket 😀gdaviddélután Habi megjósolta twitteren, hogy min. 4 emberünk meg fog egyezni. 5 perccel a motorok beindítása előtt fedtük fel egymásnak csapatainkat 😀 puszta véletlen az egész.shawnka
szerk.: már csak 0,5, tovább nem csökkenhet 😀
több mint 12 éve
aki meg kihagyta Danicát, az mélyen szégyellje el magát. nem csak szép, nem csak okos, termeli a pontokat is 😀
több mint 12 éve
A vezető összebeszélős duónak mondom, hogy utolérlek titeket 😀gdaviddélután Habi megjósolta twitteren, hogy min. 4 emberünk meg fog egyezni. 5 perccel a motorok beindítása előtt fedtük fel egymásnak csapatainkat 😀 puszta véletlen az egész.
több mint 12 éve
A vezető összebeszélős duónak mondom, hogy utolérlek titeket 😀
több mint 12 éve
Scumbag Montoya. De nem gáz, Newmant ütötte ki, ez Kyle-nak nagyon jó.