Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
melyikbe menjek akkor? rebelsesbe?
több mint 12 éve
Új csapat, új kihívások...😊 Annyi tapasztalatom van a Packers-el hogy practice-be dobáltam 10-15 playt Rodgers-el mielőtt kiválasztottam a csapatot szóval biztos hogy nem leszek csúcsformában ne aggódj. 😊Duff neked jó ma este 11-től a meccsünk?labyde jó, h veled kezdek, biztos jót fog tenni az önbizalmamnak 😀
Am ja megnézem a Arsenal-Milant, s utána tolhatjuk. (kb11kor)Duff
több mint 12 éve
Duff
3 133
Duff neked jó ma este 11-től a meccsünk?labyde jó, h veled kezdek, biztos jót fog tenni az önbizalmamnak 😀
Am ja megnézem a Arsenal-Milant, s utána tolhatjuk. (kb11kor)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már nem😊Csak te és winston nem vagytok bent a bowlos szobákban, végignéztem most.kaszoIgen, van benne chat felület. Az a gond, hogy pl hamachi nélkül vagyunk páran, akik nem tudunk hostolni. Portok szabadok, de amikor legutóbb próbáltam hostolni, nem tudtak hozzám csatlakozni (tűzfalat kilőttem).Nekem szerencsére ment a host a múltkor!
A profilomnál megadtam az msn elérhetőségemet is, akinek velem van/lesz meccse, és tud hostolni felvehet.
Továbbá létrehoztam egy hamachi szobát
név: bowlhurebels
jelszó: bowlhu
Most már csak 8 férőhelyesek az ingyenes szobák, így ide szerintem csak azok lépjenek be, akik a 32 es liga szobáiban nincsenek benne, illetve akik velük éppen játszanak.Lance
Lehet pont a 8 férőhely miatt kéne akkor a Skype, az korlátlan és látjuk ki van, ki nincs nem kéne pm-et, hanem akkor élőben megbeszélni!Pingi
több mint 12 éve
Csak te és winston nem vagytok bent a bowlos szobákban, végignéztem most.Nekem szerencsére ment a host a múltkor!Szóval lehet beszélgetni ott is? És van valami hálózat amire csatlakozni kéne?PingiIgen, van benne chat felület. Az a gond, hogy pl hamachi nélkül vagyunk páran, akik nem tudunk hostolni. Portok szabadok, de amikor legutóbb próbáltam hostolni, nem tudtak hozzám csatlakozni (tűzfalat kilőttem).
A profilomnál megadtam az msn elérhetőségemet is, akinek velem van/lesz meccse, és tud hostolni felvehet.
Most már csak 8 férőhelyesek az ingyenes szobák, így ide szerintem csak azok lépjenek be, akik a 32 es liga szobáiban nincsenek benne, illetve akik velük éppen játszanak.Lance
Lehet pont a 8 férőhely miatt kéne akkor a Skype, az korlátlan és látjuk ki van, ki nincs nem kéne pm-et, hanem akkor élőben megbeszélni!Pingi
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Bowl.hu lázadó liga Week 1
Baltimore Ravens – New England Patriots
Minnesota Vikings - Philadelphia Eagles
Green Bay Packers – Tenesse Titans
Indianapolis Colts – Denver Broncos
New Orleans Saints – New York Giants
Oakland Raiders ( 1-0 ) 48 – 30 ( 0-1 ) Atlanta Falcons stat : http://www.mediafire.com/?8vz2herg85btvoc
Arizona Cardinals – Houston Texans
Carolina Panthers - Pittsburgh Steelers
bye week : Detroit Lions
egyenlőre így, aztán majd helyükre kerülnek a dolgok, shawnka volt olyan kedves és segít nekünk a tabellában és a scheduleban
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem szerencsére ment a host a múltkor!Igen, van benne chat felület. Az a gond, hogy pl hamachi nélkül vagyunk páran, akik nem tudunk hostolni. Portok szabadok, de amikor legutóbb próbáltam hostolni, nem tudtak hozzám csatlakozni (tűzfalat kilőttem).Én ezt már korábban felvetettem, de sok itt a hamachi rajongó. 😀labySzóval lehet beszélgetni ott is? És van valami hálózat amire csatlakozni kéne?Pingi
Lehet pont a 8 férőhely miatt kéne akkor a Skype, az korlátlan és látjuk ki van, ki nincs nem kéne pm-et, hanem akkor élőben megbeszélni!
több mint 12 éve
Egyem a szivedet, komolyan veszed az ilyet? 😊Jó kérdés!labytovább lehet görgetni ha nem tetszik 😉eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Igen, van benne chat felület. Az a gond, hogy pl hamachi nélkül vagyunk páran, akik nem tudunk hostolni. Portok szabadok, de amikor legutóbb próbáltam hostolni, nem tudtak hozzám csatlakozni (tűzfalat kilőttem).Szóval lehet beszélgetni ott is? És van valami hálózat amire csatlakozni kéne?PingiSrácok!Én ezt már korábban felvetettem, de sok itt a hamachi rajongó. 😀laby
Nem lenne jó egy Skype szoba ahol fent van mindenki és könnyebb lenne lebeszélni a meccseket, mert élőben megy a dolog!
Vélemény?Pingi
Most már csak 8 férőhelyesek az ingyenes szobák, így ide szerintem csak azok lépjenek be, akik a 32 es liga szobáiban nincsenek benne, illetve akik velük éppen játszanak.
több mint 12 éve
hála a QB-m tripla-duplájának, és a tökéletes irányítómutatójának, ennek ellenére is sikerült nyernem 😀SPOILERnézd a jó oldalát, csak 2 TD-t szereztek ők.Farky
jó ez a secondary 😀:
első meccs ellenem: 😀 :
RECEIVING REC YDS AVG LONG TD DROP YAC
Roddy White 5 199 39.7 73 1 2 51
Julio Jones 7 159 22.7 43 1 0 31
nem számított ha dupláztam őket, ha preventeltem, lekapdosták mint a szar.
Sőt mindkét cb-m gyorsabb volt vagy 3-al mint a WR-e, de még le is futották őket 😀 fasza. 😀eaglesmcnabb
Jó kérdés!labytovább lehet görgetni ha nem tetszik 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
SPOILERnézd a jó oldalát, csak 2 TD-t szereztek ők.
jó ez a secondary 😀:
Sőt mindkét cb-m gyorsabb volt vagy 3-al mint a WR-e, de még le is futották őket 😀 fasza. 😀eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
SPOILERjó ez a secondary 😀:
Sőt mindkét cb-m gyorsabb volt vagy 3-al mint a WR-e, de még le is futották őket 😀 fasza. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pff ilyen szarokat nézni, csak a valóvilág 😀amúgy valószínűleg addigra itthon leszek, szóval felőlem ok
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
😀Farky neked mikor lenne jó a meccsünk?Raven17ha én nyernék 😀
egyébként akár ma is, hamán fenn vagyok
PM is ment.Farky
Ma már nem jó, mert meg akarom nézni ÉH 2 1. részét utána meg jön a 2. rész. 😀
Mit szólnál holnap 5-9 között valamikor?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szóval lehet beszélgetni ott is? És van valami hálózat amire csatlakozni kéne?Srácok!Én ezt már korábban felvetettem, de sok itt a hamachi rajongó. 😀laby
Nem lenne jó egy Skype szoba ahol fent van mindenki és könnyebb lenne lebeszélni a meccseket, mert élőben megy a dolog!
Vélemény?Pingi
több mint 12 éve
Jó kérdés!Most érdekel valakit? 😀Denyle van védve az összes úgyhogy 😛300 év múlva szerintem relatív kevesen fognak azzal foglalkozni hogy mikor lettél Eagles drukker... 😀
Legalább 300 év múlva az emberek tudni fogják mikor lettem eagles drukker! 😀 😛 úgyhogy nembeszólni, én gondolok a jövő generációjára is! 😀eaglesmcnabb
Tovább megyek 300 perc múlva sem fog érdekelni senkit. 😀laby
több mint 12 éve
Srácok!Én ezt már korábban felvetettem, de sok itt a hamachi rajongó. 😀
Vélemény?Pingi
több mint 12 éve
Most érdekel valakit? 😀300 év múlva szerintem relatív kevesen fognak azzal foglalkozni hogy mikor lettél Eagles drukker... 😀😀 😂 Hasonlóan fantázia dús nevek. 😊labyle van védve az összes úgyhogy 😛
Legalább 300 év múlva az emberek tudni fogják mikor lettem eagles drukker! 😀 😛 úgyhogy nembeszólni, én gondolok a jövő generációjára is! 😀eaglesmcnabb
Tovább megyek 300 perc múlva sem fog érdekelni senkit. 😀laby
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Srácok!Nem lenne jó egy Skype szoba ahol fent van mindenki és könnyebb lenne lebeszélni a meccseket, mert élőben megy a dolog!
Vélemény?
több mint 12 éve
Farky neked mikor lenne jó a meccsünk?Raven17ha én nyernék 😀
egyébként akár ma is, hamán fenn vagyok
PM is ment.
több mint 12 éve
300 év múlva szerintem relatív kevesen fognak azzal foglalkozni hogy mikor lettél Eagles drukker... 😀le van védve az összes úgyhogy 😛eaglesmcnabb/lionsstafford/titanslocker/raiderspryor mikor érsz rá, mikor játsszuk le az első heti meccsünket? 😀kaszo😀 😂 Hasonlóan fantázia dús nevek. 😊laby
Tovább megyek 300 perc múlva sem fog érdekelni senkit. 😀
több mint 12 éve
le van védve az összes úgyhogy 😛eaglesmcnabb/lionsstafford/titanslocker/raiderspryor mikor érsz rá, mikor játsszuk le az első heti meccsünket? 😀kaszo😀 😂 Hasonlóan fantázia dús nevek. 😊laby
Legalább 300 év múlva az emberek tudni fogják mikor lettem eagles drukker! 😀 😛 úgyhogy nembeszólni, én gondolok a jövő generációjára is! 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pingi ment a pm olvass!! 😊
több mint 12 éve
Farky neked mikor lenne jó a meccsünk?