NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
70
11
2:20, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
SportTV kb annyira “nepszerusiti” a baseballt,mint Bin Laden a klezmert !
több mint 3 éve
We have three new All-Stars!
— MLB (@MLB) July 12, 2022
They replace Bryce Harper, Yordan Alvarez, and Josh Hader on the roster. pic.twitter.com/asDrfY7UVj
Ennek most nagyon örülök.
Cooper igazán megérdemli. ( Nálam alapból megérdemelte volna 😛 )
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Ja ezt nem oda szokták irni, csak én irom most itt 😀Facebook csoportba szokták irni csak kb. 😀Ez meg WTF. Van itt sok kommunikációban dolgozó ember. Nem tudom hányan szokták más ugyanazon termékét reklámozni, mikor a saját termékét is eladhatná.
De hát minden meccset lehet nézni ingyen, szóval nem nagy érvágás ez 😀
adamfaragoo
Matthew99
több mint 3 éve
Igen tudom, benne vagyok a csoportban | még a fejlécet is én csináltam | . Viszont fura, hogy egy még mindig beszoktatási időszakban lévő sportot így elhagynak. Főleg hogy se foci, se kézi, se semmi.Öcsém. Előző héten elmarad egy meccs a Sport tv-n úgy hogy egy hangot se szólnak, ezen a héten meg konkrétan semmi nem lesz...Facebookra is mindik kirakják a heti programjukat, meg a heti podcastban is elmondják. Mondjuk azon én is ledöbbentem hogy nyári uborkaszezonban most majdnem 10 napig semmit nem adnak az All star meccsig.
Matthew99
zavi27
Facebook csoportba szokták irni csak kb. 😀Ez meg WTF. Van itt sok kommunikációban dolgozó ember. Nem tudom hányan szokták más ugyanazon termékét reklámozni, mikor a saját termékét is eladhatná.
adamfaragoo
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Öcsém. Előző héten elmarad egy meccs a Sport tv-n úgy hogy egy hangot se szólnak, ezen a héten meg konkrétan semmi nem lesz...Facebookra is mindik kirakják a heti programjukat, meg a heti podcastban is elmondják. Mondjuk azon én is ledöbbentem hogy nyári uborkaszezonban most majdnem 10 napig semmit nem adnak az All star meccsig.
Matthew99
több mint 3 éve
Öcsém. Előző héten elmarad egy meccs a Sport tv-n úgy hogy egy hangot se szólnak, ezen a héten meg konkrétan semmi nem lesz...Facebook csoportba szokták irni csak kb. 😀
Matthew99
több mint 3 éve
Öcsém. Előző héten elmarad egy meccs a Sport tv-n úgy hogy egy hangot se szólnak, ezen a héten meg konkrétan semmi nem lesz...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nekünk most sorba jönnek a gyenge dobók 😀Ütősor szárnyalt ma is.Kellernek meglepően jó meccse volt, de most nézem, hogy ma meg Stratton kezd elvileg nálunk. Gondolom az első 2-3 inning lesz az övé, aztán cseréljük.
adamfaragoo
Gergőke
Most Rogers volt, ma Castano lesz. Mondjuk ő néha jó, néha meg tragikus.
több mint 3 éve
Ütősor szárnyalt ma is.Kellernek meglepően jó meccse volt, de most nézem, hogy ma meg Stratton kezd elvileg nálunk. Gondolom az első 2-3 inning lesz az övé, aztán cseréljük.
adamfaragoo
több mint 3 éve
Ütősor szárnyalt ma is.
több mint 3 éve
Bednar All-Star lett. 😎
több mint 3 éve
4 HR-t is sikerült ma ütni. Hayes, Chavis, Cruz és Vogelbach. 🙂Az a helyzet , hogy ez az infield nekem most nagyon tetszik. Chavis 1B, Newman 2B, Cruz SS, Hayes 3B.
több mint 3 éve
Ezt a Newman -Cruz párost szívesen elnéztem a 2B-SS pozícióban. Cruznak megint milyen játéka volt védelemben. 🙂
több mint 3 éve
Szombati STL-PHI meccsel mi a helyzet a Sport TV-n? Egy kurva fb posztot nem tudnak dobni, hogy ne várd te barom három napi műszak után?Ez a Sport Tv stílus… Twitteren irt annyit a Bartha :
KeyG
twitter.com/barthazo99/status/1545842258943033344
“hogy elnezest”,de hogy miert,kinek a hibajabol vagy barmi…
Aaaaaa,azt nem de magyaritani, vicceskedni -szerintuk-, #fusshaza baromsakot,stb azt tudnak .
Szerencsere -ha vki akarja- meg tudja oldani,hogy nezze a meccseket . 😉
Play Ball !!!
Go Orioles !
több mint 3 éve
Szombati STL-PHI meccsel mi a helyzet a Sport TV-n? Egy kurva fb posztot nem tudnak dobni, hogy ne várd te barom három napi műszak után?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
😀😀😀Angel Hernandez is at it again pic.twitter.com/AqpQaWwtXR
— Baseball Quotes (@BaseballQuotes1) July 9, 2022

több mint 3 éve
twitter.com/ChiSoxFanMike/status/1545463797611200512?t=jlJBTAPj7pu_5L8BsJ2GJA&s=19Hát ez mennyire legalja dolog már a csapatvezetéstől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Contrerast miután 6. inning alatt kiszórt 7 SO-t, 1 engedett run mellett és megnyerte a meccset, persze,hogy visszatesszük minorba. 🤬🤬🤬🤬🤬Csak nem a service time-mal ügyeskednek?
Húú,de iszonyat mérges vagyok....🤬🤬🤬
Az egyetlen dobónk aki miatt leültem meccset nézni,ha ő kezdett. Erre tessék. Elvileg az All-Star szünet után visszahozzák,de akkor is.
Gergőke
több mint 3 éve
Contrerast miután 6. inning alatt kiszórt 7 SO-t, 1 engedett run mellett és megnyerte a meccset, persze,hogy visszatesszük minorba. 🤬🤬🤬🤬🤬 Húú,de iszonyat mérges vagyok....🤬🤬🤬
Az egyetlen dobónk aki miatt leültem meccset nézni,ha ő kezdett. Erre tessék. Elvileg az All-Star szünet után visszahozzák,de akkor is.
több mint 3 éve
Akárhányszor közel kerülünk az .500-hoz akkor megindulunk lefelé, csak a szokásos.
több mint 3 éve
Komoly gondok vannak ott fejben.VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
adamfaragoo
több mint 3 éve
VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
több mint 3 éve
Én csak az eredményt, az is elég volt, így nem égett bele az agyamba a képi bizonyíték! 😊Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
Klaci79Alispán
több mint 3 éve
Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke