NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Patino be, akkor holnap Wacha kezd valszeg
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Sport TV-n már másodszor emlitik Brett Phillipset, holott nincs is most keretben 😀
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Igen.Ha nem csinál pontot most a Red Sox, akkor Arozarena vagy a következő Rays ütő kezdi a 11. inninget? Vagyis ezzel a béna lopási kísérlettel Arozarena is kvázi kiesett?én úgy tudom, hogy Randy kezdi a következő inninget, de majd az okosok megmondják 😊
Sobri Jóska
Löfli
Közben Chicagóban az eddigi legjobb playoffhangulat, Altuve at-batje alatt ment a "Cheaters" kórus, minden egyes strike-nál óriási ováció.
több mint 4 éve
Ha nem csinál pontot most a Red Sox, akkor Arozarena vagy a következő Rays ütő kezdi a 11. inninget? Vagyis ezzel a béna lopási kísérlettel Arozarena is kvázi kiesett?én úgy tudom, hogy Randy kezdi a következő inninget, de majd az okosok megmondják 😊
Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Jó lenne hamar lezárni ezt, mert nem marad dobó holnapra 😀Ha ez meg lesz akkor nem is kell. Majd Tampában az 5. meccsen McClanahan.
Wester
több mint 4 éve
Jó lenne hamar lezárni ezt, mert nem marad dobó holnapra 😀
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Ha nem csinál pontot most a Red Sox, akkor Arozarena vagy a következő Rays ütő kezdi a 11. inninget? Vagyis ezzel a béna lopási kísérlettel Arozarena is kvázi kiesett?
több mint 4 éve
szerintem pont hozzáért a cipője a bázishoz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
először extra inning a PO-ban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Miért van sisak azon, aki csak futni jön be a 3. bázisra? Csak akadályozza, és sokszor úgyis leesik.Nagyon jó kérdés, de logikus magyarázat nincs rá azon túl, hogy "ez a szabály".
Sobri Jóska
Mondjuk a pitchernek inkább lenne értelme normális sisakot viselni, mert sokkal inkább ki lehet téve egy erősen megütött labdának, mint egy pinch runner.
több mint 4 éve
chicago.suntimes.com/2021/10/8/22716977/jim-kaat-comment-yoan-moncada-white-sox-astros-racist-2021-playoffsmit mondott?De pont erre volt nagyon jó ellenpélda a tegnapi Astros-Sox meccs, amiről írtam lentebb is, ahol Bob Costas és két szintén elég idős egykori edző egy abszolút sztorizgatós stílusban nyomtak egy országos közvetítésű meccset, sokszor komplett inningeket végigdumálva teljesen másról. Azért jellemzően olyan inningeket, ahol tényleg nem történt sok minden, nekem tetszett is a hangulata, itt mások viszont írták, hogy nekik nem nagyon.KampmanKinti szurkolók konkrétan nem értik, pl. Jim Kaat hogyan "szakérthet" még.
Ettől teljesen függetlenül, az igencsak félresikerült poénját Moncada kapcsán nem is említettük még. Ha azt a megjegyzést egy sztárjátékos kapcsán süti el, másnap kirúgják.
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
Két kérdésem lenne:A player shall be considered a rookie unless he has exceeded any of the following thresholds in a previous season (or seasons):
Miért van sisak azon, aki csak futni jön be a 3. bázisra? Csak akadályozza, és sokszor úgyis leesik.
Miért rookie Arozarena? Tuti láttam a tavalyi rájátszásban.
Sobri Jóska
• 130 at-bats or 50 innings pitched in the Major Leagues.
• 45 total days on an active Major League roster prior to Sept. 1, when clubs are allowed to expand their rosters from the 25-player limit to include any player on the 40-man roster.
A rájátszás nem számit ezekbe, ha jól tudom
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Két kérdésem lenne:Miért van sisak azon, aki csak futni jön be a 3. bázisra? Csak akadályozza, és sokszor úgyis leesik.
Miért rookie Arozarena? Tuti láttam a tavalyi rájátszásban.
több mint 4 éve
Wander Franco is megmászta a Green Monstert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Legyen igy 😀Akkor ezt a meccset kell megnyerni. Egy jó grand slam kell, most már a Red Soxban is ergyán dobnak. Majd Arozarena megüti.Ja csak kövi meccsen valszeg Patino, ő meg lutri milyen napot fog kiA nagy félelmem, hogy nem lesz rendes rotációnk a playoffra beigazolódni látszik sajnosDe van Choi!
Wester
Igaz, eddig a szériában csak McClanahan dobott normálisan a Raysben, majd vele meg lesz a 3-2.
Sobri Jóska
Wester
Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Akkor ezt a meccset kell megnyerni. Egy jó grand slam kell, most már a Red Soxban is ergyán dobnak. Majd Arozarena megüti.Ja csak kövi meccsen valszeg Patino, ő meg lutri milyen napot fog kiA nagy félelmem, hogy nem lesz rendes rotációnk a playoffra beigazolódni látszik sajnosDe van Choi!
Wester
Igaz, eddig a szériában csak McClanahan dobott normálisan a Raysben, majd vele meg lesz a 3-2.
Sobri Jóska
Wester
több mint 4 éve
Ja csak kövi meccsen valszeg Patino, ő meg lutri milyen napot fog kiA nagy félelmem, hogy nem lesz rendes rotációnk a playoffra beigazolódni látszik sajnosDe van Choi!
Wester
Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
A nagy félelmem, hogy nem lesz rendes rotációnk a playoffra beigazolódni látszik sajnosDe van Choi!
Wester
több mint 4 éve
Kike is megütötte a Monstert
több mint 4 éve
A nagy félelmem, hogy nem lesz rendes rotációnk a playoffra beigazolódni látszik sajnos
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Ez a TB-BOS párharc pontzuhataga annyira tetszik hogy inkább ezt nézem mint az NFL-t a SNF-ig 😀