NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 101 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/103566/extra-inning-28-itt-mar-a-let-a-tet/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
De pont erre volt nagyon jó ellenpélda a tegnapi Astros-Sox meccs, amiről írtam lentebb is, ahol Bob Costas és két szintén elég idős egykori edző egy abszolút sztorizgatós stílusban nyomtak egy országos közvetítésű meccset, sokszor komplett inningeket végigdumálva teljesen másról. Azért jellemzően olyan inningeket, ahol tényleg nem történt sok minden, nekem tetszett is a hangulata, itt mások viszont írták, hogy nekik nem nagyon.Kampman
Kinti szurkolók konkrétan nem értik, pl. Jim Kaat hogyan "szakérthet" még.
Ettől teljesen függetlenül, az igencsak félresikerült poénját Moncada kapcsán nem is említettük még. Ha azt a megjegyzést egy sztárjátékos kapcsán süti el, másnap kirúgják.
Mikey
mit mondott?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
De pont erre volt nagyon jó ellenpélda a tegnapi Astros-Sox meccs, amiről írtam lentebb is, ahol Bob Costas és két szintén elég idős egykori edző egy abszolút sztorizgatós stílusban nyomtak egy országos közvetítésű meccset, sokszor komplett inningeket végigdumálva teljesen másról. Azért jellemzően olyan inningeket, ahol tényleg nem történt sok minden, nekem tetszett is a hangulata, itt mások viszont írták, hogy nekik nem nagyon.Kampman
Ettől teljesen függetlenül, az igencsak félresikerült poénját Moncada kapcsán nem is említettük még. Ha azt a megjegyzést egy sztárjátékos kapcsán süti el, másnap kirúgják.
Mikey
Nálam az pont kimaradt. Egyébként nem vagyok híve a kényszeres PC-s felháborodásnak, de így visszaolvasva, ez tényleg kicsit gáz.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kinti szurkolók konkrétan nem értik, pl. Jim Kaat hogyan "szakérthet" még.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
De pont erre volt nagyon jó ellenpélda a tegnapi Astros-Sox meccs, amiről írtam lentebb is, ahol Bob Costas és két szintén elég idős egykori edző egy abszolút sztorizgatós stílusban nyomtak egy országos közvetítésű meccset, sokszor komplett inningeket végigdumálva teljesen másról. Azért jellemzően olyan inningeket, ahol tényleg nem történt sok minden, nekem tetszett is a hangulata, itt mások viszont írták, hogy nekik nem nagyon.
Kampman
ez a sztorizgatás amúgy nflben is megvan. pl a giants-falcons meccsen volt, hogy Strahant bekapcsolták a los angelesi studióból és egy komplet drive-t végigsztorizott Eliról úgy, hogy lényegében senki más nem szólt közbe, és akár lehetett volna 3 TD vagy 2 INT is, az sem zavart volna senkit.
csebi
mondjuk egy Giants Falconson nem csoda, felhúzta a színvonalat 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
De pont erre volt nagyon jó ellenpélda a tegnapi Astros-Sox meccs, amiről írtam lentebb is, ahol Bob Costas és két szintén elég idős egykori edző egy abszolút sztorizgatós stílusban nyomtak egy országos közvetítésű meccset, sokszor komplett inningeket végigdumálva teljesen másról. Azért jellemzően olyan inningeket, ahol tényleg nem történt sok minden, nekem tetszett is a hangulata, itt mások viszont írták, hogy nekik nem nagyon.
Kampman
ez a sztorizgatás amúgy nflben is megvan. pl a giants-falcons meccsen volt, hogy Strahant bekapcsolták a los angelesi studióból és egy komplet drive-t végigsztorizott Eliról úgy, hogy lényegében senki más nem szólt közbe, és akár lehetett volna 3 TD vagy 2 INT is, az sem zavart volna senkit.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Nem úgy van, hogy ha a labda éri a sárga vonalat / vagy az oszlopot, akkor már HR?
Kampman
Ha jól tudom attól függ hova pattan utána, ha pályán belülre HR, ha pályán kívülre dupla

több mint 4 éve
NL-ben védelmi, AL-ben támadó stílusú meccsek. A WS izgalmas lesz hogy melyik stílus a jobb 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de rossz így befejezni egy meccset 😕

Don't blink!
több mint 4 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
nyilván akkor kezd el befosni a stream, amikor egyenlítési lehetősége van a Brewersnak 😀
Löfli
Semmi gond, nem volt egy nagy lehetőség 😊

Tepper takarodj!
több mint 4 éve
nyilván akkor kezd el befosni a stream, amikor egyenlítési lehetősége van a Brewersnak 😀

jó, az egyenlítés lehet túlzás volt 😀

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 4 éve
Nem úgy van, hogy ha a labda éri a sárga vonalat / vagy az oszlopot, akkor már HR?
Kampman
Vladdy múlt héten ütött egy full ugyanilyet a Yankees ellen, az is csak double lett

Don't blink!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Szeretném megkérdezni, hogy a Dodgers miért nem szerzett pontot a 1st inningben Justin Turner ütésénél, amikor eltalálta Webb lábát?

2 out volt, Turner elüti, a labda földet ér (kvázi grounball) a hármas bázisról előbb hazafutnak HP-re (kvázi steal), mint ahogy Webb kidobja egyesen JT-t, mégse lett pont.

Köszi!
Willie Parker
nem hiszem hogy a legjobban fogalmazom meg, de remélhetőleg sikerül
ahogy Mikey is írta 3.outnál ez a szabály. a 3.out azért különleges, mert csak akkor ér a run, ha az ütő beér minimum az első bázisra, vagy legyen meg a bázis. tehát ha továbbfutott volna a Doubleért, ha pl kiütötte volna messzire a labdát és játékba kerül, és megvan minimum a single amikor beér a 3.-ről a játékos az ér pontot, hiába esik ki utána a 2.bázison a továbbfutás miatt, mert élt a labda.
Heisman
Thx!

Sose értettem ezt a szabályt, h miért pont a 3.outnál van ilyen különlegesség.

A baseball lényege, h érj előbb a bázisra, mint a labda + home platet keresztezd.

Hülyén nézett ki, h home plate-n álldogál és a labda vagy 15 m-re van az első bázistól.

Oldja meg a védekező csapat ilyenkor a 3rd base-t, ha nem akar pontot kapni.
Willie Parker
hát akkor te a támadóknak kedveznél, szerintem viszont jobb így, hogy ha már a 3.out jön, akkor érdemel ennyit a védelem.
szerintem mondjuk logikus is, mert ha nincs meg a base az ütőnek, milyen alapon jár a pont a csapatnak és az RBI az ütőnek groundballnál ami alig hagyja el az infieldet (már ha sikerül)
Heisman
Konkrétan elég lenne buntolni az első base felé és fix pont nem? ( Ha van 3rd base-n futód )
Wester
hát ha az lenne a szabály amit Willie írt akkor igen

több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 799 — Jó ötletnek tűnt!
Szeretném megkérdezni, hogy a Dodgers miért nem szerzett pontot a 1st inningben Justin Turner ütésénél, amikor eltalálta Webb lábát?

2 out volt, Turner elüti, a labda földet ér (kvázi grounball) a hármas bázisról előbb hazafutnak HP-re (kvázi steal), mint ahogy Webb kidobja egyesen JT-t, mégse lett pont.

Köszi!
Willie Parker
ahogy Mikey is írta 3.outnál ez a szabály. a 3.out azért különleges, mert csak akkor ér a run, ha az ütő beér minimum az első bázisra, vagy legyen meg a bázis. tehát ha továbbfutott volna a Doubleért, ha pl kiütötte volna messzire a labdát és játékba kerül, és megvan minimum a single amikor beér a 3.-ről a játékos az ér pontot, hiába esik ki utána a 2.bázison a továbbfutás miatt, mert élt a labda.
Heisman
Thx!

A baseball lényege, h érj előbb a bázisra, mint a labda + home platet keresztezd.

Hülyén nézett ki, h home plate-n álldogál és a labda vagy 15 m-re van az első bázistól.

Willie Parker
hát akkor te a támadóknak kedveznél, szerintem viszont jobb így, hogy ha már a 3.out jön, akkor érdemel ennyit a védelem.
szerintem mondjuk logikus is, mert ha nincs meg a base az ütőnek, milyen alapon jár a pont a csapatnak és az RBI az ütőnek groundballnál ami alig hagyja el az infieldet (már ha sikerül)
Heisman
Konkrétan elég lenne buntolni az első base felé és fix pont nem? ( Ha van 3rd base-n futód )

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve

Köszi!
Willie Parker
Heisman
Thx!

Willie Parker

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
Arról nem írnék, hogy a fiatal szakkommentátor srác effektíve nem tud beszélni, szörnyű a hangszíne, nem tud alanyt, állítmányt egyeztetni, nyökög, makog, keresi a szavakat, öööööözik, nem fejezi be a mondatait, vagyis önmagában teljesen rettenetes amit művel, de ezt még elfogadom, hiszen aki tud beszélni az nem ért a baseballhoz, aki ért a baseballhoz az nyilván egy amatőr, belefér.
Sobri Jóska
Sajnos tényleg előfordulnak MLB-közvetítéseken elég gyenge orgánumú szakértők, de még mindig nagyon rétegsportról beszélünk, szerintem fog ez változni pár év múlva, már ha megél annyit ez a sport egy magyar csatornán.

A tegnapi meccsen amikor kiváncsi lettem, hogy mit mondanak a kommentátorok, akkor azt sikerült elcsípni, hogy két sose hallott vadidegen ember megvitatja, hogy egyikük nyert valami fogadási játékot, mert Verdugo csak egyet ütött, pedig a másikuk kettőt tippelt. Van olyan tévénéző akit ez tényleg akár icipicit is érdekel?
Meglepne.
Sobri Jóska
Ez viszont nálam is egy borzalmas pont, amire nincs mentség.
Voltak a magyarországi major sport közvetítéseknek kommentátori mélypontjai, de azok általában a borzalmasan ostoba nézői üzenetek beolvasásáról szóltak (ki szül, ki vizsgázik, ki mire fogadott, ez utóbbi a Spíleres NHL meccseken volt főleg). De hogy a kommentátor a saját személyes dolgaival traktálja a nézőt, az nekem is teljesen érdektelen, ugyanakkor irritáló is. Ezt egyébként most csak az egyik csinálja, nem a Haraszti, hanem a másik.

Végülis két dolog érdekelne, hátha az ide író baseballban járatosabbak tudnak rá választ adni.
Az egyik, hogy az eredeti amerikai közvetítések is ennyire ergyák, sótlanok, nulla hozzáadott értékkel bírnak, és csak beolvasnak ezer indifferens statisztikát?
Sobri Jóska
Nehéz egyértelmű választ adni, mivel az alapszakaszmeccsek 99%-át regionális csatornák adják, saját kommentátori csapattal, akiket az adott franchise alkalmaz. Tehát mind a 30 klubnak megvannak erre az emberei. Egyértelmű a felállás, van egy tévés arc, klasszikus play-by-play, meg egy (esetleg 2) szakkommentátor, szinte kivétel nélkül egy egykori játékos (vagy edző, de végeredményben az MLB-ben minden edző volt játékos is).
Az alapszakasz borzalmasan hosszú, rengeteg szar, unalmas meccsel. Ráadásul még az egyébként jó meccsek nagy része is azzal telik el, hogy a dobó dob, az elkapó elkapja, a többi játékos meg csak áll, az ütő se próbál suhintani. Most ezt végtelenül komolyan, minden dobást precízen elemezve nincs értelme közvetíteni, alap dolog a sztorizgatás, poénkodás, stb. Nyilván kommentátori csapata válogatja, hogy ezt ki mennyire és hogyan csinálja, mondjuk a Yankees kommentátorai általában inkább komolyabb, elitistább hangnemben szoktak közvetíteni, mint pl. az általam legtöbbször hallott arizonai csapat, akik meg inkább egy "tévé előtt ülünk egy barátunkkal és nézzük a meccset" stílusban nyomják. Talán függ ez az összeszokottságtól, habitustól, napi hangulattól, meg attól is, hogy mik a munkáltató elvárásai.

A playoffban jellemzően komolyodik a hangulat, országos közvetítésű meccsek, rengeteg új néző, a belterjes poénok nyilván nem annyira férnek bele, a World Seriest pedig mindig a FOX adja Joe Buck-kal, aki teljesen ezt az érzelemmentes vérprofi alakítást hozza, amit sokan utálnak, én mondjuk pont nem.

Statisztikaolvasgatás és elemzés viszont minden közvetítésben van Amerikában is, függetlenül alapszakasztól, playofftól, kommentátortól és csatornától. Ahogy te is írtad, a sportág alapból analitikai jellegű, egy csomó mindent nem is lehet számok nélkül kifejezni. Azt számok nélkül is könnyen el tudod mondani, hogy Messi miért jobb játékos, mint egy mennyei tucatfigura, de a baseballban, ahol sokkal kötöttebb a játék menete, ez inkább matekalapú.
Kampman
ez a fogadasos dolog arra vonatkozik hogy mikor bartha kozvetit megadnak 3-3 allitast/fogadast mint pl lesz egy grand slam, a dobo 6 inning utan lejon stb..kvazi a szakival igy versenyeznek
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943

Köszi!
Willie Parker
Heisman
Thx!

több mint 4 éve
Arról nem írnék, hogy a fiatal szakkommentátor srác effektíve nem tud beszélni, szörnyű a hangszíne, nem tud alanyt, állítmányt egyeztetni, nyökög, makog, keresi a szavakat, öööööözik, nem fejezi be a mondatait, vagyis önmagában teljesen rettenetes amit művel, de ezt még elfogadom, hiszen aki tud beszélni az nem ért a baseballhoz, aki ért a baseballhoz az nyilván egy amatőr, belefér.
Sobri Jóska
Sajnos tényleg előfordulnak MLB-közvetítéseken elég gyenge orgánumú szakértők, de még mindig nagyon rétegsportról beszélünk, szerintem fog ez változni pár év múlva, már ha megél annyit ez a sport egy magyar csatornán.

A tegnapi meccsen amikor kiváncsi lettem, hogy mit mondanak a kommentátorok, akkor azt sikerült elcsípni, hogy két sose hallott vadidegen ember megvitatja, hogy egyikük nyert valami fogadási játékot, mert Verdugo csak egyet ütött, pedig a másikuk kettőt tippelt. Van olyan tévénéző akit ez tényleg akár icipicit is érdekel?
Meglepne.
Sobri Jóska
Ez viszont nálam is egy borzalmas pont, amire nincs mentség.
Voltak a magyarországi major sport közvetítéseknek kommentátori mélypontjai, de azok általában a borzalmasan ostoba nézői üzenetek beolvasásáról szóltak (ki szül, ki vizsgázik, ki mire fogadott, ez utóbbi a Spíleres NHL meccseken volt főleg). De hogy a kommentátor a saját személyes dolgaival traktálja a nézőt, az nekem is teljesen érdektelen, ugyanakkor irritáló is. Ezt egyébként most csak az egyik csinálja, nem a Haraszti, hanem a másik.

Végülis két dolog érdekelne, hátha az ide író baseballban járatosabbak tudnak rá választ adni.
Az egyik, hogy az eredeti amerikai közvetítések is ennyire ergyák, sótlanok, nulla hozzáadott értékkel bírnak, és csak beolvasnak ezer indifferens statisztikát?
Sobri Jóska
Nehéz egyértelmű választ adni, mivel az alapszakaszmeccsek 99%-át regionális csatornák adják, saját kommentátori csapattal, akiket az adott franchise alkalmaz. Tehát mind a 30 klubnak megvannak erre az emberei. Egyértelmű a felállás, van egy tévés arc, klasszikus play-by-play, meg egy (esetleg 2) szakkommentátor, szinte kivétel nélkül egy egykori játékos (vagy edző, de végeredményben az MLB-ben minden edző volt játékos is).
Az alapszakasz borzalmasan hosszú, rengeteg szar, unalmas meccsel. Ráadásul még az egyébként jó meccsek nagy része is azzal telik el, hogy a dobó dob, az elkapó elkapja, a többi játékos meg csak áll, az ütő se próbál suhintani. Most ezt végtelenül komolyan, minden dobást precízen elemezve nincs értelme közvetíteni, alap dolog a sztorizgatás, poénkodás, stb. Nyilván kommentátori csapata válogatja, hogy ezt ki mennyire és hogyan csinálja, mondjuk a Yankees kommentátorai általában inkább komolyabb, elitistább hangnemben szoktak közvetíteni, mint pl. az általam legtöbbször hallott arizonai csapat, akik meg inkább egy "tévé előtt ülünk egy barátunkkal és nézzük a meccset" stílusban nyomják. Talán függ ez az összeszokottságtól, habitustól, napi hangulattól, meg attól is, hogy mik a munkáltató elvárásai.

A playoffban jellemzően komolyodik a hangulat, országos közvetítésű meccsek, rengeteg új néző, a belterjes poénok nyilván nem annyira férnek bele, a World Seriest pedig mindig a FOX adja Joe Buck-kal, aki teljesen ezt az érzelemmentes vérprofi alakítást hozza, amit sokan utálnak, én mondjuk pont nem.

Statisztikaolvasgatás és elemzés viszont minden közvetítésben van Amerikában is, függetlenül alapszakasztól, playofftól, kommentátortól és csatornától. Ahogy te is írtad, a sportág alapból analitikai jellegű, egy csomó mindent nem is lehet számok nélkül kifejezni. Azt számok nélkül is könnyen el tudod mondani, hogy Messi miért jobb játékos, mint egy mennyei tucatfigura, de a baseballban, ahol sokkal kötöttebb a játék menete, ez inkább matekalapú.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Itt a nagy PO menetelések közepette mi meg kiraktuk Joey Corat, a 3B coachot. Ennek is nagyon ideje volt már.

Szóval nem csak a játékos keretet, de az edzői stábot is szépen kezdjük átalakítani.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
Én mostanában hang nélkül nézek focit, baseballt, inkább hallgatok közben youtube contenteket, de ma a meccs második felére benyomtam a magyar közvetítés hangját.

De kérdezném, hogy az az eredeti közvetítésben is általános, hogy egy meccsen, egyhangon, 20 másodperc alatt ledarálnak irgalmatlan mennyiségű szükségtelen, sehova, de a konkrét történésekhez egyáltalán nem kapcsolódó, nulla relevanciával bíró statisztikai adatot és ez megismétlődik tucatszor?!

Tudom, a baseball erről szól, analitikai sportág, de ezeket a statisztikákat, hogy pl. egy pályán se lévő ütő a minorligában vagy az alapszakaszban hány százalékban sétál ha balkezes dobó dobál neki, vagy egy másik hány százalékban nemtudommi hazai pályán ha relieverként dob és nem kezdőként, és még egy rakás igazából felidézhetetlen komponensek garmadája, azt kinek, vagy minek darálják?
Akinek érdekes az nyilván tudja, hiszen tele vele a net, annak idején, amikor rácuppantam az amfocira akkor én is néztem ilyeneket, meg rendeltem statos és datás könyveket az USA-ból, vagyis nekem tök feleslegesen darálták volna Favre MNF-en nyújtott átlag qb ratingjét vagy azt, hogy tavaly kinek volt a top3 300+ yardos meccse, mert már utánanéztem.
De felesleges a laikus nézőnek is (és baseballban annak tartom magam), hiszen egyrészt sehova se kapcsolódik az ami elhangzik, nincs keretezve, nincs kontextusba helyezve, csak ömlik kaotikusan, másrészt a nagyrészét nem is értem, nem is érdekel.

Sokkal inkább érdekelne egy adott játtékosról valami sztori, ki ő, mit tud, hogy kerül ide, vagy a csapat múltjából, a stadionról, magáról a baseballról bármi új infó, ami önmagában is érdekes, informatív, vagy a meccshez kapcsolódóan, hogy mennyire ritka, hogy ennyi pont van egy rájátszásmeccsen, vagy mennyire nem, fordítottak e utolsó inning alján 8 pont hátrányban, ésatöbbi, ésatöbbi.
Az egész baseball-világ önmagában egy szinte végtelen sztoritár, végtelen valóban érdekes adattal, azok kapcsolódásával, erre hallgathatom egy egész szezonban 3 meccsen játszó fószer olyan mutatóit fahangon darálva, akit nem is fogunk többet látni ebben a rájátszásban.
És az a durva, hogy ez még a jobbik eset.
Meglepne.

A másik, hogy itthon alapvetően bejöttek a baseball-közvetítések? Sikerült egy az amfocihoz hasonló közösséget elkezdeni megépíteni, és ebben a magyar közvetítések "ilyensége" (amit fentebb leírtam) segített?
Illetve bónuszként: a konkrétan közvetítő srácok kapnak olyan visszajelzéseket, mint amiket ezen a fórumon annak idején kapott haromt, r.baggio, Höri vagy akár Sankó, vagy Viziló, és kap a mai napig Maka vagy shawnka? Mert maga a baseball szerintem kurva jó kis sport, és minimális erőfeszítéssel lehetne sokkal jobban is csinálni.
Sobri Jóska
csak egy reszre tudnek valaszolni bar csak talalgatas.
a baseball mindig mas idopontban van es az NBA is szivas lesz igy.
az nfl anno a 22:25-os kezdes meg ok volt egy heten egyszer. majd jottek 19-kor is.
az elso evad a covid miatt rovidebb volt illetve most hogy az olasz liga a sport tv-nel van a szombat es a vasarnap este kilove. nem tudom az nfl-t hogyan mendszeltek volna, mert dupla esti meccs van a seria a-ban
nyar jo volt mert sok esti delutani meccs volt hetkoznapi is, de most pl a BL is ott van szoval kedd szerda ket hetenete kilove. a darts nepszerubb szoval nehezebb az epitese.
az ismetlesek is inkabb kora delutan van.
az nflnel ugy volt, hogy az osszes meccset ledaraltak hetfon delutantol estig ugy, hogy a kesoi live volt emberi idpontban , mint ismetles.
sztem itthon talan maka-n kivul nincs nagyon olyan sportriporter aki a baseballt vagta volna, mert ha jol tudom az osszes sportos kommentator "beletanult"
szakik, meg jobbak lesznek egy ido utan es talan kiesnek a gyengebbek.
több mint 4 éve

Köszi!
Willie Parker

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Köszi!
Willie Parker
A harmadik outnál egyszerűen ez a szabály ebben az esetben.

Kicsit bővebben:  www.stevetheump.com/scoring_runs.htm

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943

Köszi!