NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Nelson Cruz HR 😊 <3nem is volt az, lepattant 😊
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nelson Cruz HR 😊 <3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Brady eltiltását el is felejtettem... de a köztudatban nem maradt meg annyira az biztos, Brady ígyis "GOAT", stb.btw a Pecc csalások sose kaptak ekkora vízhangot, amit szintén nem értek, valamint egyéb csapatok ellen nem indult ellenőrzés SEDehogynem, azok is nagyot szóltak, talán annyi különbséggel, hogy Belichick ott pénzbüntetéssel megúszta pl. a Spygate-et, míg a Houstonnál A.J. Hinchet kirúgták. Másik oldalról viszont Brady eltiltást kapott a Deflategate miatt, az Astros játékosai meg mentességet a beismerő vallomásokért.
Heisman
Kampman
Lynn-t közben szétszedik, de nem hallom a kukák zaját 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
btw a Pecc csalások sose kaptak ekkora vízhangot, amit szintén nem értek, valamint egyéb csapatok ellen nem indult ellenőrzés SEDehogynem, azok is nagyot szóltak, talán annyi különbséggel, hogy Belichick ott pénzbüntetéssel megúszta pl. a Spygate-et, míg a Houstonnál A.J. Hinchet kirúgták. Másik oldalról viszont Brady eltiltást kapott a Deflategate miatt, az Astros játékosai meg mentességet a beismerő vallomásokért.
Heisman
több mint 4 éve
Rendben. Te így láttad.Ergya? A második igazi playoff, végig feszült, szoros, végén drámai befejezéses derbi volt.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
A két wild card meccs elég ergya volt.
Sobri Jóska
zavi27
Nekem meg ergya volt mindkettő. Izgibbet, jobbat, történésekben dúsabbakat reméltem.
több mint 4 éve
mondjuk most csalás nélkül (bár ki tudja mi derül ki) is elég jók, nem értem abban a szezonban miért kellett nekik ez az extra... mondjuk ha ez kell hogy ne a Dodgers és a Yankees nyerje a szezont megérte 😛btw a Pecc csalások sose kaptak ekkora vízhangot, amit szintén nem értek, valamint egyéb csapatok ellen nem indult ellenőrzés SE
több mint 4 éve
MLB-ben nekem alapvetően nincs gondom csapatokkal, még az Astrossal sem, s csak kevés játékost nem bírok, de Altuve köztük van.Hajrá Sox. Mocskos csaló Astros.Szívem szerint Sox, eszem szerint Astros nyer.22:07-től Astros-White Sox.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
A másik gondolom a Rays-Red Sox utána valamikor.
Mikey
Remélem nyertek, nektek szurkolok.
Willie Parker
csebi
több mint 4 éve
Hajrá Sox. Mocskos csaló Astros.Szívem szerint Sox, eszem szerint Astros nyer.22:07-től Astros-White Sox.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szívem szerint Sox, eszem szerint Astros nyer.22:07-től Astros-White Sox.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
Walk off ütés nem tudom mióta ergya...Ergya? A második igazi playoff, végig feszült, szoros, végén drámai befejezéses derbi volt.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
zavi27
több mint 4 éve
22:07-től Astros-White Sox.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ergya? A második igazi playoff, végig feszült, szoros, végén drámai befejezéses derbi volt.Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kezdődjön már, nem bírok magammal.Milyen meccs lesz ma, és hánykor?
Mikey
több mint 4 éve
Kezdődjön már, nem bírok magammal.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Néhány óra múlva újabb fejezettel bővülhet Dusty Baker és Tony La Russa ellentmondásos konfliktusokkal terhelt rivalizálása, amiről pár hónapja a Secret Base csinált egy összeállítást.
több mint 4 éve
Tinglernek felmondtak. Hmmm...A szezon felétől kezdődően fokozatosan egyre szarabb lett a csapat, mire elértünk a szezon végére már értékelhetetlen volt a csapat dobó és ütő teljesítménye is. Valszeg nem a tehetségüket vesztették el a játékosok. Tingler viszont az öltözőt mindenestül elvesztette. Nem tudott a végén már semmilyen szinten motiválni pedig sokáig megvolt az esély a PO-ra.
Értem én, hogy mindenkit is megvett a Padres idén, és mégis harmatos lett az eredmény, de arról talán nem ő tehet, hogy dögvész pusztított acápákstarting pitcherek között.
Namindegy, nekünk különben is jelenésünk van.
slowmotion
Abba egyetértek viszont hogy a dobó rotáció az ennél jobban nem tudott volna széthullani.
Remélhetőleg tavaszig rendbe rakják Lamet és Paddack sérülését. +Clevinger visszatér, meglátjuk mire lesz elég a a többiek+érkezők mellett.
több mint 4 éve
Kicsit meglep, hogy Gallegos csak egy inninget kapott
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
jó a védelem eddig mindkét oldalon 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Na akkor hajrá Cards, különösen Goldschmidt miatt 😊
több mint 4 éve
De szerintem amúgy valamilyen szinten szabályozva van, kompenzálva a nagyobb falat a másik oldalon nincs semmi. Vannak olyan stadionok ahol meg végig ugyanolyan a fal, stb, Cubsnál van ott bokor meg ilyenekPersze, valamennyire muszáj HR-barát stadionokat építeni, az érdekli a nézőket.
Heisman
De pl. a Seattle az anyagai korlátai mellett amiatt is vesztett el sztárjátékosokat (pl. Alex Rodriguez) az ezredfordulón, mert akkor épült meg a ma is használt stadionjuk, aminek jelentősen nagyobb outfieldje volt, mint a régi Kingdome-nak, ezért nehezebb volt ott home runt ütni. A játékosok pedig féltették a számaikat, pláne, hogy akkoriban még volt egy komoly home run őrület is a ligában, amikor szétszteroidozott játékosok teljesen komolytalan számokat produkáltak, több évtizedes rekordokat is megdöntve.
több mint 4 éve
De szerintem amúgy valamilyen szinten szabályozva van, kompenzálva a nagyobb falat a másik oldalon nincs semmi. Vannak olyan stadionok ahol meg végig ugyanolyan a fal, stb, Cubsnál van ott bokor meg ilyenekTényleg jó hülye alakja van, érdekes sztori.Olyan kevés HR születne, hogy szerintem a liga beavatkozna, ha ezzel minden 2. csapat megpróbálkozna.És a többi csapat miért nem épít maximális méretű falat?A fal, ahonnan visszajött Stanton ütése az milyen magas lehet?11.3 méter
Egy átlagos stadionban ez sima HR, nem?
Sobri Jóska
Igen, máshol ez HR, ez ugyanolyan adottsága a Fenway Parknak, mint a Rockies stadionjának a ritkább levegő.
Kampman
Végülis minél magasabb, annál hatékonyabb a védekezés, nem? Igaz, a hazai csapatnak is nehezebb HR-t ütni...
Sobri Jóska
A Fenway amúgy is egy eléggé speciális stadion, a 20. század eleji telekhatárok miatt lett unortodox alakja (gyakorlatilag be kellett suvasztani egy kis térbe).
Kampman
Volt már, hogy kiütötték a többsávosra?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na közben jóváhagyta az MLB a kártyás terhelést és működik. Nekem azért az IPP van, mert mostmár csak azt lehet megvenni, de működik végre 😊van még valaki akinek van MLB.tv-je ? megvettem a PO-ra, weboldalon ott van hogy feliratkoztam az international postseason packagere, de azt írja a kártya app hogy "tranzakció függőben". nem enged megnézni egy meccset se mert le van lockolva, és a Mac laptopomon el se indul semmilyen videó sem... ilyenkor valaki le tudná írni mi a fasz van?Nekem laptopon és telefonon is megy, igaz, hogy nekem nem international postseason package van, hanem egy normál előfizetés már évek óta.
Heisman
Kampman
több mint 4 éve
Amúgy nem kicsit örülök, hogy tavaly összejött a végső győzelem, így talán kicsit könnyebb elfogadni, bármi is lesz a vége.A keret nagy része tavaly nyert, Max és Trea tavalyelőtt, nekik ez már nem kell a legacy-hoz.
Én mondjuk azt érzem, hogy ha sikerül a Cardson túllépni, akkor duplázás lesz, de én ugye nem értek a lovakhoz.
Különben is, most leginkább az a kérdés foglalkoztat, hogy mi lesz Kershaw-val jövőre...
több mint 4 éve
Tinglernek felmondtak. Hmmm...Értem én, hogy mindenkit is megvett a Padres idén, és mégis harmatos lett az eredmény, de arról talán nem ő tehet, hogy dögvész pusztított a
Namindegy, nekünk különben is jelenésünk van.
Szerkesztette: slowmotion