Jégkorong

23 feliratkozó

6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 213 — Kinek mit intézett a kormánya
USAkok kajak nem jutnak 8ba

Poloska vagyok.
6 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 084 — Apu ökölbeszorított keze
Nem néz ki jól eddig denveri szemmel

7 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 893 — Cowboys fan
abból a két meccsből, amire igazán oda kell tenni magukat, az egyiket már hozták. vasárnap lett-angol, ha ott nem győznek az angolok, akkor az utolsó két meccs eredményétől függetlenül lényegében bent maradt a válogatott.
7 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 646 — Bla, bla, bla
Gawanke, meg szarjon sünt, draftolása után még csak az NHL közelében se tudott szagolni itt meg cifrázza, a kis muskátli.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 napja
Idióta amcsi bíró, de tényleg, igazi csicskák!🤮🤮🤮

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 napja
Nomac New England Patriots 4 478 — balazs.t85@gmail.com
Ezt azért ne vegyék már el.
7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 213 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, amióta nem nézem vezetünk.

Poloska vagyok.
7 napja
DOMÁN!!!!

Még ha elvették is szép volt....

7 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 681 — Amerikai sportok rajongója
Itt szerintem se Szongoth botja verte fejbe a németet, hanem a csapattársáé
zacknorb
Mindegy is, közünk nincs ehhez a meccshez, van ilyen.
somoskovig
ennyire pocsékul már azért rég játszottunk, ennél többet vártam kicsit, ez ellen a harmatosabb német csapat ellen főleg.
7 napja
Lőttünk gól a többi már nem is érdekes ma...

7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 530 — Chiefs GM
zacknorb
Mindegy is, közünk nincs ehhez a meccshez, van ilyen.

7 napja
Nomac New England Patriots 4 478 — balazs.t85@gmail.com
Szembejön a valóság, érződik a szintlépés
7 napja

Poloska vagyok.
8 napja
xrace77 Denver Broncos 4 741
8 napja
Kicsi Wingzt kipattintotta a kicsi Canes, akkor asszem vége az idénynek Micsigenbe'
8 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 718
| 🥳🥳 |
dande2
Azt hiszem, újra kiderült, hogy nem a hosszú pihenő a jó, hanem az ha lendületből érkezel meg.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 131 — Így remélem megfelelek nektek.....
| 🥳🥳 |
8 napja
Norvégok elég nagyot játszanak Kanada ellen
zacknorb
Talbot nem hazudtolta meg magát, annyira jó volt a szezonban is, hogy edzőbácsi Gibsont játszatta pihenő nélkül 10-12 meccsen keresztül. Most is sikerült 14/19-et védenie, az még 80 százalék sincs, kb a viccs kategória, ha a szertárost beállítják a kapuba, hogy csak álljon, akkir is több korong elakad benne.

A szezon nagy kérdése volt, hogy vajon miért nem hozzák fel AHL-ből a kapusokat, az ottani csapat cserekapusa, aki a szezon végére kezdő lett, az a tavalyi cseh bajnokságcsapat kezdő kapusa volt.
8 napja
Norvégok elég nagyot játszanak Kanada ellen

Poloska vagyok.
8 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 681 — Amerikai sportok rajongója
Nagyon összeszedett, kontrollált csapatjátékkal elvitte a Vegas az első meccset rögtön. Marner továbbra is zseni, legjobb dolog hogy kiszabadult Torontoból.
9 napja
Hát ez is szenvedős volt az USAnak de Atya Úr Isten, hogy ment be az első német kísérlet a szétlövésben.

Poloska vagyok.
9 napja
Usások most a paraszt formát elég erősen elővették
nagir
A Tkachuk-hatás 😅

Poloska vagyok.
9 napja
Usások most a paraszt formát elég erősen elővették

9 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 389
2018-as itthoni Vb óta tartok a britektől. Ott valahogy nagyon belém égett hogy nekünk nem fekszik a játékuk. Ez a két meccs valami csodálatos volt, leiskolázzuk a feljutó briteket, és paliban vagyunk az osztrákokkal akik elverik a letteket, hát..ezt álmomban sem gondoltam volna.
Most realizáltam hogy a franciák vissza sem jutottak 😮
Nomac
Ezt már többször olvastam itt a fórumon, de ez nem pariban?
topin
Dede, pari a helyes, ne kérdezd miért, de bennem ez rögzült.
Nomac
Sokat játszottál Palival.
9 napja
warr_b Washington Commanders 30 043 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az miért van, hogy úgy rendezik a VB-t, hogy még tart az NFL PO?
Miért nem utána rendezik?
Őszentsége Sobri Jóska
Emlékeim szerint ez mindig így volt... aztán az nhl playoffból kieső csapatok játékosai később csatlakoztak a vb-hez.
warr_b
Én is így emlékszem, de miért?
Egy csarnoksportnál miért fontos, hogy májusban legyen és ne mondjuk júliusban, augusztusban vagy szeptemberben? Vagy akár télen, átfedésben az NFL alapszakasszal, ami mégse PO, pláne a PO vége?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne mondd hogy nem tudsz keresni 😄

www.quora.com/Why-are-the-NHL-playoffs-and-the-hockey-world-cup-at-the-same-time

Itt pl elég részletesen le van írva

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"