Jégkorong
23 feliratkozó
7 napja
abból a két meccsből, amire igazán oda kell tenni magukat, az egyiket már hozták. vasárnap lett-angol, ha ott nem győznek az angolok, akkor az utolsó két meccs eredményétől függetlenül lényegében bent maradt a válogatott.
7 napja
Gawanke, meg szarjon sünt, draftolása után még csak az NHL közelében se tudott szagolni itt meg cifrázza, a kis muskátli.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 napja
Ezt azért ne vegyék már el.
7 napja
Na, amióta nem nézem vezetünk.
Poloska vagyok.
7 napja
ennyire pocsékul már azért rég játszottunk, ennél többet vártam kicsit, ez ellen a harmatosabb német csapat ellen főleg.Itt szerintem se Szongoth botja verte fejbe a németet, hanem a csapattársáéMindegy is, közünk nincs ehhez a meccshez, van ilyen.
zacknorb
somoskovig
7 napja
Lőttünk gól a többi már nem is érdekes ma...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 napja
Itt szerintem se Szongoth botja verte fejbe a németet, hanem a csapattársáéMindegy is, közünk nincs ehhez a meccshez, van ilyen.
zacknorb
7 napja
Szembejön a valóság, érződik a szintlépés
7 napja
Itt szerintem se Szongoth botja verte fejbe a németet, hanem a csapattársáé
Poloska vagyok.
8 napja
8 napja
Kicsi Wingzt kipattintotta a kicsi Canes, akkor asszem vége az idénynek Micsigenbe'
8 napja
| 🥳🥳 |Azt hiszem, újra kiderült, hogy nem a hosszú pihenő a jó, hanem az ha lendületből érkezel meg.
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 napja
Norvégok elég nagyot játszanak Kanada ellenTalbot nem hazudtolta meg magát, annyira jó volt a szezonban is, hogy edzőbácsi Gibsont játszatta pihenő nélkül 10-12 meccsen keresztül. Most is sikerült 14/19-et védenie, az még 80 százalék sincs, kb a viccs kategória, ha a szertárost beállítják a kapuba, hogy csak álljon, akkir is több korong elakad benne.
zacknorb
A szezon nagy kérdése volt, hogy vajon miért nem hozzák fel AHL-ből a kapusokat, az ottani csapat cserekapusa, aki a szezon végére kezdő lett, az a tavalyi cseh bajnokságcsapat kezdő kapusa volt.
8 napja
Norvégok elég nagyot játszanak Kanada ellen
Poloska vagyok.
8 napja
Nagyon összeszedett, kontrollált csapatjátékkal elvitte a Vegas az első meccset rögtön. Marner továbbra is zseni, legjobb dolog hogy kiszabadult Torontoból.
9 napja
Hát ez is szenvedős volt az USAnak de Atya Úr Isten, hogy ment be az első német kísérlet a szétlövésben.
Poloska vagyok.
9 napja
Usások most a paraszt formát elég erősen elővettékA Tkachuk-hatás 😅
nagir
Poloska vagyok.
9 napja
Sokat játszottál Palival.Dede, pari a helyes, ne kérdezd miért, de bennem ez rögzült.2018-as itthoni Vb óta tartok a britektől. Ott valahogy nagyon belém égett hogy nekünk nem fekszik a játékuk. Ez a két meccs valami csodálatos volt, leiskolázzuk a feljutó briteket, és paliban vagyunk az osztrákokkal akik elverik a letteket, hát..ezt álmomban sem gondoltam volna.Ezt már többször olvastam itt a fórumon, de ez nem pariban?
Most realizáltam hogy a franciák vissza sem jutottak 😮
Nomac
topin
Nomac
9 napja
Ne mondd hogy nem tudsz keresni 😄Én is így emlékszem, de miért?Az miért van, hogy úgy rendezik a VB-t, hogy még tart az NFL PO?Emlékeim szerint ez mindig így volt... aztán az nhl playoffból kieső csapatok játékosai később csatlakoztak a vb-hez.
Miért nem utána rendezik?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Egy csarnoksportnál miért fontos, hogy májusban legyen és ne mondjuk júliusban, augusztusban vagy szeptemberben? Vagy akár télen, átfedésben az NFL alapszakasszal, ami mégse PO, pláne a PO vége?
Őszentsége Sobri Jóska
www.quora.com/Why-are-the-NHL-playoffs-and-the-hockey-world-cup-at-the-same-time
Itt pl elég részletesen le van írva

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"