NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
128
20
19:00, Arena4
Chicago Bears - New England Patriots
108
13
19:00
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
67
10
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
47
9
19:00, NET4+
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
46
14
NFL Redzone - week 10
37
9
19 órától, NET4+
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
24
11
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
21
7
19:00, DAZN
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen hosszúkás monitorom van (nem az a 4zet alakú) és eddig egész jól mutatott, de feltettem Driver-t a videókártyámhoz és totál elállította a felbontás, most pedig nem tudom visszaállítani csak mintha 4zet alakú monitor lenne. H lehet az eredeti, ezen is jól kinéző, felbontást visszahozni?Amadeus91Nekem is volt ilyen, ráadásul egy windows updéttel jött valami, ami miatt egyszerűen eltűnt az optimális felbontás a választhatóak közül.
Az eszközkezelőben a videokártya tulajdonságainál, az illesztőprogram fülön van a "Visszaállítás" gomb. Azt próbáld. Vagy a videokártya típusának pontos ismeretében érdemes esetleg a gyártó honlapjáról friss drivert letölteni.
Az lcd monitorok képe akkor a legtutibb, ha azokat un. natív felbontásban használják: az a felbontás, ami megegyezik az lcd panel fizikai pixeleinek számával. Rajta van pl. a monitor dobozán, vagy a doksijában. Akkor nincs torzítás a kép oldalarányait illetően pl. fényképeket nézegetve.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Ha figyelmesen megnézed, a venti műanyag keretén két nyilacskával rendszerint jelölve van a forgásirány, valamint a légáramlat iránya.... kézzel megpörgeted érezni fogod merre fúj és honnan szív, hátra úgy szokás rakni, h kifele fújja a bent lévő levegőt.DivatTesómnak rakok össze egy új gépet a régi alkatrészekből. 😊
Akkor holnap átszerelem megfordítva a ventit.
...süti
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen hosszúkás monitorom van (nem az a 4zet alakú) és eddig egész jól mutatott, de feltettem Driver-t a videókártyámhoz és totál elállította a felbontás, most pedig nem tudom visszaállítani csak mintha 4zet alakú monitor lenne. H lehet az eredeti, ezen is jól kinéző, felbontást visszahozni?Amadeus91bazdki a picsaba az ablakon garantaltan megjavul.
több mint 13 éve
Világoskék fejlécet állítottam be, de nekem tetszik így, nem kell fáradnod vele. 😉Köszi, ez még jobb, bár valamiért feketével tölti fel körülötte, viszont szerintem nem néz ki rosszul a gyakorlatban.TheMileHighCity...
Hm, dereng hogy a Philly.blognál is volt hasonló probléma... Az alap narancssárga fejlécszínt használod? Mert akkor megcsinálom olyanra a hátteret szívesen... (Ide is átlátszósan került a narancssárga háttérre, vsz. kimondottan jól áll egymásnak a két szín 😊 )Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 845
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen hosszúkás monitorom van (nem az a 4zet alakú) és eddig egész jól mutatott, de feltettem Driver-t a videókártyámhoz és totál elállította a felbontás, most pedig nem tudom visszaállítani csak mintha 4zet alakú monitor lenne. H lehet az eredeti, ezen is jól kinéző, felbontást visszahozni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
jaja az simán befér(még 12-es is beférne)...igen ígyvan, kézzel megpörgeted érezni fogod merre fúj és honnan szív, hátra úgy szokás rakni, h kifele fújja a bent lévő levegőt.DivatTesómnak rakok össze egy új gépet a régi alkatrészekből. 😊
Akkor holnap átszerelem megfordítva a ventit. Valamiért bekavart, hogy úgy emlékeztem azt külön lehet állítgatni, nem kell szerelgetni. Lehet nem is lenne rá szükség, mert úgyis csak netezésre használja, de ha már van legyen beszerelve. Az nem baj, ha hidegebb van bent. 😊
Köszi a segítséget.
több mint 13 éve
jaja az simán befér(még 12-es is beférne)...igen ígyvan, kézzel megpörgeted érezni fogod merre fúj és honnan szív, hátra úgy szokás rakni, h kifele fújja a bent lévő levegőt.ha befér nyugodtan, most nemtom pontosan mien ventiről van szó, de számomra kicsit furcsa h programba állítanád, h szívja v fújja, max kézzel tudsz fordítani rajta, h kifele fújja a levegőt. BIOS-ba annyit tudsz állítani, h hány %-on pörögjön a venti(2000-en kicsit hangos lesz sztem) ill vannak PWM-es ventik amik magukat szabályozzák.DivatBelefér, működik is, nincs vele probléma.
Pontos szériát most meg nem mondom, de egyszerű 8 cm-es Sharkoon venti ami így néz ki.
Tehát akkor ha azt akarom, hogy szívás helyett fújja a levegőt csak egész egyszerűen fordítva szerelem be?süti
|
több mint 13 éve
Köszi, ez még jobb, bár valamiért feketével tölti fel körülötte, viszont szerintem nem néz ki rosszul a gyakorlatban.TheMileHighCity...
Hm, dereng hogy a Philly.blognál is volt hasonló probléma... Az alap narancssárga fejlécszínt használod? Mert akkor megcsinálom olyanra a hátteret szívesen... (Ide is átlátszósan került a narancssárga háttérre, vsz. kimondottan jól áll egymásnak a két szín 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ha befér nyugodtan, most nemtom pontosan mien ventiről van szó, de számomra kicsit furcsa h programba állítanád, h szívja v fújja, max kézzel tudsz fordítani rajta, h kifele fújja a levegőt. BIOS-ba annyit tudsz állítani, h hány %-on pörögjön a venti(2000-en kicsit hangos lesz sztem) ill vannak PWM-es ventik amik magukat szabályozzák.DivatBelefér, működik is, nincs vele probléma.
Pontos szériát most meg nem mondom, de egyszerű 8 cm-es Sharkoon venti ami így néz ki.
Tehát akkor ha azt akarom, hogy szívás helyett fújja a levegőt csak egész egyszerűen fordítva szerelem be?
több mint 13 éve
Számítógép hátuljába rendszer hűtőt be lehet szerelni? Egy 2000 rpm-es Sharkoonról van szó.ha befér nyugodtan, most nemtom pontosan mien ventiről van szó, de számomra kicsit furcsa h programba állítanád, h szívja v fújja, max kézzel tudsz fordítani rajta, h kifele fújja a levegőt. BIOS-ba annyit tudsz állítani, h hány %-on pörögjön a venti(2000-en kicsit hangos lesz sztem) ill vannak PWM-es ventik amik magukat szabályozzák.
Most egy "brushless" ventit cseréltem le. Van a kettő között különbség?
Illetve rendszerhűtőnél BIOS-ba vagy progival betudom állítani, hogy szívja avagy fújja a levegőt?süti
|
több mint 13 éve
Köszi, ez még jobb, bár valamiért feketével tölti fel körülötte, viszont szerintem nem néz ki rosszul a gyakorlatban.Köszönöm, mostantól ez szerepel a fejlécen a blog mobilról elérhető verzióján. 😉TheMileHighCityItt az átlátszó hátteres verzió is kevésbé széthúzva:
Rataxes
több mint 13 éve
Köszönöm, mostantól ez szerepel a fejlécen a blog mobilról elérhető verzióján. 😉TheMileHighCityItt az átlátszó hátteres verzió is kevésbé széthúzva:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Számítógép hátuljába rendszer hűtőt be lehet szerelni? Egy 2000 rpm-es Sharkoonról van szó.Most egy "brushless" ventit cseréltem le. Van a kettő között különbség?
Illetve rendszerhűtőnél BIOS-ba vagy progival betudom állítani, hogy szívja avagy fújja a levegőt?
több mint 13 éve
Köszönöm, mostantól ez szerepel a fejlécen a blog mobilról elérhető verzióján. 😉
több mint 13 éve
Ezt a képet meg tudná csinálni nekem valaki 144x144 pixel méretben? Köszi 😊TheMileHighCity
több mint 13 éve
Ezt a képet meg tudná csinálni nekem valaki 144x144 pixel méretben? Köszi 😊
több mint 13 éve
google docs-t olyannal is meg lehet osztani, akinek nincs google accja?fetomyIgen.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Hát a gdocsra alapból azért nem gondoltam, mert kinézetre kicsit fapados, akartam, hátha van ilyen, mint pl. blogoldalaknál, hogy pl. sablonokból lehet választani, de ha az nincs, azért ne írj Black_Adder, akkor megteszi a gdocs is szerintem 😊google docs-t olyannal is meg lehet osztani, akinek nincs google accja?
több mint 13 éve
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol létre tudnék hozni olyan webhelyet, mint pl. az nfl.com statisztikás oldala? Magyarán én beviszek adatokat, és hogy így megjelenítse őket, lehessen oszloponként rendezni ide-oda, esetleg megkülönböztető jelzést használni hasonló "fajtájú" sorokra mindezt anélkül, hogy éretnék bármiféle programozáshoz? 😊fetomyHa még nincs ilyen hétvégén lehet h írok egyet, egyszerű, de hasznosnak tűnik így 0. közelítésre...
Áh GoogleDocs teljesen alkalmas rá...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol létre tudnék hozni olyan webhelyet, mint pl. az nfl.com statisztikás oldala? Magyarán én beviszek adatokat, és hogy így megjelenítse őket, lehessen oszloponként rendezni ide-oda, esetleg megkülönböztető jelzést használni hasonló "fajtájú" sorokra mindezt anélkül, hogy éretnék bármiféle programozáshoz? 😊fetomyLehet nagyon nem működő verzió, de google docs nem felel meg a célnak. Sima excel, adatot tudsz bevinni ezret, és asszem be lehet állítani, hogy a látogató csak a sorba rendezés funkciót használhassa oszloponként.
több mint 13 éve
Hoppá, nem azt totál elfelejtettem 😮 Kösz, hogy szólsz, viszont éppen szerintem ahhoz is tudnám használni 😊
több mint 13 éve
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol létre tudnék hozni olyan webhelyet, mint pl. az nfl.com statisztikás oldala? Magyarán én beviszek adatokat, és hogy így megjelenítse őket, lehessen oszloponként rendezni ide-oda, esetleg megkülönböztető jelzést használni hasonló "fajtájú" sorokra mindezt anélkül, hogy éretnék bármiféle programozáshoz? 😊fetomyez a gm draftelemzéses cikkekhez kell ugye? 😊
több mint 13 éve
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol létre tudnék hozni olyan webhelyet, mint pl. az nfl.com statisztikás oldala? Magyarán én beviszek adatokat, és hogy így megjelenítse őket, lehessen oszloponként rendezni ide-oda, esetleg megkülönböztető jelzést használni hasonló "fajtájú" sorokra mindezt anélkül, hogy éretnék bármiféle programozáshoz? 😊
több mint 13 éve
Köszi mindkettőtöknek, ez volt a nyerő! Baromi jó ez az oldal, már mentem is a kedvencek közé.Sziasztok!www.vidtomp3.comJoeyPorter
Tippeket kérnék, hogyan tudnám megszerezni az egykori Família Kft főcímdalát mp3-ban. Előre is köszi a segítséget. (Youtube downloader kilőve, valami nyűge van vele a Nodnak)Szokol
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!www.vidtomp3.com
Tippeket kérnék, hogyan tudnám megszerezni az egykori Família Kft főcímdalát mp3-ban. Előre is köszi a segítséget. (Youtube downloader kilőve, valami nyűge van vele a Nodnak)Szokol