Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
nem tudja nagyon véletlen valaki, hogy a .dat kiterjesztésű fájlt mivel lehet megnyitni, úgy, hogy ne kódokat, meg ismeretlen akraktereket lássak?

pontosabban a madden nfl 08-nak lesném meg a szöveganyagát.Ventura
Röviden: Lényegében semmivel.

több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 751 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nem tudja nagyon véletlen valaki, hogy a .dat kiterjesztésű fájlt mivel lehet megnyitni, úgy, hogy ne kódokat, meg ismeretlen akraktereket lássak?

pontosabban a madden nfl 08-nak lesném meg a szöveganyagát.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hova tunt honapok ota Harom t?zavi27
keresi a 4. T-t.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Hova tunt honapok ota Harom t?zavi27
Szerintem a World of Tanks a hibás!

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 853 — Amerikai sportok rajongója
Hova tunt honapok ota Harom t?
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Valaki tud ajánlani Bpn megbízható és nem lehúzós laptopszervízt??

több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Egyik haver vett egy 250gb-s X-box 360-at, amihez adtak egy autós játékot meg a Crysis 2-t "Full game download" opcióval. Kérdésem az lenne, hogy a letöltés ingyenes, vagy perkálni kell érte? Mert kiír valami 9k HUF összeget, de a fizetési módnál ha a Redeem card számát bepötyögjük, akkor azt írja, hogy ez a Redeem Card már használva volt (X-box live-ra regisztrálás során írtuk be először a számát, akkor elfogadta).
Előre is köszi!
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Van valaki aki ért a shell scriptekhez?süti
nem mondom, h nagyon, de abszolváltam a tárgyat amiben oktatták.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Van valaki aki ért a shell scriptekhez?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Valaki nem tudja mitől van az, hogy a képernyőm egy picit homályos? Úgy értem, hogy mintha PS-ben rányomok egy képre valami enyhe blurt, szóval tényleg csak nagyon picit, viszont kib. jól néz ki 😀 HD-t néztem TV-re kötve, és mikor kihúztam ilyen lett, csak érdekelne, hogy nincs-e valaminek baja, vagy esetleg lehet-e ezt valahol állítani 😊fetomy
Jó kérdés, hallottam már TV-be be/kihúzástól meghaló videókártyáról, lehet a Tiéd csak egy kicsit halt meg... 😊 (az én integrált hangkártyám úgy döglött meg hogy valami másik hangeszközt sima jackkel rákötöttem)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Valaki nem tudja mitől van az, hogy a képernyőm egy picit homályos? Úgy értem, hogy mintha PS-ben rányomok egy képre valami enyhe blurt, szóval tényleg csak nagyon picit, viszont kib. jól néz ki 😀 HD-t néztem TV-re kötve, és mikor kihúztam ilyen lett, csak érdekelne, hogy nincs-e valaminek baja, vagy esetleg lehet-e ezt valahol állítani 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Én is úgy tudom hogy bukó sajnos így a szitu, FAT32 nem tud 2 gigánál nagyobb állományokat kezelni...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A külső vinyómra nem tudok 2 gigánál (azt hiszem) nagyobb iso fájlt rakni. Valahonnan rémlik, hogy ez (fogalmam sincs, mi a rendes neve) olyan próbléma, hogy FAT struktúra meg ilyenek. Emellett az is rémlik, hogy ezt formázással át lehet állítani. De én nem szeretném formázni a vinyót, így nem lehet valahogyan megoldani, hogy fájldarabolás nélkül tudjak isokat rápakolni?Deny
nekem is ez volt, a megoldás h vettem egy új vinyót a hd tartalmaknak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
A külső vinyómra nem tudok 2 gigánál (azt hiszem) nagyobb iso fájlt rakni. Valahonnan rémlik, hogy ez (fogalmam sincs, mi a rendes neve) olyan próbléma, hogy FAT struktúra meg ilyenek. Emellett az is rémlik, hogy ezt formázással át lehet állítani. De én nem szeretném formázni a vinyót, így nem lehet valahogyan megoldani, hogy fájldarabolás nélkül tudjak isokat rápakolni?Deny
Ha jól tudom, nem. Amikor a régi gépem winchesterét formatálni kellett, emiatt kértem én is NTFS fájlrendszert.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A külső vinyómra nem tudok 2 gigánál (azt hiszem) nagyobb iso fájlt rakni. Valahonnan rémlik, hogy ez (fogalmam sincs, mi a rendes neve) olyan próbléma, hogy FAT struktúra meg ilyenek. Emellett az is rémlik, hogy ezt formázással át lehet állítani. De én nem szeretném formázni a vinyót, így nem lehet valahogyan megoldani, hogy fájldarabolás nélkül tudjak isokat rápakolni?
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Valaki tudna segíteni, biztos egyszerű csak nekem nem megy.
Angry birds játékot szeretnék telepíteni, de nem jön össze. A játék inditásnál elmosodott képet kapok és lefagy, csak a restart segít neki. Felbontásnál probáltam az összes beállítást, de nem jó.

Köszigdovin43
Ez a játék.
Csak még nem jöttél rá, hogy ki a dühös madár. 😊Sobri Jóska
na ez odabaszott Sobri 😀 😀 😀
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
van olyan lehetőség/program ami egy weblapról az ÖSSZES email címet kiexportálja nekem ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gdovin43 16 — Steelers fan
Angry birds játékot szeretnék telepíteni, de nem jön össze. A játék inditásnál elmosodott képet kapok és lefagy, csak a restart segít neki. Felbontásnál probáltam az összes beállítást, de nem jó.

Köszigdovin43
Ez a játék.
Csak még nem jöttél rá, hogy ki a dühös madár. 😊Sobri Jóska
Köszi. Esetleg valami más ötlet? 😊

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 341 — #NoStress

Köszigdovin43
Ez a játék.
Csak még nem jöttél rá, hogy ki a dühös madár. 😊

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 116
WR kesztyűt hogyan lehet tisztítani?Amadeus91
langyos vízzel, ha para a helyzet szappannal. mosószerrel ne, az tönkreteszi a tenyerétSzobi22
áztassam bele vagy csak törölgessem vele?
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
WR kesztyűt hogyan lehet tisztítani?Amadeus91
langyos vízzel, ha para a helyzet szappannal. mosószerrel ne, az tönkreteszi a tenyerét

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 116
WR kesztyűt hogyan lehet tisztítani?
több mint 14 éve
gdovin43 16 — Steelers fan

Köszi

több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
tehát ha egy képet megcsinálok 4961x3508 300as DPIvelés eviszem kinyomtatni akkor az ugy jó lesz?
a3-as lesz és jó minőségű a kép?braxa88
Feltéve ha nem úgy lett meg a méret, hogy fotóboltban felhúztad az 1024x768-at akkorára, tuti jó lesz. A 300DPI-t kell megjegyezni, és ahhoz állítod a kellő méretet. Persze vannak helyek, ahol nem ilyen felbontéssal dolgoznak, de ez a legtöbb nyomtató és előhívó felbontóképessége. Elméletileg jobb lenne, ha még nagyobb lenne a DPI, de a fotópapírok (a fényérzékenyre gondolok) felbontóképesége erre van belőve,mert ennyi az emberi szem elvi felbontóképessége is.GRAFI
És ha közelebb megyek? 😊
Valami szöget kellene megadni, úgy rémlik.
Mintha a 300 dpi kb. 30 centiről lenne optimális az emberi szemhez. Egy A3-as képet nem 30 centiről fognak nézni, így a 300 dpi bőven elég (még sok is).

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Valaki legyen olyan kedves ajánljon nekem sportoláshoz (futás, kosaras bemelegítés) megbízható mp3 lejátszót.

Előre is köszönöm!

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!