Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Lehetnek itt még izgalmak 😊
dande
?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehetnek itt még izgalmak 😊
több mint 3 éve
Az a baj, hogy Roglic csak megy a tamadásokkal, nem támad, így meg elég egysíkú a verseny. Bernal gyengébb mint a Giron, esetleg a Movistar csinálhatna vmi váratlant, de egyfelől őket eléggé megborította Valverde kiesése, másfelől Mas második helyét sztem látatlanba aláírnák. Szóval hiába a jó szakaszok, nagy izgalmakat nem várok.
gabokocka
Valverde szemelyeben egy eros, rutinos es egy igazi csapatjatekos segitot vesztett a movistar.
A Vuelta viszont sajnos elore lathato volt. Elpukkadhat barki de verseny nem lesz csak menes.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Az a baj, hogy Roglic csak megy a tamadásokkal, nem támad, így meg elég egysíkú a verseny. Bernal gyengébb mint a Giron, esetleg a Movistar csinálhatna vmi váratlant, de egyfelől őket eléggé megborította Valverde kiesése, másfelől Mas második helyét sztem látatlanba aláírnák. Szóval hiába a jó szakaszok, nagy izgalmakat nem várok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
 www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-fetter-erik-szakaszt-nyert-franciaorszagban-2845463

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Sivakov elindul, erre leesik a lánca…
Heisman
Megkéne tanulni váltani 😊
Velem is megesett már 😀
több mint 3 éve
Egy ilyen szakasz es semmi izgalom.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Sivakov elindul, erre leesik a lánca…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Hatalmas taknyolás volt nagyon szar helyen

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Atyaég Valverde. Még jó hogy nem zuhant be a szakadékba.
több mint 3 éve
Vuelta már lassan 1 hete megy és sehol senki?
Toca
Voltam ma kint a szakaszon magyar zászlóval, jött a peloton, két fával előttem vágták el a képet 😕
Heisman
Hat konnyebb mint fat vagni 😊
több mint 3 éve
tul sok erdemleges nem tortent.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Toca
Voltam ma kint a szakaszon magyar zászlóval, jött a peloton, két fával előttem vágták el a képet 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.eurosport.hu/kerekpar/ujabb-szupercsapat-az-ineos-tol-a-vueltara_sto8486133/story.shtml?fbclid=IwAR3eNh0wxbLu3-wenMA251RAislfk8VzBF26WFTe6fQnunuQzIOLAKLwOA0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A csapat szempontjabol nem kapufa, sot irtozatosan jo huzas. Reklam, penz, a szabadkartyat konnyebb szerezni egy Sagan-t felsorakoztato csapattal. Lehet nem fog nyerni sokat de az UCI pont az pontosan olyan mint a zold triko. A helyezesekkel is lehetnek boven nyerok.

Sagan szempontjabol meg a mapei-lotto S lenne nyeresileg egyenileg jobb opcio a mapei sokkal de sokkal ( en idementem volna a helyeben, mert ott nyerne egy kazal versenyt ) de ott a verseny is nagyobb csapaton belul. Igy viszont gyakorlatilag o diktalja miert megy es tudja hogy o a csapat elsoszamuja es o lesz kiszolgalva. A TDF zold trikojaert a full csapatra szamithat ha kell ( a kiiras lesz a donto ) ..stb.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.
Szarul hangzik de komoly csapatba igy nem kell, ide is az UCI pontok gyujtesere kell ( persze nagyon leegyszerusitve ) abban meg tudjuk hogy milyen jo.

Mikozben szinte tokeletesen csinalt mindent ezt itt elrontotta. Sztem
no
Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
FLZOLI
Dehogyis, energiaszektorban van della 😊
eaglesmcnabb
Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...
empty taxi
asszem TdF-en mondták is hogy Specikkel mennek.
Total Energiesnél tiszta sor volt a helyzet: pénz volt, pontok meg nagyon nem voltak, látszólag win-win.
Más kérdés hogy szerintem ordas nagy kapufa mindkét fél részéről, mert lófaszt sem fog nyerni náluk, de az már legyen az ő bajuk.
eaglesmcnabb
Nada, a Total Energies jelenleg Wilier bicókkal nyomul és igen szarban van a csapat, a legnagyobb eredményük ebben az évben h Cristián Rodríguez megnyerte a ruandai körversenyt...
Egyébként ugye francia csapat, a TdF szabad kártya szinte garantált, Sagan mehet a zöldért jövőre, a világbajnoki címeit meg eddig sem a klubcsapatával nyerte 😀
empty taxi
Úgy értettem hogy touron a kommentátorok mondták hogy sanszos hogy odamegy sagan, mert jövőre váltanak specikre. A szabadkártya garantált, de elvileg váltani akarnak eggyel feljebb. A csapat szarban van, de nem a pénz miatt hanem azért mert szarok. Ezen akarnak változtatni most sagannal, de mint már mondtam szerintem kapufa.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szarul hangzik de komoly csapatba igy nem kell, ide is az UCI pontok gyujtesere kell ( persze nagyon leegyszerusitve ) abban meg tudjuk hogy milyen jo.

no
Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
FLZOLI
eaglesmcnabb
Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...
empty taxi
Total Energiesnél tiszta sor volt a helyzet: pénz volt, pontok meg nagyon nem voltak, látszólag win-win.
Más kérdés hogy szerintem ordas nagy kapufa mindkét fél részéről, mert lófaszt sem fog nyerni náluk, de az már legyen az ő bajuk.
eaglesmcnabb
Nada, a Total Energies jelenleg Wilier bicókkal nyomul és igen szarban van a csapat, a legnagyobb eredményük ebben az évben h Cristián Rodríguez megnyerte a ruandai körversenyt...
Egyébként ugye francia csapat, a TdF szabad kártya szinte garantált, Sagan mehet a zöldért jövőre, a világbajnoki címeit meg eddig sem a klubcsapatával nyerte 😀

Madden hates me.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

no
FLZOLI
eaglesmcnabb
empty taxi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sagan-nal egy csomo szponzor megy kozte a bicaj es a fizetesenek egy reszet is alljak. Sagan a legjobban kereso kerekes, de a Bora-nal is a sajat szponzora segitett be.

A baj a sok kerekes es a sajtosa. Ezzel kb mmeghatarozza a csapat celjait es versenybeosztasat. Ezt egy feltorekvo csapatnal megengedheto. Egy nagycsapatnal ez orult keves
több mint 3 éve

no
FLZOLI
eaglesmcnabb

Madden hates me.
több mint 3 éve

no
FLZOLI

több mint 3 éve
 www.cyclingfever.com/transfers.html

Plussz Sam Bennett megy a helyére a Borahoz

A Movistar tovább gyűjti a középszerű spanyolokat, míg a vén cápa menni vissza Astana 🙂
FLZOLI
Fura, hogy visszamegy a Boraba, akkor a Quick Stepsben jön meg egy év Cav time?
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 444 — #NoStress

no
FLZOLI
Egyik Giro szakaszon fejtegették, hogy mibe kerül Sagan fizetése, és hogy 9-10 fős stábja van, benne a tesó, meg még egy bringás, akit le kell vele igazolni, asszisztens, dietetikus, fizikoterapeuta, ilyenek, másfél millió dollár körülre emlékszem, csak az egy hónapra soknak tűnik, egy évre kevésnek.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

no