Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehetnek itt még izgalmak 😊
több mint 3 éve
no
7 302
Az a baj, hogy Roglic csak megy a tamadásokkal, nem támad, így meg elég egysíkú a verseny. Bernal gyengébb mint a Giron, esetleg a Movistar csinálhatna vmi váratlant, de egyfelől őket eléggé megborította Valverde kiesése, másfelől Mas második helyét sztem látatlanba aláírnák. Szóval hiába a jó szakaszok, nagy izgalmakat nem várok.Valverde szemelyeben egy eros, rutinos es egy igazi csapatjatekos segitot vesztett a movistar.
gabokocka
A Vuelta viszont sajnos elore lathato volt. Elpukkadhat barki de verseny nem lesz csak menes.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy Roglic csak megy a tamadásokkal, nem támad, így meg elég egysíkú a verseny. Bernal gyengébb mint a Giron, esetleg a Movistar csinálhatna vmi váratlant, de egyfelől őket eléggé megborította Valverde kiesése, másfelől Mas második helyét sztem látatlanba aláírnák. Szóval hiába a jó szakaszok, nagy izgalmakat nem várok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-fetter-erik-szakaszt-nyert-franciaorszagban-2845463
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Sivakov elindul, erre leesik a lánca…Megkéne tanulni váltani 😊
Heisman
Velem is megesett már 😀
több mint 3 éve
no
7 302
Egy ilyen szakasz es semmi izgalom.
több mint 3 éve
Sivakov elindul, erre leesik a lánca…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hatalmas taknyolás volt nagyon szar helyen
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Atyaég Valverde. Még jó hogy nem zuhant be a szakadékba.
több mint 3 éve
no
7 302
Hat konnyebb mint fat vagni 😊Vuelta már lassan 1 hete megy és sehol senki?Voltam ma kint a szakaszon magyar zászlóval, jött a peloton, két fával előttem vágták el a képet 😕
Toca
Heisman
több mint 3 éve
no
7 302
tul sok erdemleges nem tortent.
több mint 3 éve
Vuelta már lassan 1 hete megy és sehol senki?Voltam ma kint a szakaszon magyar zászlóval, jött a peloton, két fával előttem vágták el a képet 😕
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Vuelta már lassan 1 hete megy és sehol senki?
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/ujabb-szupercsapat-az-ineos-tol-a-vueltara_sto8486133/story.shtml?fbclid=IwAR3eNh0wxbLu3-wenMA251RAislfk8VzBF26WFTe6fQnunuQzIOLAKLwOA0
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
no
7 302
A csapat szempontjabol nem kapufa, sot irtozatosan jo huzas. Reklam, penz, a szabadkartyat konnyebb szerezni egy Sagan-t felsorakoztato csapattal. Lehet nem fog nyerni sokat de az UCI pont az pontosan olyan mint a zold triko. A helyezesekkel is lehetnek boven nyerok. Sagan szempontjabol meg a mapei-lotto S lenne nyeresileg egyenileg jobb opcio a mapei sokkal de sokkal ( en idementem volna a helyeben, mert ott nyerne egy kazal versenyt ) de ott a verseny is nagyobb csapaton belul. Igy viszont gyakorlatilag o diktalja miert megy es tudja hogy o a csapat elsoszamuja es o lesz kiszolgalva. A TDF zold trikojaert a full csapatra szamithat ha kell ( a kiiras lesz a donto ) ..stb.
több mint 3 éve
Úgy értettem hogy touron a kommentátorok mondták hogy sanszos hogy odamegy sagan, mert jövőre váltanak specikre. A szabadkártya garantált, de elvileg váltani akarnak eggyel feljebb. A csapat szarban van, de nem a pénz miatt hanem azért mert szarok. Ezen akarnak változtatni most sagannal, de mint már mondtam szerintem kapufa.Nada, a Total Energies jelenleg Wilier bicókkal nyomul és igen szarban van a csapat, a legnagyobb eredményük ebben az évben h Cristián Rodríguez megnyerte a ruandai körversenyt...asszem TdF-en mondták is hogy Specikkel mennek.Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...Dehogyis, energiaszektorban van della 😊A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
Szarul hangzik de komoly csapatba igy nem kell, ide is az UCI pontok gyujtesere kell ( persze nagyon leegyszerusitve ) abban meg tudjuk hogy milyen jo.
Mikozben szinte tokeletesen csinalt mindent ezt itt elrontotta. Sztem
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
empty taxi
Total Energiesnél tiszta sor volt a helyzet: pénz volt, pontok meg nagyon nem voltak, látszólag win-win.
Más kérdés hogy szerintem ordas nagy kapufa mindkét fél részéről, mert lófaszt sem fog nyerni náluk, de az már legyen az ő bajuk.
eaglesmcnabb
Egyébként ugye francia csapat, a TdF szabad kártya szinte garantált, Sagan mehet a zöldért jövőre, a világbajnoki címeit meg eddig sem a klubcsapatával nyerte 😀
empty taxi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nada, a Total Energies jelenleg Wilier bicókkal nyomul és igen szarban van a csapat, a legnagyobb eredményük ebben az évben h Cristián Rodríguez megnyerte a ruandai körversenyt...asszem TdF-en mondták is hogy Specikkel mennek.Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...Dehogyis, energiaszektorban van della 😊A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
Szarul hangzik de komoly csapatba igy nem kell, ide is az UCI pontok gyujtesere kell ( persze nagyon leegyszerusitve ) abban meg tudjuk hogy milyen jo.
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
empty taxi
Total Energiesnél tiszta sor volt a helyzet: pénz volt, pontok meg nagyon nem voltak, látszólag win-win.
Más kérdés hogy szerintem ordas nagy kapufa mindkét fél részéről, mert lófaszt sem fog nyerni náluk, de az már legyen az ő bajuk.
eaglesmcnabb
Egyébként ugye francia csapat, a TdF szabad kártya szinte garantált, Sagan mehet a zöldért jövőre, a világbajnoki címeit meg eddig sem a klubcsapatával nyerte 😀
Madden hates me.
több mint 3 éve
asszem TdF-en mondták is hogy Specikkel mennek.Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...Dehogyis, energiaszektorban van della 😊A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
no
7 302
Sagan-nal egy csomo szponzor megy kozte a bicaj es a fizetesenek egy reszet is alljak. Sagan a legjobban kereso kerekes, de a Bora-nal is a sajat szponzora segitett be.A baj a sok kerekes es a sajtosa. Ezzel kb mmeghatarozza a csapat celjait es versenybeosztasat. Ezt egy feltorekvo csapatnal megengedheto. Egy nagycsapatnal ez orult keves
több mint 3 éve
Ettől még valid h jön szponzor Sagannal, én pl. nem lepődnék meg ha Total Energies jövőre Specialized bringákkal menne...Dehogyis, energiaszektorban van della 😊A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
no
FLZOLI
eaglesmcnabb
Madden hates me.
több mint 3 éve
Dehogyis, energiaszektorban van della 😊A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
no
FLZOLI
több mint 3 éve
www.cyclingfever.com/transfers.htmlFura, hogy visszamegy a Boraba, akkor a Quick Stepsben jön meg egy év Cav time?
Plussz Sam Bennett megy a helyére a Borahoz
A Movistar tovább gyűjti a középszerű spanyolokat, míg a vén cápa menni vissza Astana 🙂
FLZOLI
több mint 3 éve
Egyik Giro szakaszon fejtegették, hogy mibe kerül Sagan fizetése, és hogy 9-10 fős stábja van, benne a tesó, meg még egy bringás, akit le kell vele igazolni, asszisztens, dietetikus, fizikoterapeuta, ilyenek, másfél millió dollár körülre emlékszem, csak az egy hónapra soknak tűnik, egy évre kevésnek.A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
no
FLZOLI
több mint 3 éve
A problema nem is az o fizetese hanem egy nagy csapattal erkezik.Hát szerintem itt max egy külön szponzor beszáll a fizetésébe, elnezve a keretet ez egy csóró kiscsapat volt eddig
no