Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 134 — je suis poloska
Kisebb meglepetésre Valter Ati nyerte a TT OB-t, Fetter Erik pedig csak 3. lett.
Nőknél Vas dominancia
zacknorb
Annyira nem meglepetés, valamennyit fejlodott, keszult rá, a technikaja is sokkal jobb volt ( ahol eleve elonybol indilt), ráadásul betegségből jött. Remcot is megverték a suissen 2/2-szer 9 nap edzéssel. Ez benne van, jövőre majd Fetter nyer.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Kisebb meglepetésre Valter Ati nyerte a TT OB-t, Fetter Erik pedig csak 3. lett.
Nőknél Vas dominancia
zacknorb
"Egészen pontosan a felnőtt mezőnybe nevezett hölgyek közül ő bizonyult a leggyorsabbnak. Az U23-as között értékelt Zsankó Petre ugyanis a magyar női kerékpársport első World Tour-győzelmét néhány napja megszerző Vasnál több mint 20 másodperccel jobb időt ment, ám a korábbii évekkel ellentétben idén egy szabálymódosítás miatt külön értékelték az U23-as és a felnőtt mezőny tagjait. Így Zsankó hiába volt a leggyorsabb, a felnőtt magyar bajnoki trikót a következő egy évben is Vas Blanka viselheti."

Több, mint fura. 😀
Bébé
Mi ezt is másként csináljuk! Érthetetlen.
Mikey
Azt akarták hogy Vason legyen a mez. Ennyi.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Nőknél Vas dominancia
zacknorb
"Egészen pontosan a felnőtt mezőnybe nevezett hölgyek közül ő bizonyult a leggyorsabbnak. Az U23-as között értékelt Zsankó Petre ugyanis a magyar női kerékpársport első World Tour-győzelmét néhány napja megszerző Vasnál több mint 20 másodperccel jobb időt ment, ám a korábbii évekkel ellentétben idén egy szabálymódosítás miatt külön értékelték az U23-as és a felnőtt mezőny tagjait. Így Zsankó hiába volt a leggyorsabb, a felnőtt magyar bajnoki trikót a következő egy évben is Vas Blanka viselheti."

Több, mint fura. 😀
Bébé
Mi ezt is másként csináljuk! Érthetetlen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Nőknél Vas dominancia
zacknorb

Több, mint fura. 😀
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
Nőknél Vas dominancia

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó látni egy magyar kerekest sárgában. De amúgy rajta van a pont és a legjobb fiatalnak járó trikó is jelenleg.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt a győzelme, ha valaki lemaradt volna róla!
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
Egy kis pozitivitást hozva, Vas Kata Blanka nyerte a Svájci körverseny 1. szakaszát
zacknorb
😍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Szegény Mader, nekünk különösen szép emlék a Giro-s győzelme, bárcsak ez maradt volna meg bennünk örökre... 😕

Blanka meg, nincsenek szavak, hatalmas cukk az egész csajszi, nagyon nagyon megérdemelte, remélem még sok ilyen követi majd.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy kis pozitivitást hozva, Vas Kata Blanka nyerte a Svájci körverseny 1. szakaszát

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Nyugodjék békében
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Nyugodjon békében 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
😰😰😰
több mint 2 éve
RIP Gino
Legnagyobb győzelmed a Giron sose feledjük

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 151 — LIGHTS OUT!
RIP

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 134 — je suis poloska
nem élte túl szegény.

kurva életbe 😕

bahraincyclingteam.com/statement-regarding-gino-mader/?fbclid=IwAR2BU4nVFSXrxWDu9VxAtbZFuesEIRfyOPEJmOYUzG4dBYRhL5Plnd1xQAM

elvesztettünk egy nagyon szimpatikus kerékpárost

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve

basszus basszus basszus

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

empty taxi
Előbbi meglep, utóbbiról már olvastam

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Madden hates me.
több mint 2 éve
 www.eurosport.hu/kerekpar/fetter-erik-unalmas-elmult-harom-hete_sto9658886/story.shtml

Madden hates me.
több mint 2 éve
Platypus San Francisco 49ers 373
Netflixen már fent van a tavalyi TDFs sorozat.
Nomac
Hát..Nekem nehezemre esett végig nézni. Tudom nem nekem készült, de túl szájbarágós, a csapatbusz autós belső kamerás felvételek jók.
Nomac
Érdekes, mert azért sok mindent meg nem magyaráznak el (pl.: zöld-fehér-pöttyös trikók), meg persze néha megy a túltolt drámázás (persze ezt már a drive to survive-nál is láttuk). Szerintem viszont arra, hogy sokkal több ember elkezdje követni ezt a sportot, egy nagyon jó kis promó sorozat lett.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 225 — nabege2@yahoo.com
origo is nagyot megy😊
"Ez volt életem legjobb versenye!" - Valter Attila szenzációs hetet zárt
Már a magyar klasszis is érzi, hogy ő a világ egyik legjobb kerékpárosa.
NB2
láttad Ati kiírását?
most kivételesen full abból idéztek
zacknorb
ez így nekem fura egy picit 😊
azt hittem már a szokásos magyar túlzások megint
több mint 2 éve
"Életemben először érzem azt, hogy a világ egyik legjobb bringása vagyok.
Vannak még előttem sokan és higgyétek el, nem egyszerű nekem ezt leírni.
De ideértem.
8 hibátlan nap után azt érzem ez volt életem legjobb versenye!"

Ezt ma került ki a Facebookjára

Poloska vagyok.