Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Tul fogja szerintem, mert a mapei segiti a sprintereit.Amúgy ők miért mapei még mindig?
no
több mint 3 éve
no
7 304
Tul fogja szerintem, mert a mapei segiti a sprintereit.
több mint 3 éve
Megvan Cavendish rekordbeállítása. A stílusos az lenne ha túléli a hegyeket, hogy Párizsban döntené meg. Persze ha előbb megteheti, tegye 😊
több mint 3 éve
Én is hagynám a lejtmenetes befutókat, nyerjen néha az is aki jó lejtmenetben, ne mindig az aki hegyen jó.Tök jó volt Vingegaard támadása. Adott 2,5 kilometeren 40 másodpercet Pogacarnak meg 1 percet kb Carapaznak és Urának, hogy aztán a lejtmenetben elkapják. Ezért utalom a lejtős befutókat, meg szerencse hogy a Touron nincs belőle sok csak idén vagy 3.Ezért engedték, hogy adjon, nem azért adott, mert erősebb.
tüsi91
Ha valakit lefele úgyis be tudsz fogni, akkor menjen csak nyugodtan.
Sobri Jóska
Bár én bővíteném a repertoárt, ha én döntenék 3 hetesen mindig lenne kockaköves szakasz is.
Vingegaard egyedül ment az is hátráltatta, van ez így, ha hamarabb indult volna elérte volna a trekeseket és akkor sokat nyert volna viszonylag. Így járt, majd máskor nem szarozik és hamarabb indít 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Sagan is feladta, a top három kedvencemből így már ketten, ehh.
több mint 3 éve
Tök jó volt Vingegaard támadása. Adott 2,5 kilometeren 40 másodpercet Pogacarnak meg 1 percet kb Carapaznak és Urának, hogy aztán a lejtmenetben elkapják. Ezért utalom a lejtős befutókat, meg szerencse hogy a Touron nincs belőle sok csak idén vagy 3.Ezért engedték, hogy adjon, nem azért adott, mert erősebb.
tüsi91
Ha valakit lefele úgyis be tudsz fogni, akkor menjen csak nyugodtan.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
A lejtmenetnek a végén mi értelme volt?Én rosszul vagyok azoktól szakaszoktól, amiknek a végén ilyen lejtmenet van.
csebi
több mint 3 éve
A lejtmenetnek a végén mi értelme volt?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tök jó volt Vingegaard támadása. Adott 2,5 kilometeren 40 másodpercet Pogacarnak meg 1 percet kb Carapaznak és Urának, hogy aztán a lejtmenetben elkapják. Ezért utalom a lejtős befutókat, meg szerencse hogy a Touron nincs belőle sok csak idén vagy 3.
több mint 3 éve
no
7 304
meg egy hegyi nap tulelve. 😊
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Húú van Aert mekkorát ment! Végre egy kis öröm számomra is.
több mint 3 éve
no
7 304
A legnagyobb kedvenc Cav.Sajnaltam hogy a zold trikoert valtoztattak anno, mert lehetne neki jopar abbol is. De persze ertettem a szandekot, bar nagyobb verseny nem lett erte😊
több mint 3 éve
Fénykorában nem voltam Cavendish-fan, de most nem esik nehezemre szurkolni neki, hogy húzzon be meg egy-két szakaszt. 😊
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=hdIO3AhE9UY
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/07/05/nic-dlamini-del-afrikai-fekete-kerekparos-hos-80-perccel-elso-utan-serules-kuzdelem-alpok-tour-de-france-9-szakaszRespect! 👏
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
no
7 304
egy hegyi nap ippeg kipipalva Cav-nek, de sajnos AD nem ert be.
több mint 3 éve
O’Connor hatalmasat ment, Pogacar meg még mindig kemény
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
na van aertot kicsit túlértékeltem tegnap 😀
több mint 3 éve
Még nem kezdtem neki az idei Tournak.De most h belefutottam ebbe a Roglic hírbe lehet nem is fogok 😔
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Roglic feladta a Tourt.😥
🇫🇷 #TDF2021
— Team Jumbo-Visma cycling (@JumboVismaRoad) July 4, 2021
Primoz Roglic won’t start in today’s stage of @LeTour. He suffers too much from his injuries.
Get well soon @rogla 🍀
iktriad
több mint 3 éve
Roglic feladta a Tourt.🇫🇷 #TDF2021
— Team Jumbo-Visma cycling (@JumboVismaRoad) July 4, 2021
Primoz Roglic won’t start in today’s stage of @LeTour. He suffers too much from his injuries.
Get well soon @rogla 🍀
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
no
7 304
pontosan 😊ÉrtemDe visszakérdezek: miért ne így közvetítenének?mert nem igaz.
Sobri Jóska
no
Én ezt nem tartom akkora gáznak.
Nekik tetszik, a csatornának jó, én leszarom, te meg elkapcsolod. Mindenki jól jár. 😊
Sobri Jóska
3 csatorna adja es az utolsoval biztos nem lesz baj. De a teniszt nezem foleg es haterzajnak megy es megallitom ha van valami.
több mint 3 éve
A Tour évek óta a hírneve viszi előre, mind a Giro a brutal hegyekkel mind a Vuelta a rövid, dombos, rövid brutál meredek célegyenesekkel megtaltak az egyedi vedjegyuk. A TDF jobbára trendi, a Giro és a Vuelta jó 🙂
több mint 3 éve
ÉrtemDe visszakérdezek: miért ne így közvetítenének?mert nem igaz.
Sobri Jóska
no
Én ezt nem tartom akkora gáznak.
Nekik tetszik, a csatornának jó, én leszarom, te meg elkapcsolod. Mindenki jól jár. 😊