Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-39-hellyel-mutatkozott-be-uj-csapataban-2812659

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Jön a Bahrain-Merida is. Alakul ez szépen.Útvonalról tud valaki valami infót?
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/tour-de-hongrie-eloszor-az-indulok-kozott-a-bardiani-csf-faizane-2811067

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Amugy nem mindig az megy elol aki jo lefele, sokszor az aki jo felfele. 😊 ( Yates-Alaphillipe )Mezőny közepén minek mennének ilyen technikával? Nem értem. Szélárnyékban követni alig kell tekerni. Nem muszáj akkor vázra ülve tekerni. Aki elől megy, az azért megy általában elől, mert jó lefelé ergo nem ügyetlen a kerékpár kezelésben.Hüledeznek a bringások az új szabályokon, melyek biztonságosabbá tennék a sportágatMindketto eseteben a peloton kozepen a problema es nem mikor egyedul megy igy a mokus. Es ugy a legkonnyebb ellenorizni ha tiltjak mindig. Ez volt Trentin valasza es foleg hogy miert ketten voltak ott a szabalyozasnal a kerekesek kozul. A 900 kikuldott e-mailbol 16 lett megnyitva...stb
A vázon ülős technika betiltását én személy szerint értem, de a kormányon "könyöklős" technikát még én is rendszeresen alkalmazom, ha jó minőségű az út, semmivel sem veszélyesebb.
Mikey
no
Értem magát az eljárást, h könnyen akarják betartatni a szabályokat és nem akarnak kiskaput, és biztonságossabbá akarják tenni a sportot, de azt nem ezzel kellene kezdeni. Mondjuk sprint szakaszok esetén kellene egy minimális szélességet meghatározni az utolsó 500 m-re. Vagy nem kellene lejtőn 80km/h-s sprintet kijelölni. Mondjuk. Persze tudom több pénzt hoz, ha a városok a célt a számukra kedves helyszínen alakíthatják ki. Csak ez így megint olyan, h mást cselekszenek, mint amit kommunikálnak.
dawyd728
több mint 5 éve
Eloszor is kezdem egy korrekcioval, mert rosszul emlekeztem. 800 kerekesnek kuldtek ki 20 nyitotta meg es 16 toltotte le a doksit.Mezőny közepén minek mennének ilyen technikával? Nem értem. Szélárnyékban követni alig kell tekerni. Nem muszáj akkor vázra ülve tekerni. Aki elől megy, az azért megy általában elől, mert jó lefelé ergo nem ügyetlen a kerékpár kezelésben.Hüledeznek a bringások az új szabályokon, melyek biztonságosabbá tennék a sportágatMindketto eseteben a peloton kozepen a problema es nem mikor egyedul megy igy a mokus. Es ugy a legkonnyebb ellenorizni ha tiltjak mindig. Ez volt Trentin valasza es foleg hogy miert ketten voltak ott a szabalyozasnal a kerekesek kozul. A 900 kikuldott e-mailbol 16 lett megnyitva...stb
A vázon ülős technika betiltását én személy szerint értem, de a kormányon "könyöklős" technikát még én is rendszeresen alkalmazom, ha jó minőségű az út, semmivel sem veszélyesebb.
Mikey
no
Értem magát az eljárást, h könnyen akarják betartatni a szabályokat és nem akarnak kiskaput, és biztonságossabbá akarják tenni a sportot, de azt nem ezzel kellene kezdeni. Mondjuk sprint szakaszok esetén kellene egy minimális szélességet meghatározni az utolsó 500 m-re. Vagy nem kellene lejtőn 80km/h-s sprintet kijelölni. Mondjuk. Persze tudom több pénzt hoz, ha a városok a célt a számukra kedves helyszínen alakíthatják ki. Csak ez így megint olyan, h mást cselekszenek, mint amit kommunikálnak.
dawyd728
Trentin allitja hogy egyre tobbet latni a pelotonban, es a tiltas resze egyertelmu.
Ezen a ketton akadtak ki utolag a kerekesek, de tobb pontot targyaltak es peldaul uj barrier jon ( atmeneti iden es utana az igazi ).
Csak Trentin es Gilbert volt ott es senki mas nem emelte fel a hangjat elotte. Egy jogos pontot tett Trentin ez lehet majd egy alap amit lehet finomitani.
Nem ertek egyet ezzel a kettovel es egyetertek amit irsz, de megertem Trentin frusztraltsagat is, hogy ne utana hozongjon a nep mikor tisztesegesen lettek ertesitve rola elore.
több mint 5 éve
dawyd728
4 128
Mezőny közepén minek mennének ilyen technikával? Nem értem. Szélárnyékban követni alig kell tekerni. Nem muszáj akkor vázra ülve tekerni. Aki elől megy, az azért megy általában elől, mert jó lefelé ergo nem ügyetlen a kerékpár kezelésben.Hüledeznek a bringások az új szabályokon, melyek biztonságosabbá tennék a sportágatMindketto eseteben a peloton kozepen a problema es nem mikor egyedul megy igy a mokus. Es ugy a legkonnyebb ellenorizni ha tiltjak mindig. Ez volt Trentin valasza es foleg hogy miert ketten voltak ott a szabalyozasnal a kerekesek kozul. A 900 kikuldott e-mailbol 16 lett megnyitva...stb
Mikey
no
több mint 5 éve
Hüledeznek a bringások az új szabályokon, melyek biztonságosabbá tennék a sportágatMindketto eseteben a peloton kozepen a problema es nem mikor egyedul megy igy a mokus. Es ugy a legkonnyebb ellenorizni ha tiltjak mindig. Ez volt Trentin valasza es foleg hogy miert ketten voltak ott a szabalyozasnal a kerekesek kozul. A 900 kikuldott e-mailbol 16 lett megnyitva...stb
Mikey
több mint 5 éve
Hüledeznek a bringások az új szabályokon, melyek biztonságosabbá tennék a sportágatA vázon ülős technika betiltását én személy szerint értem, de a kormányon "könyöklős" technikát még én is rendszeresen alkalmazom, ha jó minőségű az út, semmivel sem veszélyesebb.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Valter Ati tavaszi tervezett programja.www.nemzetisport.hu/kerekpar/giro-ditalia-a-tervek-szerint-fetter-erik-is-indul-2809649#
Mindenki beírta már a naptárába, hogy mikor kell fokozottan szurkolni? 🤗 #esbringa pic.twitter.com/cXISnoVZNI
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 6, 2021
iktriad

több mint 5 éve
Valter Ati tavaszi tervezett programja.Mindenki beírta már a naptárába, hogy mikor kell fokozottan szurkolni? 🤗 #esbringa pic.twitter.com/cXISnoVZNI
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 6, 2021
több mint 5 éve
Valter Attila megy a Giro-ra a tervek szerint!!!Az #esbringa podcastben Valter Attila mesélt az elmúlt hetekről, így szóba került a legutóbbi fdj-s edzőtábor, a kalandos hazaút, és persze a mindenkit foglalkoztató kérdés: milyen versenyeken indul a 2021-es szezonban?https://t.co/FB6v0kPc30
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 4, 2021
És kiosztották a Tour de Framnce szabadkártyákat is!
Kiosztották a Tour de France szabadkártyáit, eggyel több csapat indulhat, mint tavaly https://t.co/piLS9q68Kc #TDF #esbringa
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 5, 2021
több mint 5 éve
eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/groenewegen-jakobsen-jumbo-quick-step-halalos-fenyegetes-onvad?fbclid=IwAR1WW0znOTkw2LZLjpwqdnK5e7gaTSJCHNpfmLXKunSD4DlmMeYQEhrcI0s
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Lassan indul a következő szezon, már ProConti versenyekkel is. Gyertek minnél többen 😊 play.google.com/store/apps/details?id=com.cycle_fantasy_app&hl=en_US&gl=US
több mint 5 éve
Mekkora királyság, megyek ki drukkolni Atinak 😊 szerencsére bicikli versenyen ezt meg lehet oldani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
15 perces podcast. Valter a Valenciai körön mutatkozik majd be az FDJ-be, ls utána csak World Tour verseny van a versenyprogramjában.@ValterAttila: Az idei versenyprogramomnál én sem választhattam volna jobbat - ESB podcast https://t.co/TJQnh5UYn5 #esbringa #kerekpar
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) January 5, 2021
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2020/12/30/vas-kata-blanka-kerekpar-ciklokrossz-vilagkupa-sorozat-gyozelem-belgium👍

több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/tour-de-hongrie-peak-barnabas-ausztral-klubja-is-nevezett-2801597

több mint 5 éve
index.hu/kerekagy/2020/12/18/gyorsabb_es_tartosabb_az_ujfajta_biciklilanc/

több mint 5 éve
telex.hu/sport/2020/12/17/peter-sagan-kerekpar-lopas-specialized-roubaix-kaliforniaEz kész! Megrendelésre vitték az tuti, mert a fekete piacon csak a töredékét kapnák érte...
Azta.
Mikey

több mint 5 éve
telex.hu/sport/2020/12/17/peter-sagan-kerekpar-lopas-specialized-roubaix-kaliforniaAzta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
bikemag.hu/magazin/valter-attila-hatodik-a-kerekparos-golden-boy-szavazason/

több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/tour-de-hongrie-jon-a-trek-jovore-is-a-magyar-korversenyre-2799305

több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-attila-ott-van-a-legjobb-uj-profik-kozott-2798995Nagy szó!!!
www.velo-club.net/post/top-10-des-neo-pros-de-la-saison-2020

több mint 5 éve
Pogacar a szloven bajnoksagban is lenyomta. A TDF es elotte a Giro miatt mar jogos a tobbesszam. 😊 Ebben egyetertunk a Jumbo borzasztoan alul teljesit, de Pogacar legalabb tamadott.1. Szerintem Ineos ezt akkor bukta el mikor elvitte a TDFreA touron csak egy szakaszon rogyott meg, ott nincs tobbesszam. 😀 De valoban full varatlan WTF szakasz volt tole, meg akkoris, ha Pogacar elete TT-jét nyomta. A TDF-et ott baszta el, hogy amikor tudott volna menni visszafogta magat.
2. Indulhatott volna hamarabb
3. Nem volt szerencséje, hogy a Movistar húzta Roglicot
4. Azért durva, hogy Roglic második 3 hetesén is az utolsó szakaszokra eszméletlenül megrogyik.
Toca
A Vueltat meg eppen azert nyerte meg mert itt nem fogta vissza magat, ment a gyozelmekert es a masodpercekert vegig. Pedig itt a vueltan azert sokszor volt szarban, mert szemmel lathatoan korantsem abban a formaban biciklizett mint a TDFen.
eaglesmcnabb
A Vuelta-t is eppen elbukhatta volna es megint a Jumbonal mintha nem akarnanak tamadni ahol ok vannak elonyben hogy oket ne kopkodjek mint a sky-t. Fogjak ha ok fognak folyamatosan nyerni, vagy hulyek es rosszul merik fel a helyzetet. Nekem a ket szloven egykutya mindegy, de Pogacarnak nagyon tudtam orulni mert megmutatta hogy a sporolas nem minden es a legerosebb csapat/ versenyzo kombo sem garancia semmire. Nalam a Jumbo bukta el es nem Roglic es nem Pogacar nyerte meg. De megis gyonyoru volt.
Nalam a szakaszsprintek hiaba lettek minden szempontbol hasznosak az a borzaszto kiiras szulemenye amit kihasznalt es meg is erdemelte.
Mindenki volt a TDF-on es az latszik a teljesitmenyukon is. Az izgalom hianya a kiiras pocsek voltaban keresendo. A Giro 100x jobb volt hiaba "rosszabb" versenyzok kuzdottek a kiiras fantasztikus volt.
több mint 5 éve
Rosszul irtam, 10-15 km-es szelben. Eselytelen lett volna hiaba indul meg hamarabb. Adott maganak eselyt, mert Roglic megrogyhatott volna jobban, ha nem kap segitseget. De az ITT utan eselytelen volt es a tegnapi eselyt is koszonhette hogy a Jumbo nem tamad ahol o van elonyben.Egyreszt nem kellett volna 10-15-ot menni, eleg lett volna 7-8-at, es igen benne lett volna hogy visszaüt neki, de mit veszithetett volna? max annyit, hogy csak 3. lesz osszetettben. De így hogy gyakorlatilag meg sem probalta megnyerni, így az volt benne hogy total eselytelen az osszetettre.carapazt nem értettem mire várt.. féltette a 2. helyet? Akkor indult amikor olyan kevés volt hátra, hogy már egy premier contador sem tudta volna megnyerni, olyan kevés volt hátraolyan 10-15km szelben egyedul oriasi hatrany menni.
eaglesmcnabb
Jovore a TDF-en a M Ventoux-ra felmehetnek 13x is es mindenkeppen el fognak hullni a gyengek ( ha egyszer akkor is ), de a legerosebbek kozul kivancsi leszek ki fog menni ha lesz szel, mert akkor mindenki majd a masikon akar csak ulni. Akiknek a hegyen kell idot adni azoknak a szel olyan mint az oldalvonal az NFL-ben.
no
Anno amikor Andy Schleck a bátyja dobogojaert ment Armstrong elleneben bevallalta a ventouxt vegig szellel szemben, ugy hogy kozben huzta magaval az eselyeseket. Neki is visszauthetett volna a dolog, és ugyan a vegen nem lett belole Franknak dobogo, mert nem volt eleg eros, de legalabb megprobaltak. Vagy a 3 hegyes szokese 2011-ben, az is ongyilkossag volt, de legalabb adott maganak eselyt a gyozelemre.
Carapaznak viszont kb ez az egy eselye lett volna, meg se probalta.
eaglesmcnabb
Amikor szel nelkul egy 10% emelkedon draftolnak aminek a fizikai hatasa elenyeszo, de megis csinaljak hisz kb ekkora "elonyokert" kuzdenek a sportszergyartok egy vagyonert es kis elony is elony. Ehhez kepest a szel mar csunyan belekop a levesbe. Hiaba a hegy meredeksege es hossza ha a szelet nem kalkulaljak bele a kiirasnal. En a tamadas hive vagyok amikor csak lehet, de a matek itt nem johetett ki csak ha Roglic teljesen berogy, de akkor innen is eleg lett volna. Kuss amig ott volt addig egy ilyen szeles napon nem lett volna esely. Carthy tamadasa rogton a helyere rakta az amerikait es onnan jott a jatek. A Jumbo itt is csak siman elszamolta magat, ha Kuss meg birt volna egy km-t akkor meg inkabb eltolodott volna a tamadas helye.