Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ha verjük a portugálokat, Norvégia meg Szlovéniát, akkor 6-6 pont. Egymás elleni eredmény dönt a javunkra, sima elődöntő.
Igaz, ha kikapunk, és a svédek verik Izlandot, akkor 9-10-ek is lehetünk.
EB előtt kevesen gondolták volna, hogy tulajdonképpen egy portugálok elleni győzelemmel 4-ben a csapat.
Emiatt a mai meccs eredményétől függetlenül ez egy sikeres EB szereplés mindenképpen.
Sobri Jóska
Én is így gondolom h ez sikeres EB szereplés bmi történjen ma.
csebi
Nem hinném hogy lenne bárki aki az ellenkezőjét gondolná! 😊
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 950 — Lucas Scott
Ha verjük a portugálokat, Norvégia meg Szlovéniát, akkor 6-6 pont. Egymás elleni eredmény dönt a javunkra, sima elődöntő.
EB előtt kevesen gondolták volna, hogy tulajdonképpen egy portugálok elleni győzelemmel 4-ben a csapat.
Emiatt a mai meccs eredményétől függetlenül ez egy sikeres EB szereplés mindenképpen.
Sobri Jóska
Én is így gondolom h ez sikeres EB szereplés bmi történjen ma.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ozibozi megmondta, a tét és a közösségi háló begyűrűzött a fejekbe. Innen lesz egy bénultságot ledobó heroikus meccs holnap 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.
Gorcsev
Mondjuk jó szélsők nélkül az nehéz.
Hanni
Bóka hibázott már az EB-n amúgy?
előző meccset nem láttam, meg ennek se az első félidejét

egyébként neki volt 1 indítás gólja
Negritis
Előző meccsen egyet tán. De az, hogy be tud lőni 10/10 ziccert az ne legyen már kihívás. Minden szélsőnk magyar viszonylatban jónak mondható, de nem nemzetközi szinten. Nincs egy tökös vállalásuk és kikanyarodnak olyan helyekről, ahol egy klasszis simán bemenne. De majd portugálok ellen menni fog a rohanás, remélem rámcáfolnak. 🙂
több mint 5 éve
Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.
Gorcsev
Hanni
meg se nagyon játszottuk őket( és most nem a gyors indításra gondolok ) az a baj pedig a svédek nyilvánvalóan rámentek a beálló és az átlövők levédekezésére középen "tömörülve" szóval ez egy lehetőség lett volna de nem éltünk vele! nem értem miért

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Gorcsev
Hanni
Bóka hibázott már az EB-n amúgy?
előző meccset nem láttam, meg ennek se az első félidejét

egyébként neki volt 1 indítás gólja

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Gorcsev
több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ha holnap kikapunk, akkor kevés góllal kéne (1-2 gól csak) és drukkolni Izlandnak, hogy verjék a svédeket, mert gondolom akkor minitabella és nekünk jobb lenne a gólkülönbségünk, hála az Izland 6 gólos legyőzésével
de ha többel akkor cumi aztán lehet megyünk az 5. helyre a csoportban, ami (bár nyilván utólag én is örülni fogok) azért egy kicsit csalódás lesz.
ha kikapunk és a svédek nyernek, akkor tuti a csoport 5. hely
remélem jól számoltam 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért Mikler ilyen teljesítménye nélkül meglett volna a 10 közte.... nagyon jól védekeztek és az volt az érzésem, hogy nem is nagyon erőltetjük, ha bejön, bejön, ha nem, akkor nem.

Az a reményünk, hogy talán a portugálok nem védekeznek így, de ha 7-6t olyan jól játszák, mint mondjuk pont a svédek ellen, akkor baj lehet. Reméljük Mikler megint jól véd majd.
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
szó sem volt arról hogy a svédek megtáltosodtak és így kaptunk ki ! a védekezésük mondjuk zseniálisan ki lett találva de ez most elég fáradt teljesítmény volt testben/fejben egyaránt mindenkitől ( edzők, játékosok egyaránt)! főleg ugye Balogh omlott össze totál nem tudom ebből visszajön-e még ő neki nagyon sok ez a terhelés már
ez sajnos benne volt eddig brutálisan erőn felül mentünk !
félek holnap a portugálok átrohannak rajtunk de
bízzunk benne hogy megrázzuk magunkat és a korábban látott csapat tér vissza
yooker
Ezért írtam azt, hogy Baloghot pihentetni kéne és helyette meg betenni Bartókot, aztán hagy szóljon. Holnap egy jó és friss Baloghra szükség lenne/lett volna.
több mint 5 éve
szó sem volt arról hogy a svédek megtáltosodtak és így kaptunk ki ! a védekezésük mondjuk zseniálisan ki lett találva de ez most elég fáradt teljesítmény volt testben/fejben egyaránt mindenkitől ( edzők, játékosok egyaránt)! főleg ugye Balogh omlott össze totál nem tudom ebből visszajön-e még ő neki nagyon sok ez a terhelés már
ez sajnos benne volt eddig brutálisan erőn felül mentünk !
félek holnap a portugálok átrohannak rajtunk de
bízzunk benne hogy megrázzuk magunkat és a korábban látott csapat tér vissza

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Nyerni kell holnap aztán meglátjuk, hogy 5. helyért megyünk vagy a döntőért.
Sokat fog számítani hogy a szintén 16 órakor kezdődő spanyol horvát meccsen ki is nyer. Mert a norvégok taktikázhatnak is ezáltal.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát ez nagyon ergya volt. Persze jobbak a svédek de bőven nem Dánia mondjuk
FLZOLI
lófaszt jobbak. ennyi eladott labda, plusz kapufa és elrontott ziccer, lerohanás megbosszulja magát. a végére nem maradt szufla. nekiálltunk rohanni, nem kellett volna.
petey
Steril környezetben max az AIDS teszt működik. Jól védekeztek, ez kinyirta a támadójátekot. Onnan meg jön az impro és a nem túl sikeres távoli lövöldözés meg a gyors játék

több mint 5 éve
dawyd728 4 039
Senki ne bánkódjon. Papírforma eredmény volt. Nem lehet mindig borítani azt. Reméljük, h holnap újra meglepetést tudunk okozni a portugálok ellen és akkor még lehet tavasszal egy olimpiai selejtezős torna is. 😊
több mint 5 éve
ezt hogy sikerült összehozni kedves ehf, hogy mi játszunk a legkorábban, aki legkésőbb játszott????
a norvég-szlovén pihenő idő picit több így, de ha ők játszanák az első meccset, akkor is meglenne nekik a 18 óra
NB2
az is vicc h nem egyszerre vannak a meccsek
Negritis
Igyis úgyis nyerni kell, nem tudom mit segítene ezen az egyszerre meccs időpont

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
FLZOLI
lófaszt jobbak. ennyi eladott labda, plusz kapufa és elrontott ziccer, lerohanás megbosszulja magát. a végére nem maradt szufla. nekiálltunk rohanni, nem kellett volna.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
ezt hogy sikerült összehozni kedves ehf, hogy mi játszunk a legkorábban, aki legkésőbb játszott????
a norvég-szlovén pihenő idő picit több így, de ha ők játszanák az első meccset, akkor is meglenne nekik a 18 óra
NB2
az is vicc h nem egyszerre vannak a meccsek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Akkor most ennyi készüljünk a holnapra meglátjuk mire elég
dande
nem vagyok szakértő, nem tudom elég-e ilyen kevés idő a regenerálódásra, de miért játszottak ennyit a kulcsjátékosok vajon?

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hova...
több mint 5 éve
hát akkor holnap hejja norge, de félek pihentetni fogják a fél csapatot😕
mondjuk bukhatják az első helyet, szóval nem biztos...

Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
Akkor most ennyi készüljünk a holnapra meglátjuk mire elég