Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez most honnan?Ugyanez, fingom sincs mi történt, semmi előjele nem volt, de ezt itthon már ne basszuk el.
gyurczi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Most akkor Vranjes megis fasza edző? 😊jó edző, Veszprémben nem olyan emberek vannak aki neki kell, illetve Lékai nem játszott a döntőben
somoskovig
több mint 6 éve
Azért elég türhő módban toltuk, szó szerint szétvertük a szlovénokat. Ez a székely meg azt se tudom kicsoda, de eléggé goat módba kapcsolt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ez most honnan?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
sőt, most már ne legyen már x, most +3 ide éppen😊Csak annyit kérek, hogy maradjon esély a jövőhétre.Nem akarok jinxtridkodni, eddig úgy tűnik marad
peach
dande
több mint 6 éve
Csak annyit kérek, hogy maradjon esély a jövőhétre.Nem akarok jinxtridkodni, eddig úgy tűnik marad
peach
több mint 6 éve
Borítékolható örjöngés várható, a bíróknál csak a speaker a szarabb. Bánhidi kamu kiszórása után van a már kétszer kiküldött sipos és timuzsin beállónak. A félidőben...
több mint 6 éve
Csak annyit kérek, hogy maradjon esély a jövőhétre.
több mint 6 éve
sőt a férfi-női röpi is. ott a női lebonyolítás... hát nem faék egyszerűségű, az biztos.Jó ez annyira egyértelmű, hogy ne is írtam 😊Nem ide szólt a köpködés nyilván!meg hát ha a férfiaknál le tudtak szervezni két meccset a bajnoki döntőre, akkor a nőknél is lehetne ilyen. ez az egyetlen, amivel az esetleges gólarányos balfaszkodást meg lehetne előzni, mert ott tényleg nem játszanak szerepet harmadik felek, hanem a két nagy lemeccseli, hogy melyikük az erősebb kutya.
Nem értem a szövetséget amúgy miért nem utolsó fordulós volt a Győr-Fradi? Basszus kosárban (bár ott van rájátszás), de ott évekig Pécs-Sopron volt az utolsó forduló!
Egyébként érdekes, mert a szezon elején mindenki tudta, hogy így is eldőlhet, de mégis most tudatosult mindenkiben😊 És azért rossz ez, mert bmelyik csapat lement vidékre egy tuti győzelemre, ahol ha tolod végig +35 is lehet. De lehet, hogy hétvégén mész valahova idegenbe, egy baromira fontos EL meccsre, 2-3 kulcsembert pihentetsz, játszik a B csapat és +35 helyett, csak +20. Bmelyik csapat utólag mondhatja, hogy ha tudta volna...
NB2
slowmotion
Egyébként röhejes, hogy a ffi-női kézi és a ffi-női kosárbajnokság lebonyolítása eltér egymástól. Utóbbi azért annyira nem, de helyosztókkal pl nem bohóckodnak, míg a nőiben igen.
NB2
több mint 6 éve
Jó ez annyira egyértelmű, hogy ne is írtam 😊Nem ide szólt a köpködés nyilván!meg hát ha a férfiaknál le tudtak szervezni két meccset a bajnoki döntőre, akkor a nőknél is lehetne ilyen. ez az egyetlen, amivel az esetleges gólarányos balfaszkodást meg lehetne előzni, mert ott tényleg nem játszanak szerepet harmadik felek, hanem a két nagy lemeccseli, hogy melyikük az erősebb kutya.
Nem értem a szövetséget amúgy miért nem utolsó fordulós volt a Győr-Fradi? Basszus kosárban (bár ott van rájátszás), de ott évekig Pécs-Sopron volt az utolsó forduló!
Egyébként érdekes, mert a szezon elején mindenki tudta, hogy így is eldőlhet, de mégis most tudatosult mindenkiben😊 És azért rossz ez, mert bmelyik csapat lement vidékre egy tuti győzelemre, ahol ha tolod végig +35 is lehet. De lehet, hogy hétvégén mész valahova idegenbe, egy baromira fontos EL meccsre, 2-3 kulcsembert pihentetsz, játszik a B csapat és +35 helyett, csak +20. Bmelyik csapat utólag mondhatja, hogy ha tudta volna...
NB2
slowmotion
Egyébként röhejes, hogy a ffi-női kézi és a ffi-női kosárbajnokság lebonyolítása eltér egymástól. Utóbbi azért annyira nem, de helyosztókkal pl nem bohóckodnak, míg a nőiben igen.
több mint 6 éve
Nem ide szólt a köpködés nyilván!meg hát ha a férfiaknál le tudtak szervezni két meccset a bajnoki döntőre, akkor a nőknél is lehetne ilyen. ez az egyetlen, amivel az esetleges gólarányos balfaszkodást meg lehetne előzni, mert ott tényleg nem játszanak szerepet harmadik felek, hanem a két nagy lemeccseli, hogy melyikük az erősebb kutya.
NB2
több mint 6 éve
Nem ide szólt a köpködés nyilván!Nem értem a szövetséget amúgy miért nem utolsó fordulós volt a Győr-Fradi? Basszus kosárban (bár ott van rájátszás), de ott évekig Pécs-Sopron volt az utolsó forduló!
több mint 6 éve
Szerintem nem köpköd senki a Csabára én legalábbis biztos nem. Csak magunknak köszönhetjük, a 24 kapott gól, ami sok, az nem kelkett volna. Erre írtam, amit írtam.A fradisták köpködnek a Békéscsabára, ami hatalmas szánalom, annak tükrében, hogy ők a 6. helyezett 31 pontos Vácot vertek +18-cal. Számomra ez tűnik elég bunda meccsnek, mert azt még elhiszem, hogy egy 60 percig daráló BL győztes ETO a 11 pontos, 12. helyezettet otthon 25-tel megveri.Fradisták a Békéscsabát szidják ugyanezért 😊Meglepődtem volna ha összejön......Pedig a Vác finoman szólva sem erőltette meg magát.
dande
tüsi91
Egyébként egy hónapja egy fővárosi csapat hathatós közreműködésével kiesett a Vác ffi csapata. Nah vajon melyik volt az a fővárosi csapat?😊
NB2
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
A fradisták köpködnek a Békéscsabára, ami hatalmas szánalom, annak tükrében, hogy ők a 6. helyezett 31 pontos Vácot vertek +18-cal. Számomra ez tűnik elég bunda meccsnek, mert azt még elhiszem, hogy egy 60 percig daráló BL győztes ETO a 11 pontos, 12. helyezettet otthon 25-tel megveri.Fradisták a Békéscsabát szidják ugyanezért 😊Meglepődtem volna ha összejön......Pedig a Vác finoman szólva sem erőltette meg magát.
dande
tüsi91
Egyébként egy hónapja egy fővárosi csapat hathatós közreműködésével kiesett a Vác ffi csapata. Nah vajon melyik volt az a fővárosi csapat?😊
NB2
több mint 6 éve
Egyébként okosan is igazolt a köv. szezonra eddig a Szeged.A Sierra <-> Alilovic csere sztem minőségileg OK.
Távozik ugye a lövősorból Gorbok és Srsen, Canellas és Maqueda személyében érkezik 2 hasonló volumenű klasszis támadásban plusz mind a 2 igen jó védő is. Ráadásul melléjük még megvették Kaspáreket jobblövőbe, aki a cseh válogatott egyik legjobbja volt az EB-n és még csak 21 éves, valamint Henigman, aki meg 22 éves és szlovén válogatott balátlövő, de összességében védekezésben még jobb is, mint támadásban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ha ezt innen elbukja a Szeged meg is érdemli...azért valljuk be +4nél sem volt hülyeség a veszprémre fogadni
ekkora lúzereket, majdnem elszúrták
ennyire idiótán hozzá állni +4-nél...
NB2
jobb csapat a bakonyi ha tehetséget nézünk
az edzői kompatibilitás nincs meg, és nem igazán képesek csapatként küzdeni
büszke vagyok a Szegediekre, és sajnálom hogy nem tudtam kimenni a szécsényire ünnepelni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Fradisták a Békéscsabát szidják ugyanezért 😊Meglepődtem volna ha összejön......Pedig a Vác finoman szólva sem erőltette meg magát.
dande
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Meglepődtem volna ha összejön......Pedig a Vác finoman szólva sem erőltette meg magát.
dande
több mint 6 éve
Meglepődtem volna ha összejön......
több mint 6 éve
a női "döntő" sem volt gyenge😊
több mint 6 éve
A CSM-et kihagytad, ami most is bejutott a 4-be és a fél Vardar odaigazolt...Nem tudom nekem sok ez a légiósparádé Győr néven. Értem hogy máshogy nem megy, de a W után kicsit keserű a szájíz.nekem is jó magyarként kicsit levon az értékből azért hogy ilyen költségvetésű és játékosállományú klub tudtommal
petey
jelenleg kb 2 van még a Győrön kívül (Don,Vardar) tehát final four a subminimum elvárás és utána kb 1 max 2 meccs amin eldől nincs igazi komoly verseny !és jövőre már Vardar sem lesz!
yooker
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem tudom nekem sok ez a légiósparádé Győr néven. Értem hogy máshogy nem megy, de a W után kicsit keserű a szájíz.nekem is jó magyarként kicsit levon az értékből azért hogy ilyen költségvetésű és játékosállományú klub tudtommal
petey
jelenleg kb 2 van még a Győrön kívül (Don,Vardar) tehát final four a subminimum elvárás és utána kb 1 max 2 meccs amin eldől nincs igazi komoly verseny !és jövőre már Vardar sem lesz!