WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
több mint 14 éve
Azért egy SPOILERt kirakhatnátok, mert még nem jutottam el azeheti smackdownig :/mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnkaKane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.süti
több mint 14 éve
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnkaKane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.
több mint 14 éve
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀
több mint 14 éve
Ez megvan a DX tol?TripleH jól hhhozza a figurát, látszik, hogy az apósa 😊
http://www.youtube.com/watch?v=FdYmlli3SRY&p=1CC90011B2E99079&playnext=1&index=3Delonso_
megnéznék mondjuk ott egy családi ebédet.
Shane-nél pedig nekem nagyon bejön az entrance, kár, hogy már nem szerepel.
"here comes the money" 😀
több mint 14 éve
Ez megvan a DX tol?http://www.youtube.com/watch?v=FdYmlli3SRY&p=1CC90011B2E99079&playnext=1&index=3
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Miz-t eddig összesen kétszer láttam, egyiken a csicskásával verette meg az ellenfelét, másiknál lekopogta a meccset, majd előállt azzal, hogy egy súlyos sérülés elkerülése érdekében adta csak fel. 😀 Tényleg egy igazi köcsögSteza harmadik meg az amikor felbeszakitotta a meccset h servet kapott
aztan hatulrol odament gyepalni az ellenfelet mikor mar harman ramentek
es mindennek tetejebe akkora pofaja van mint a becsikapu
több mint 14 éve
The Miz-t eddig összesen kétszer láttamfő az alaposság 😛
Tényleg egy igazi köcsögStez
több mint 14 éve
Orton a legnagyobb forma 😀The Miz-t eddig összesen kétszer láttam, egyiken a csicskásával verette meg az ellenfelét, másiknál lekopogta a meccset, majd előállt azzal, hogy egy súlyos sérülés elkerülése érdekében adta csak fel. 😀 Tényleg egy igazi köcsög
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt varom mar amikor cena agya elszall es ugy agyonbassza barrettet h ahhoz kepest a nyari nexus vandalkodasok homkozoi csinytevesnek tunjenek
kurva unalmas ez a latvanyosan tettetett es irrealis szenvedes h cenat kibasszak ha nem ugy tancol ah wb futyul
vicc az egesz es mar az is rendesen idegesit h mar majd minden meccsbe belenyul a nxs
pedig kurva jo lehetett vna az az orton cena asztalos is de hat ezeknek a buziknak mindenbe belekell pofazniuk
mint a legrosszabb anyosjeloltnek
viszont orulok a velemenyemnek amivel egyedul vagyok
miszerint bryan meg elfogadhato arc
the miz viszont egy oskocsog - rivers a kobon
sztem amugy annyira nem jo ez a tv6os musor de az egyik sheamus szinkron nagyon beteg volt
amikor hachi got oltotta a cincinattis reszben
occsoszinko vagy kankojanko vagy hogyhivnak 😀
több mint 14 éve
szerintem ember nincs aki elhinné, hogy Cena bármikor is távozna 😊mint ahogy Undertaker sokadik kivonása is csak jegelés.
több mint 14 éve
Bazze. Tegnap véletlenül megláttam, kristof írását, hogy Orton vs Punk tovább nem mertem olvasni, nehogy több spoilerbe fussak. Húúú mondom ma rohanok haza végre egy kis jó meccs... 😀Pedig de rákészültem, hogy végre látom Punkot, erre most se volt benne. 😕 Mindig csak a hülye Nexus meg Cena spori...
Amúgy most jutott eszembe, hogy Barrett megveri Ortont, így a szuper Cenát nem kell kirúgni, mecs végén meg Miz beváltja a táskát és övé az öv...
Mondjuk McMahon is éledezik, úgyhogy ha mégis Wade nyer és Canát ki kéne rúgni, akkor ő fog közbelépni. Túl sok Cena cucc fogy ahoz, hogy kirúgják...
több mint 14 éve
Szerintem nem fogják, a RAW GM-ről még nem tudni (csak találgatások) és Sheamus szararc 😀ofkorz. csak néha még keveredek. Night of Champions-t le se fogják adni? ill az igazgató már felfedte magát / felfedték?adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristofOrton vs Cena volt.
amikor az játszódott, még Punk nem is volt a Raw tagja 😉Höri
Sheamus meg szararc 😕kristof
több mint 14 éve
a night of champions egy pay-per-view gála a sok közül.ofkorz. csak néha még keveredek. Night of Champions-t le se fogják adni? ill az igazgató már felfedte magát / felfedték?adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristofOrton vs Cena volt.
Sheamus meg szararc 😕kristof
ezek leadására nincs joga a magyar tévéknek.
amerikában se nézhető csak akkor ha előfizetnek rá.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ofkorz. csak néha még keveredek. Night of Champions-t le se fogják adni? ill az igazgató már felfedte magát / felfedték?adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristofOrton vs Cena volt.
Sheamus meg szararc 😕
több mint 14 éve
adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristofOrton vs Cena volt.
amikor az játszódott, még Punk nem is volt a Raw tagja 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕
több mint 14 éve
catattack
3 520
Edz is itt valaki? Box, street fight?
több mint 14 éve
Herschel Walker decemberben bunyózik újra:http://sports.espn.go.com/extra/mma/news/story?id=5757339
Azért brutális ez az ember, érdemes ránézni a képre 48 évesen hogy néz ki...
több mint 14 éve
Vki esetleg tudna pm-ben küldeni vmi linket, ahonnan le lehetne tölteni a tv6-os adásokat?
több mint 14 éve
na még ha valakit tudok utálni, az Daniel Bryan.Punk volt bent kommentálni a meccsét. A végén, ahogy megtapsolta nekem nagyon úgy tűnt, hogy az övére fáj a foga. 😊
vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀Höri
Punknak úgy is kell egy öv, Bryant meg nyugodtan szét lehetne verni. 😛
több mint 14 éve
Bryanről jut eszembe, hogy új kedvenc (lesz) Kaval, zseniális fickó, már az NXT s02ben is favorit volt 😊Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.sütina még ha valakit tudok utálni, az Daniel Bryan.
vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀Höri
több mint 14 éve
Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.sütina még ha valakit tudok utálni, az Daniel Bryan.
vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀
több mint 14 éve
Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.
több mint 14 éve
Nem feltétlen mert a Nexus elméletileg brand független, bár igaz, hogy a Raw-ban nyomulnak legtöbbször. És ha HHH lenne a Nexus feje, akkor már mehet is a meccs 😀HHH-t össze akarták hozni a Nexussal, hogy majd ő áll a háttérben, mondjuk úgy egy HHH vs Taker meccs nem lenne rossz.sütide ahhoz át kéne pakolni a smackdownra, arra pedig szerintem nem kerül sor.Höri
több mint 14 éve
HHH-t össze akarták hozni a Nexussal, hogy majd ő áll a háttérben, mondjuk úgy egy HHH vs Taker meccs nem lenne rossz.sütide ahhoz át kéne pakolni a smackdownra, arra pedig szerintem nem kerül sor.