WWE, UFC, MMA és box

7 feliratkozó

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnka
Kane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.süti
Azért egy SPOILERt kirakhatnátok, mert még nem jutottam el azeheti smackdownig :/

több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnka
Kane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 288 — Tyrone Creek
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez megvan a DX tol?

http://www.youtube.com/watch?v=FdYmlli3SRY&p=1CC90011B2E99079&playnext=1&index=3Delonso_
TripleH jól hhhozza a figurát, látszik, hogy az apósa 😊
megnéznék mondjuk ott egy családi ebédet.

Shane-nél pedig nekem nagyon bejön az entrance, kár, hogy már nem szerepel.
"here comes the money" 😀

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ez megvan a DX tol?

http://www.youtube.com/watch?v=FdYmlli3SRY&p=1CC90011B2E99079&playnext=1&index=3
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Miz-t eddig összesen kétszer láttam, egyiken a csicskásával verette meg az ellenfelét, másiknál lekopogta a meccset, majd előállt azzal, hogy egy súlyos sérülés elkerülése érdekében adta csak fel. 😀 Tényleg egy igazi köcsögStez
a harmadik meg az amikor felbeszakitotta a meccset h servet kapott
aztan hatulrol odament gyepalni az ellenfelet mikor mar harman ramentek
es mindennek tetejebe akkora pofaja van mint a becsikapu
több mint 14 éve
The Miz-t eddig összesen kétszer láttam
Tényleg egy igazi köcsögStez
fő az alaposság 😛

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 298 — Whoops, looks like something went wrong.
Orton a legnagyobb forma 😀
The Miz-t eddig összesen kétszer láttam, egyiken a csicskásával verette meg az ellenfelét, másiknál lekopogta a meccset, majd előállt azzal, hogy egy súlyos sérülés elkerülése érdekében adta csak fel. 😀 Tényleg egy igazi köcsög

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt varom mar amikor cena agya elszall es ugy agyonbassza barrettet
h ahhoz kepest a nyari nexus vandalkodasok homkozoi csinytevesnek tunjenek

kurva unalmas ez a latvanyosan tettetett es irrealis szenvedes h cenat kibasszak ha nem ugy tancol ah wb futyul
vicc az egesz es mar az is rendesen idegesit h mar majd minden meccsbe belenyul a nxs
pedig kurva jo lehetett vna az az orton cena asztalos is de hat ezeknek a buziknak mindenbe belekell pofazniuk
mint a legrosszabb anyosjeloltnek

viszont orulok a velemenyemnek amivel egyedul vagyok
miszerint bryan meg elfogadhato arc
the miz viszont egy oskocsog - rivers a kobon

sztem amugy annyira nem jo ez a tv6os musor de az egyik sheamus szinkron nagyon beteg volt
amikor hachi got oltotta a cincinattis reszben
occsoszinko vagy kankojanko vagy hogyhivnak 😀
több mint 14 éve
szerintem ember nincs aki elhinné, hogy Cena bármikor is távozna 😊

mint ahogy Undertaker sokadik kivonása is csak jegelés.

több mint 14 éve
Bazze. Tegnap véletlenül megláttam, kristof írását, hogy Orton vs Punk tovább nem mertem olvasni, nehogy több spoilerbe fussak. Húúú mondom ma rohanok haza végre egy kis jó meccs... 😀

Pedig de rákészültem, hogy végre látom Punkot, erre most se volt benne. 😕 Mindig csak a hülye Nexus meg Cena spori...

Amúgy most jutott eszembe, hogy Barrett megveri Ortont, így a szuper Cenát nem kell kirúgni, mecs végén meg Miz beváltja a táskát és övé az öv...
Mondjuk McMahon is éledezik, úgyhogy ha mégis Wade nyer és Canát ki kéne rúgni, akkor ő fog közbelépni. Túl sok Cena cucc fogy ahoz, hogy kirúgják...
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristof
Orton vs Cena volt.

amikor az játszódott, még Punk nem is volt a Raw tagja 😉Höri
ofkorz. csak néha még keveredek. Night of Champions-t le se fogják adni? ill az igazgató már felfedte magát / felfedték?

Sheamus meg szararc 😕kristof
Szerintem nem fogják, a RAW GM-ről még nem tudni (csak találgatások) és Sheamus szararc 😀

több mint 14 éve
adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕kristof
Orton vs Cena volt.

ofkorz. csak néha még keveredek. Night of Champions-t le se fogják adni? ill az igazgató már felfedte magát / felfedték?

Sheamus meg szararc 😕kristof
a night of champions egy pay-per-view gála a sok közül.
ezek leadására nincs joga a magyar tévéknek.
amerikában se nézhető csak akkor ha előfizetnek rá.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Orton vs Cena volt.

Sheamus meg szararc 😕
több mint 14 éve
Orton vs Cena volt.

amikor az játszódott, még Punk nem is volt a Raw tagja 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
adta most ez a raw. orton vs punk féle asztalos harc kicsit eldurvult 😀 kár h az rko-t nem mutatták 😕
több mint 14 éve
catattack 3 520
Edz is itt valaki? Box, street fight?
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Herschel Walker decemberben bunyózik újra:
http://sports.espn.go.com/extra/mma/news/story?id=5757339

Azért brutális ez az ember, érdemes ránézni a képre 48 évesen hogy néz ki...
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Vki esetleg tudna pm-ben küldeni vmi linket, ahonnan le lehetne tölteni a tv6-os adásokat?

több mint 14 éve
na még ha valakit tudok utálni, az Daniel Bryan.

vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀Höri
Punk volt bent kommentálni a meccsét. A végén, ahogy megtapsolta nekem nagyon úgy tűnt, hogy az övére fáj a foga. 😊
Punknak úgy is kell egy öv, Bryant meg nyugodtan szét lehetne verni. 😛
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.süti

vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀Höri
Bryanről jut eszembe, hogy új kedvenc (lesz) Kaval, zseniális fickó, már az NXT s02ben is favorit volt 😊

több mint 14 éve
Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.süti

vagy ahogy Miz hívja "anti superstar" 😀

több mint 14 éve
Jelenleg Bryan és Ziggler is ide-oda mászkál, hogy megverjék egymást, a Nexus meg már így is kétszer verte tönkre Takert, szerintem ez nem lenne akadály.
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
HHH-t össze akarták hozni a Nexussal, hogy majd ő áll a háttérben, mondjuk úgy egy HHH vs Taker meccs nem lenne rossz.süti
de ahhoz át kéne pakolni a smackdownra, arra pedig szerintem nem kerül sor.Höri
Nem feltétlen mert a Nexus elméletileg brand független, bár igaz, hogy a Raw-ban nyomulnak legtöbbször. És ha HHH lenne a Nexus feje, akkor már mehet is a meccs 😀

több mint 14 éve
HHH-t össze akarták hozni a Nexussal, hogy majd ő áll a háttérben, mondjuk úgy egy HHH vs Taker meccs nem lenne rossz.süti
de ahhoz át kéne pakolni a smackdownra, arra pedig szerintem nem kerül sor.