Muzikális kulturálódás

16 feliratkozó

több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Kint van az új Jimmy Eat World is !
 jimmyeatworld.com/audio/damage/

több mint 12 éve
catattack 3 520
Komponálok bazmeg!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 www.virtualpiano.net/
több mint 12 éve
catattack 3 520
Kijött az új Sabbath!

Elsőre egy erős hármas... 😕
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
 langologitarok.blog.hu/2013/06/11/a_get_lucky_evszazados_zenei_fejlodese zseniális

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ezt viszont csak ínyenceknek:

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Telitalálat feldolgozás, hinnye:

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotion
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
mé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...slowmotion
fogalmam sincs
de egy pár éve amikor felszopták magukat a mainstreambe és mindenki epét hányt tőlük, na azt az állapotát konzerváltam el a magyar mainstreamnek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊sutianap
nincs hát, a "minden más szar" kategória megfelelője a "szórakoztató zene" volt, azt hiszem 😊
másik vicces dolog, amikor az alternatív zenei jelölteket hirdették, és Hajós (aki a másik konf volt, ugye) csapata is fel lett sorolva. milyen vicces lett volna, ha ő nyer, aztán magának adhatja át a díjat...
több mint 12 éve
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-tslowmotion
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀sapka
mé', azok még karistolnak? aszittem, már mindegyik a zöregek otthonába...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Hàme nincs a fonogrammon pánk kategória, van a nyàl meg a torzítós azt sanyi 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
de magyar!, kicsit loverock, meg kicsit G&R copy, meg semmi köze a heavy metalhoz, de mégsem kaphatta a Hooligans 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotion
punk nomenestomen
sutianap
na hát éppen ez az, tegnap a m1-en azt néztem, Fábryt miként próbálja elvinni a hátán az év második legjelentéktelenebb eseményét (Fonogram-díjkiosztó), és a Junkies a legjobb hard rock és heavy metal kategóriában nyert. és én is azt mondtam az asszonynak, hogy amikor legutóbb hallottam tőlük fél számnál többet, akkor még punkot toltak, de nem HR/HM-t
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?slowmotion
punk nomenestomen

több mint 12 éve
hozzáértőket kérdeznék, hogy a Junkies-t milyen műfajba lehet kategorizálni? hard rock, heavy metal, vagy egyik sem?
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
csütörtökön soviet soviet:  www.facebook.com/events/532454050146130/?notif_t=plan_user_joined

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nem rég kezdtett az Amon Amarth 😉
 www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/nid=698062/did=695822/16im81g/index.html#!http://www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/vv=content/nid=698062/did=695822/5lr7so/index.htmlsüti
Szeretjük őket és a Rock am Ring-et is. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nem rég kezdtett az Amon Amarth 😉
 www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/nid=698062/did=695822/16im81g/index.html#!http://www.dasding.de/festivals/rockamring/Rock-am-Ring-Livestream/-/id=698062/vv=content/nid=698062/did=695822/5lr7so/index.html
több mint 12 éve
nemkőaduma, nemkőavaker
őszintekőkkkemény 😉

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Klippremier:
több mint 12 éve
rokenró-faszikák-rokenró

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
 hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/

Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.laccoo74
Pont most akartam bedobni, hogy a vodkapusztítók is nyomattak egy új albumot. 😊 November 22. Bp-en koncert!! Bár legutóbb amikor hallottam őket a Szigeten nem valami nagy szám volt. Bár lehet én nem voltam észnél 😊

De azért egy underground befigyel nálam. Én szeretem őket. Új album.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hammerworld.hu/2013/06/05/children-of-bodom-meghallgathatod-alexiek-roxette-feldolgozasat/

Nincs új a nap alatt!
Alexiék jól elkapták.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
még mindig zseniális

az pedig meglepő, hogy az új Queens of the Stone Age albumot még nem is említette senki, pedig zúzós lett

ja meg új Black Sabbath!
 csakbennhajogerendazatto.blog.hu/2013/06/04/black_sabbath_13

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Rég nem írtam ide, jövök egy magyarral:

Don't talk the walk, Walk the talk!