Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 12 éve
Na jó, segítség 😊: a hátul klimpírozó fickó ismert hazai név, "Manning" is magyar, a jobboldali pedig amerikai.Figyelem, zenei rejtvény! Kiket láthatunk a képen (New York, 1939)?Dzsokijuingbal oldalt Archie Manning?😀sapka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Figyelem, zenei rejtvény! Kiket láthatunk a képen (New York, 1939)?Dzsokijuingbal oldalt Archie Manning?😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Figyelem, zenei rejtvény! Kiket láthatunk a képen (New York, 1939)?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
index.hu/bloghu/langologitarok/2013/02/13/meghalt_az_eins_zwei_polizei_eloadojaRIP
több mint 12 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wagner besztoffigaro.postr.hu/minden-idok-legjobb-wagner-felvetelei

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem lesz rossz az új Lordi album sem (hiába nem tartogat sok újdonságot):több mint 12 éve
már egy éve kerestem ezt az underground gyögyszemet:francia occult sludge/doom
több mint 12 éve
Azért jó, hogy megjelent az új My Bloody Valentine lemez, mert eszembe jutott, milyen jó volt a régi 😊Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve

csakbennhajogerendazatto.blog.hu/2013/02/05/nick_cave_the_bad_seeds_push_the_sky_away

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dexxter TailorNem jutottam jegyhez sajnos, de hétfőn nem lesz koncert... Sőt, arra is kevés az esély, hogy legyen a jövőben, kár.
több mint 12 éve
Hát az van, hogy ez zseniális! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ezen van szöveg es

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Másik nagy szerelmem a svéd nyelv:...és akkor már felelevenítem a finnek klasszikusát is, magyarok feldolgozásában:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
több mint 12 éve
új Jimi Hendrix szám, márciusban jön az új album is 😀www.youtube.com/watch?v=G-THhwh5mNI

---
több mint 12 éve
nemrég volt kis időm meghallgatni a Corrosion of Conformity 2012-es nekem új albumát (Corrosion of Conformity névre hallgat)Pepper nélküli 😊😕😊😕😊
eszméletlenül jó, nagyon sok nagyon érdekes témát tartalmaz; akit érdekel a 'heavy' sludge mindenképp szerezze be!
több mint 12 éve
Húszéve szekszárdon mindenféle densz meg zana előtt, ó picsába lehetnek ijen jóképűek 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak