BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Se Clippers se Mavs fan nem vagyok, csak belenéztem délután az ismétlésbe.
Nem mostanában hallottam ilyen elfogult kommentálást mint smit Bazska nyomott.
Szinte szurkolt a Mavs-nek.

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
a dallasi gm munkán is lenne értelme elgondolkozni hogy vajon mi a faszt csinálnak
KP kuka
Josh Richardson kuka
Boban inkább meme mint tényleges erősség
kritikus meccsen 6 pont a padról
tim hardaway jr a második legjobbad a pályán ...
Negritis
Szerintem ott a GM az igazabol Cuban. O nezi ki a jatekosokat es szerzi meg.
Stez
Dallasban ez már csak így megy 😀 Tulaj=GM
Chargers LT
jah csak át kéne gondolni hogy ez vajon így jó-e
mer luka nem biztos hogy dirk lesz és marad a seggén mikor lejár a rk contract
Negritis
Pont ezt gondolom én is...
36 pontot átlagolt Doncic a 7 meccs alatt, ilyet tuti nem sokan csináltak PO-ban.
Ráadásul 2-0 után az 5 meccsből 3-on is 40+ pontot dobott, szóval ő mindent is megtett.
Csak körülötte az a kezdő vagy gyenge, vagy alulteljesítő. És Porzingis szerződése, ami az elmúlt évek egy legrosszabb NBA szerződtetése volt, megköti a kezüket keményen, márpedig, ha idén nyáron valami csoda folytán nem jön egy sztár 2. embernek a szlovén mellé, akkor itt évekig nem lesz gyűrű...
És Doncic szerintem akar, ami én nála meg is értenék, mert olyan teljesítményt tesz le a PO-ban, amivel egy csapatnak illene nyernie 1. kört

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Szerencsetlen Harden nagyon sajnalom ha neki ennyi volt ez a szezon, sajnos benne vam.
JéBé
Csak combizom, 1 hét az egész. 3 meccset hagy ki kb

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
a dallasi gm munkán is lenne értelme elgondolkozni hogy vajon mi a faszt csinálnak
KP kuka
Josh Richardson kuka
Negritis
Stez
Chargers LT
jah csak át kéne gondolni hogy ez vajon így jó-e
mer luka nem biztos hogy dirk lesz és marad a seggén mikor lejár a rk contract

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
KP kuka
Josh Richardson kuka
Negritis
Stez

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
KP kuka
Josh Richardson kuka
Negritis

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Azért összességében kiábrándítóan rossz csapat ez a Mavs, azon kívül, hogy Doncic bontja a védelmet és leosztja, vagy bedobál extrém nehéz dobasokat, konkrétan semmilyen játékuk nincs. Porzingisnek nincs helye a pályán, Marjanovicot többnyire nem tudjak megjátszani, nincs egy használható kinti dobó, semmi figura, semmi. Hogy tudtak ezek 3 meccset elhozni a Clipperstol?
somoskovig
Clippersnél önbizalom gondok vannak.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
KP kuka
Josh Richardson kuka

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 542 — Chiefs GM
Azért összességében kiábrándítóan rossz csapat ez a Mavs, azon kívül, hogy Doncic bontja a védelmet és leosztja, vagy bedobál extrém nehéz dobasokat, konkrétan semmilyen játékuk nincs. Porzingisnek nincs helye a pályán, Marjanovicot többnyire nem tudjak megjátszani, nincs egy használható kinti dobó, semmi figura, semmi. Hogy tudtak ezek 3 meccset elhozni a Clipperstol?

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Doncic megtanulhatna mar buntetot dobni eles helyzetben is. Szornyu...
Kar ezert, ezt a Clippers innen behuzza.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Nyilván csak 1. meccs, de ha így folytatódik akk a Hawks konf. döntőbe jut. Nah erre ki gondolt a szezon előtt???

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 441 — Big Penix Energy
Clippers Mavericks 7.et nem adja semmi este?
alatriste
22 órától, gondolom csúsztatott élőben adják, amíg utol nem érik magukat

szerk: nyilván sport1-re gondoltam

Szerkesztette: dancogo
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Clippers Mavericks 7.et nem adja semmi este?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Senki semmit az éjszakai meccsről?
Harden sérülés. Mondom innentől sima Bucks. Aztán ahogy ment előre a meccs, egyre inkább az lett az ember érzése, h jobb csapat még így is a Nets. Nagy rohanás nélkül folyamatosan gyűrték maguk alá a Buckst.
Griffintől mindig lehet ennyire számítani, akkor szarban van a Bucks.
dawyd728
Akármennyire jó volt a Bucks védekezése, a Nets folyamatosan hozta a pontokat...
2. negyed közepén 3. végén kicsit megtorpant a Bucks és azonnal vége volt.

Nekem Giannis nagyon nem tetszett, mindig az irányítókat fogta; a periméteren várta a labdát, hogy isozza a védőt...; crunch timeban hozta a pontokat a cserék ellen; de nem látom az impactot tőle. Middleton katasztrófa volt 😊. Jrue festékből semmi 😊.
Ez így nagyon kevés volt, pedig az első negyed nagyon látványos volt. Kicsit szurkolok a Bucksnak, de ez tényleg nagyon gyenge volt. Egy Harden nélküli Nets ellen...
Talán a végére elfárad a Nets, ha nem lesz Harden.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
Szerencsetlen Harden nagyon sajnalom ha neki ennyi volt ez a szezon, sajnos benne vam.
több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Senki semmit az éjszakai meccsről?
Harden sérülés. Mondom innentől sima Bucks. Aztán ahogy ment előre a meccs, egyre inkább az lett az ember érzése, h jobb csapat még így is a Nets. Nagy rohanás nélkül folyamatosan gyűrték maguk alá a Buckst.
Griffintől mindig lehet ennyire számítani, akkor szarban van a Bucks.
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 813 — Patriots és Kaposvári KK fan
biztos volt már ilyen az NBA-ben, de ha nyer a Dallas elég durva lenne hogy mind a 7 hét meccsen az idegenbeli csapat nyer egy PO sorozatban
Heisman
NB1-ben volt már rá példa, 1990-es döntőben a Körmendi Dózsa MTE - Zalaegerszegi TE-Heraklith 5 meccses párharcban, mindig a vendég nyert.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 542 — Chiefs GM
biztos volt már ilyen az NBA-ben, de ha nyer a Dallas elég durva lenne hogy mind a 7 hét meccsen az idegenbeli csapat nyer egy PO sorozatban
Heisman
6 meccs se volt meg, eddig 5 idegenbeli siker volt a csúcs egy párharc kezdetén.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 955
Én hajlok rá, h Stezzel értsek egyet.
Már március-áprilisban hallgattam olyan podcastet, ahol a Lakers és a bubble teljesítményeket boncolgatták. Sajnos már nem emlékszem melyik volt, de nyilván az analitikussabb fajták közül valók egyike. Arra jutottak, h a bubble összességében a távolról gyengén dobó csapatokat segítette. Ezáltal egy olyan spacinget adott nekik, ami nem bubbleban nem lett volna, míg akiknek bubble nélkül is k*jó spacingjük volt, azoké nem tudott k*jónál jobb lenni. Nyilván ők is jobban dobtak valamelyest, de a védekezés ellenük nem lett lényegesen nehezebb.
Lakers pont egy ilyen csapat, ahol nincsenek extrán jó kinti dobók. Átlag feletti van pár, de amint egy 5-ösben nem mindenki dob 37,5% felett távolról, az egész védekezés egyszerűbbé válik.
Szerintem nem haterség azt állítani, h Lakersnek kapóra jött a bubble. Ettől még nálam semmit nem von le a bajnoki cím értékéből. Nem ők lobbizták ki maguknak egyszerűen a helyzet hozta ezt. Ők alkalmazkodtak hozzá legjobban. A sport meg erről szól.
dawyd728
No dunks podcastben hoztak be olyan statot a bubble-ben, hogy az utolsó 15 meccsén a Lakers történelmi védekezőszámokat hozott. Legrosszabb TS%, legkevesebb transition point, legkevesebb ráemelt/bedobott hármas =periméter pts, 2. legkevesebb off rebound, legkevesebb asst% + 4th qtr-ben kapott legkevesebb összpont 15 meccses periódusban és asszem vmelyik Pistons mögött a 2. legjobb rim protecting (kevés könnyű kosár).

Ebből idénre az alapszakasz végére a perimétervédelem volt elit (legkevesebb ráemelt/kapott 3), a körtében összedőltek. A Play-inben még megvolt a def, a Suns szériára lábon elfogyott kb mindenki, a támadás végig döcögött.

Én magunkat kb nyugati 4-5 helyre soroltam, a vezérek sérülésével együtt.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
A Lakers idén a legjobb csapat volt, amíg le nem rokkant a két sztár. De Davis újabb sérülése előtt ez a Suns széria is simának tűnt, pedig James közel se 100%-os, szóval nem értem miről beszélünk.

A 71 napos “offseasonbe “ egyébként valahol kódolva volt, hogy ez a szezon nem lesz az igazi, látszik ez valamennyi tavalyi buborék menő csapaton, hiszen a 4 konferenciadöntős teljesen szét van esve (Nuggets továbbment, de eléggé megszenvedett a rém gyenge Blazers ellen és nem valószínű, hogy lesz esélyük a Suns ellen).
Jughead
Nuggets nem szenved. Nem tudom hogy kellene játszani, ha nincs a csapat 2. számú játékosa, akinek a szerepe Jokic tehermentesítésében a legnagyobb szerepe lenne. Valamint a guard rotációból további 2 játékos (Barton&Dozier) van kiesve sérülés miatt.

Annyi volt kódolva, h ezek a csapatok esetleg lassabban fognak kezdeni az alapszakaszban,mert kevesebb idejük is lesz felkészülni a szezonra, mert a játékosoknak pihenőt adni kellett. Valamint több sérülés lehet náluk.
dawyd728
Most ugyanazt írtad le, mint amit én.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 146 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dawyd728 4 041
A Lakers idén a legjobb csapat volt, amíg le nem rokkant a két sztár. De Davis újabb sérülése előtt ez a Suns széria is simának tűnt, pedig James közel se 100%-os, szóval nem értem miről beszélünk.

A 71 napos “offseasonbe “ egyébként valahol kódolva volt, hogy ez a szezon nem lesz az igazi, látszik ez valamennyi tavalyi buborék menő csapaton, hiszen a 4 konferenciadöntős teljesen szét van esve (Nuggets továbbment, de eléggé megszenvedett a rém gyenge Blazers ellen és nem valószínű, hogy lesz esélyük a Suns ellen).
Jughead
Nuggets nem szenved. Nem tudom hogy kellene játszani, ha nincs a csapat 2. számú játékosa, akinek a szerepe Jokic tehermentesítésében a legnagyobb szerepe lenne. Valamint a guard rotációból további 2 játékos (Barton&Dozier) van kiesve sérülés miatt.

Annyi volt kódolva, h ezek a csapatok esetleg lassabban fognak kezdeni az alapszakaszban,mert kevesebb idejük is lesz felkészülni a szezonra, mert a játékosoknak pihenőt adni kellett. Valamint több sérülés lehet náluk.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220

több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Én hajlok rá, h Stezzel értsek egyet.
Már március-áprilisban hallgattam olyan podcastet, ahol a Lakers és a bubble teljesítményeket boncolgatták. Sajnos már nem emlékszem melyik volt, de nyilván az analitikussabb fajták közül valók egyike. Arra jutottak, h a bubble összességében a távolról gyengén dobó csapatokat segítette. Ezáltal egy olyan spacinget adott nekik, ami nem bubbleban nem lett volna, míg akiknek bubble nélkül is k*jó spacingjük volt, azoké nem tudott k*jónál jobb lenni. Nyilván ők is jobban dobtak valamelyest, de a védekezés ellenük nem lett lényegesen nehezebb.
Lakers pont egy ilyen csapat, ahol nincsenek extrán jó kinti dobók. Átlag feletti van pár, de amint egy 5-ösben nem mindenki dob 37,5% felett távolról, az egész védekezés egyszerűbbé válik.
Szerintem nem haterség azt állítani, h Lakersnek kapóra jött a bubble. Ettől még nálam semmit nem von le a bajnoki cím értékéből. Nem ők lobbizták ki maguknak egyszerűen a helyzet hozta ezt. Ők alkalmazkodtak hozzá legjobban. A sport meg erről szól.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Funfact 10 év után lesz olyan döntő amiben nincs a GSW és / vagy James.
Bármi is lesz, az biztos sokaknak üdítő lesz.