NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
117
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
98
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
83
17
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
8
4
22:05
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?Nem is az, hogy jók az oddsok, de a "Francia meló" nevezetű promóció miatt érdemes játszani a TippmixPro oldalon. Napi min. 500 Ft-ért kell fogadni.
"csakelkénebasznipárforintot" jelige alatt
Habi
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kampman
28 321
Az oroszoktól a 2008-as hollandok elleni meccsüket leszámítva én még nem láttam nézhető focit. Úgy általában a szlávok közül csak a horvátok és a csehek képesek élvezhetően játszani (meg néha a lengyelek, de már ők is határeset)szinte biztos hogy az lesz! 😊"jobb" meccs nem is lehetne kezdésnek!nem lepne meg ha a wales - szlovákia meccs pörgősebb és színvonalasabb lenne, mint az angoloké 😀
a 2 legutálatosabb csapattal! brrrrrr...
a holnapi angol-orosz , na az lesz a nyitó meccs! 😊
yooker
Löfli
remélem az oroszok mutatnak most valamit, mert legutóbb
Capelloval a vb-n (tőlük azért elég idegen módon) nézhetetlen focit nyomtak!
yooker
több mint 8 éve
külföldről bezzeg nem nézhető...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
szinte biztos hogy az lesz! 😊"jobb" meccs nem is lehetne kezdésnek!nem lepne meg ha a wales - szlovákia meccs pörgősebb és színvonalasabb lenne, mint az angoloké 😀
yooker
Löfli
remélem az oroszok mutatnak most valamit, mert legutóbb
Capelloval a vb-n (tőlük azért elég idegen módon) nézhetetlen focit nyomtak!
több mint 8 éve
aki lemaradt róla a tegnapi dokumentumfilm a magyar válogatottról :www.csakfoci.hu/valogatott/91641-video-meg-50-perc-itt-a-teljes-film-a-magyar-valogatottrol
tv2.hu/musoraink/teljes_filmek/212477_magyar-csapat---...meg-50-perc...-teljes-film.html
braxa88
itt van gyengébb minőségben, illetve az egyéb holmik beszerzési osztályára is feltöltötték 😊
több mint 8 éve
"jobb" meccs nem is lehetne kezdésnek!Hát igen, egy magyarnak egy francia-román elég fejvakarós meccs 😀
yooker
több mint 8 éve
"jobb" meccs nem is lehetne kezdésnek!nem lepne meg ha a wales - szlovákia meccs pörgősebb és színvonalasabb lenne, mint az angoloké 😀
yooker
több mint 8 éve
melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?"csakelkénebasznipárforintot" jelige alatt
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Kezdődik: az angol és az orosz szurkolók már össze is balhéztak Marseille-ben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nemMert rosszul másoltad be a linket.én éppen ezen a linken nézem, de ja már nem jó ha uj ablakban megnyitomfranciákra tippelek én isNem jó a link.
aki pedig lemaradt róla a tegnapi dokumentumfilm a magyar válogatottról :
tv2.hu/musoraink/teljes_filmek/212477_magyar-csapat---...meg-50-perc...-teljes-film.html
braxa88
Matthew99
vmiért már nem eléhető, hátha ujra jó lesz
braxa88
mustaine
levette a tv2
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Mert rosszul másoltad be a linket.én éppen ezen a linken nézem, de ja már nem jó ha uj ablakban megnyitomfranciákra tippelek én isNem jó a link.
braxa88
Matthew99
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én éppen ezen a linken nézem, de ja már nem jó ha uj ablakban megnyitomfranciákra tippelek én isNem jó a link.
braxa88
Matthew99
több mint 8 éve
franciákra tippelek én isNem jó a link.
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
aki lemaradt róla a tegnapi dokumentumfilm a magyar válogatottról :tv2.hu/musoraink/teljes_filmek/212477_magyar-csapat---...meg-50-perc...-teljes-film.html
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Hendrix
1 555
Franciákhoz írjatok be, kösz.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
De hogy ne csak a szakmáról legyen szó:curvasudungheria.blog.hu/2016/06/09/off_euro_2016_wags
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
OMG! Böde tényleg fekete cipőben játszik? O.oHE IS THE MAN!
kep.cdn.index.hu/1/0/1195/11957/119575/11957551_243f1057242d5d25b6d6ef459f4f6746_wm.jpg
Höri
több mint 8 éve
OMG! Böde tényleg fekete cipőben játszik? O.oSőt a haja se lesz bezselézve. De nekem legjobban tényleg a coach cipője tetszik.
kep.cdn.index.hu/1/0/1195/11957/119575/11957551_243f1057242d5d25b6d6ef459f4f6746_wm.jpg
Höri
több mint 8 éve
note.taable.com/post/65689/Jorge-Valdano-admits/2b5667600300378791-0T063877-3-6667Én viszont beszélek angolul és egy kicsit olaszul de ilyen kijelentésekre külföldiek nem ragadtatják el magukat.Sebők Vili szerint a portugál csapat CR7 nélkül fabatkát sem ér. Ilyen megnyilvánulásokat vajon miért nem hallottam soha mondjuk angol vagy olasz ex-játékos szakértőktől?vagy azért, mert Kozmát és Détárit még nem láthattad szagértőként a tévében, vagy mert a született angol és olasz játékosok közül kevesen beszélnek magyarul
Kampman
baggio
Kampman
több mint 8 éve
Magyarország isés ha már csak ilyen ritkán érünk oda, ki kellene használni a lehetőséget és nyerni! 😉
iktriad
több mint 8 éve
Ha már csinál valaki valami ilyet akkor legalább annyi fáradtságot venne hogy pontos lenne:index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/09/egy_nap_mulva_indul_az_europa-bajnoksag/egyedi_posztert_is_kaptak_a_valogatottak_keretei/
www.behance.net/gallery/38144063/UEFA-EURO-2016-Poster-Series
több mint 8 éve
Anglia
több mint 8 éve
Nem maradt senki, már nem is tudok tippelni.Osztrákok?
Stez