NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
94
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
31
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
14
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
6
6
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
2
2
22:25
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Fantasyt nyomja még itt valaki rajtam kívül? mert akár egy kis ligát is csinálhatnánk ( eurofantasy.uefa.com/en/fantasy16 )Bowl.hu ligakód: 89000BE3
Jack Zoltán
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Fantasyt nyomja még itt valaki rajtam kívül? mert akár egy kis ligát is csinálhatnánk ( eurofantasy.uefa.com/en/fantasy16 )
több mint 8 éve
egy kis typoval került ki a nevem, gondoltam még időben szólok, mert a kupán már szar lenne javítani. 😕kösz!
child please!
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Horvátország +1
több mint 8 éve
Németek....
több mint 8 éve
Múltkor sem nyertem semmit h eltaláltam a németeket így inkább betrollkodom hogy MAGYARORSZÁÁÀG!!!! 😊 hogy lehet h senki sem írta még de pl Walest meg már igen?!mondjuk ha szeritned a két válogatott egy szint akkor oké :d
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy a négy esélyesen (odds szerint) kívül fogja valaki megnyerni, úgyhogy szokás szerint szeretnék felugrani a sültkrumplis-étcsokis belga bandwagonra.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 898
én hh nem vagyok még beírva Dland mellé?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Sértődik a rosseb. Csak akkor minek beszélünk róla? Megnézzük. Örülünk. Vagy nem, aztán jónapot.sőt meg is sértődhetsz. az edző azt fogja betenni, akiről az edzések alapján azt látja, hogy a taktikát az adott játékossal tudja a leghatékonyabban végrehajtani. Te nem voltál jelen egy edzésen sem, ellenben Storck ott volt az összesen. ezt fel kell tudni dolgozni.Na csak kilyukadtunk ide. Megértettem. Nem pofázok drukkolok.persze. meg a főnököd is nyilván szereti, ha beleszólsz abba, hogy szerinted hogyan kellene végeznie a munkáját.Nyilván. Ettől még nem kell szeretnem valakit aki szerintem hátráltatja a csapatot.Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
még akkor is, ha Storck a belfasti mérkőzés végét olyan csúnyán baszta el, amilyen csúnyán csak lehetett.
slowmotion
Matthew99
slowmotion
Matthew99
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
sőt meg is sértődhetsz. az edző azt fogja betenni, akiről az edzések alapján azt látja, hogy a taktikát az adott játékossal tudja a leghatékonyabban végrehajtani. Te nem voltál jelen egy edzésen sem, ellenben Storck ott volt az összesen. ezt fel kell tudni dolgozni.Na csak kilyukadtunk ide. Megértettem. Nem pofázok drukkolok.persze. meg a főnököd is nyilván szereti, ha beleszólsz abba, hogy szerinted hogyan kellene végeznie a munkáját.Nyilván. Ettől még nem kell szeretnem valakit aki szerintem hátráltatja a csapatot.Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
még akkor is, ha Storck a belfasti mérkőzés végét olyan csúnyán baszta el, amilyen csúnyán csak lehetett.
slowmotion
Matthew99
slowmotion
Matthew99
több mint 8 éve
Valami értelmesebbről is vitázzunk😊Sákírá, meg Rooney-né
www.csakfoci.hu/kulfold/euro2016/node/213437
ki melyiket szúrná?😊
NB2
több mint 8 éve
oké. akkor véssetek fel az angol hülyék mellé. köszi.ez a fenti most tippelde, vagy a másodlagos preferenciák kifejezése?utóbbi (legalábbis nálam, meg 2 éve is így volt szerintem)
slowmotion
Löfli
egyébként nem is tudom, kire tippeljek.
a németek slágertipp, de szerintem most nem jön ki nekik a lépés. az angolok tök mindegy, milyenek, mert a Bagoly karmája úgyis visszarántja őket. az olaszoknál ott van Conte, meg ők úgyis az a csapat, hogy fogalmad sincs, hogy jutnak el a döntőig, de valahogy megcsinálják - na ja, elvégre a catenaccio hazája, vagy mi.
meg hát a franciák, na ők otthon szerintem top esélyesek, ráadásul DD talán jobban hegedül szövkapként, mint az idióta Domenech meg Blanc. szerintem a csigazabálók nyerik.
több mint 8 éve
Na csak kilyukadtunk ide. Megértettem. Nem pofázok drukkolok.persze. meg a főnököd is nyilván szereti, ha beleszólsz abba, hogy szerinted hogyan kellene végeznie a munkáját.Nyilván. Ettől még nem kell szeretnem valakit aki szerintem hátráltatja a csapatot.Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
slowmotion
Matthew99
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Valami értelmesebbről is vitázzunk😊www.csakfoci.hu/kulfold/euro2016/node/213437
ki melyiket szúrná?😊
több mint 8 éve
persze. meg a főnököd is nyilván szereti, ha beleszólsz abba, hogy szerinted hogyan kellene végeznie a munkáját.Nyilván. Ettől még nem kell szeretnem valakit aki szerintem hátráltatja a csapatot.Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
slowmotion
Matthew99
több mint 8 éve
dr0725
482
Tippre a németek, de 2. csapatnak Anglia 😊
több mint 8 éve
Nyilván. Ettől még nem kell szeretnem valakit aki szerintem hátráltatja a csapatot.Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
slowmotion
több mint 8 éve
Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Matthew99nézd, a mindenkori kapitányt az eredményei legitimálják. a Dárdai-Storck tandem megcsinálta, szóval innentől simán azt tesznek a csapatba, akit akarnak.
több mint 8 éve
Igen Szalait találtuk meg mert neki nem megy a leglátványosabban. De biztos mi látjuk rosszul, meg a Bundesliga csapata mert ő bizony jó formában van. Nem úgy mint pl Nikolics aki valami nézhetetlen bajnokságban lett valami gólkirály. Én nem értek a taktikához de egy ilyen meccsen ahol a németek kb a félpályán védekeztek nem lehetett volna kipróbálni egy gyors csatárt? Vagy mondjuk hogy Böde is olyan hatásfokkal ér vissza védekezni mint Ádám? 😀 Nekem az a bajom Szalaival hogy még nem győzött meg senki hogy miért ő. Engem nem érdekel hogy kikaptunk sőt az se ha nyertünk volna. Engem csak az érdekel hogy a legjobb formában lévők játszanak. Szerinted ez igaz Szalaira?Ok, de ez a mindennapos frusztráltság. Csak ehhez társul a mérhetetlen ostobaság. Szídjuk, röhögünk itt a bognár, zombori, várhídi féléken de a valóság az, hogy a "szurkolók" 90%-a nem is tudna mást befogadni. Ahelyett, hogy megbecsülnék, hogy a realitást felrúgva kijutottunk egy eb-re és örülnének neki, csak szídják szalait meg storckot mert 2-0ra kikaptunk a németektől. Valóság érzékelés 0. Az aránya a hülyéknek az igazán megdöbbentő. Legalábbis a vett minta alapján.De hogy a szurkolók, akiknek nem fűződik anyagi érdekük a magyar futball mostani posvány-helyzetének fenntartásában, miért kezdték el mocskolni őt, ez számomra felfoghatatlan. El lehet mondani a játékosokat, edzőket (pardon, Szakmát), Csányit, Orbánt, mindennek. De a szurkolók önsorsrontó gondolkodása is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen lett a magyar futball és most is olyan körülötte a légkör, amilyen.Azért, mert ő ennek ellenére is megcsinálta a maga karrierjét, és az elmúlt időben jó játék meg gólok nélkül is többet keres, mint sokan egész életükben összesen fognak.
Kampman
baggio
peach
Szerkesztette: Matthew99
több mint 8 éve
Múltkor sem nyertem semmit h eltaláltam a németeket így inkább betrollkodom hogy MAGYARORSZÁÁÀG!!!! 😊 hogy lehet h senki sem írta még de pl Walest meg már igen?!Mert az evidenst minek írjuk?
davemayer
több mint 8 éve
Múltkor sem nyertem semmit h eltaláltam a németeket így inkább betrollkodom hogy MAGYARORSZÁÁÀG!!!! 😊 hogy lehet h senki sem írta még de pl Walest meg már igen?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Francia-Német-Olasz-Spanyol négyesből nyeri meg valaki szerintem. Angoloknak szurkolok mindig, de úgy is elchokerkedik.Olaszoknak sok esélyük nincs sztem, csoportból még továbbgurulnak, de legjobb négyben nem lesznek ott (ha csak iktriad vmi jinx csodát nem tesz 😀 ).
Szóval legyen Belgium!
Borbinho