TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Pedig 2 hét alatt buzítlanítani lehetett volna a műsort...
több mint 13 éve
Szia lábak! 😕shawnkaEgyszer vesz fel hosszúnadrágot, ki is esnek, majom sztájliszt hibája az egész.
több mint 13 éve
Szia lábak! 😕
több mint 13 éve
Malek a múlt héten azt mondta a kiesett csávónak, hogy nem a párbajon kell jól énekelni, most meg ezért juttatta tovább ezt a jóskát. Ez a következetesség!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀fetomyÉn azon röhögtem amikor a homibeszédű mondta neki búcsúzkodáskor: "úgy imádom azt az Avatar fejedet..." Tényleg olyan 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Nagymamám tök aranyos, mutatják ahogy örül Zámbóka, és azt mondja: "úúúgy haragszok rá a baj menjen rá!"Pedig egész este nem szólalt eddig meg 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
nevettek-e már nagyon? 😀
több mint 13 éve
Szerintem te ezt már ma reggel bekészítetted 😀shawnka
több mint 13 éve
Ezt a két faszszopót továbbengedni az derék....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Szerintem te ezt már ma reggel bekészítetted 😀shawnka
több mint 13 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!! Van Isten!!És Stone is 😀😀 Érik az OG vs Antal Timi párbaj 😀
több mint 13 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀fetomygondolom neked a kínaiak is mind ugyanúgy néznek ki 😀
több mint 13 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀
több mint 13 éve
ez mondjuk elég epic, hogy a Geszti által írt és kitalált szöveget magyarázzák Mikiék mindenki Petijének 😀
több mint 13 éve
Na most miből szűrted le, hogy engem igen? 😀Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀Eazzyengem ez nem zavar 😀shawnka
több mint 13 éve
Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀Eazzyengem ez nem zavar 😀
több mint 13 éve
Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀
több mint 13 éve
Én még mindig a hatása alatt vagyok. JFK! JFK! JFK!Csinálok egy fan klubot! Ki akar belépni? 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Szánalmas ez az ember, de azok, akik biztatják, hogy márpedig megvan benne a tehetség, azok a kurva gázok. Szar vagy édes fiam, húzzál haza! Ennyi.
több mint 13 éve
Az a bajom, hogy a mentorok szerint ez volt az eddigi legjobbja (már ez elég durva), de emiatt megint nem megy még csak párbajra sem.berger90Nyugi, amikor végén ott állt könnyes szemmel a színpadon, Jimmy-rajongó nyuggerek ezrei vetődtek rá a telefonra, hogy "megríkatták a KIRÁLY fiát, meg köll menteni!"
több mint 13 éve
Az a bajom, hogy a mentorok szerint ez volt az eddigi legjobbja (már ez elég durva), de emiatt megint nem megy még csak párbajra sem.
Mindig jövőre
shawnka