NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 910
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
zseniális. ZSENIÁLIS!
több mint 13 éve
ez mi a fasz volt?
több mint 13 éve
hát ezek túlzottan homokoznak a képernyőn. nem bírja a szervezetem. szerencsére Balázs oltja őket, ahogy illik 😀
több mint 13 éve
Balázs meg a két buzi a kódban már-már a régi legendás időket idézi 😀JayBA balettos oltásán feküdtem 😀
"Na mi legyen, csajok?"

több mint 13 éve
Balázs meg a két buzi a kódban már-már a régi legendás időket idézi 😀
több mint 13 éve
Na mi van ? Egyre kevesebben nézik (az egyre szarabb) X-faktort, ezért csináltak belőle egy Barátok Köztöt ? sütinem csökken, folyamatosan tartja a 2 millió fölötti nézettséget.
több mint 13 éve
Na mi van ? Egyre kevesebben nézik (az egyre szarabb) X-faktort, ezért csináltak belőle egy Barátok Köztöt ? 😀 Jövőhéten "véletlenül" bevágnak egy jelenetet kit dugott meg Berényi Miki?"Ne kiabáljál már Ildikó leszakad a fejem". 😂
Stone meg nagyon epic. 😀
több mint 13 éve
A Coolon már osztja az észt a banya! Bosszút álltak rajta! Leesett neki is Malek akciója 😊Megy a cicaharc a mentorok között élő-egyenesben 😊 Keresztes kikéri magának, hogy JFK nem azért énekelte az apámmal táncolok dalt, hogy hasznot húzzanak belőle. Geszti adja nagyon az ívet 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
hát szívesebben néztem volna őt, mint Flaskát.ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀dande
DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!shawnka
több mint 13 éve
alap, és egy női versenyzővel kevesebb.ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀dande
DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!shawnka
több mint 13 éve
Hál'Istennek Lass takarodott el a f*szba, már ideje volt. 😀
több mint 13 éve
ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀
több mint 13 éve
Hat a Stona de kis koparaszt volt, nah mindegy 😀 legalabb vicces 😀Keresztes pok meg megint jolbeszopizta a szavazatat 😊
több mint 13 éve
ASZTAKURVA 😀DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!
több mint 13 éve
Ez gyönyörű volt Stone tiszta őszinte együttérző 😀 😀 😀
több mint 13 éve
gyönyörű kiszólás a comment:com-nak 😀legjobb hogy junkien és commenten is biztosak benne, hogy nekik szólt be 😀
örülök, hogy az Éden Hotel óta kezdi normálisan kinőni magát az oldal 😊shawnka
Stone öröm lol 😀
több mint 13 éve
Jipppíííííííííí
több mint 13 éve
gyönyörű kiszólás a comment:com-nak 😀örülök, hogy az Éden Hotel óta kezdi normálisan kinőni magát az oldal 😊
több mint 13 éve
Beszólt Sixx-nek a banya!!! 😀gdavidHat lesz a commenten ne mulass 😊
több mint 13 éve
Beszólt Sixx-nek a banya!!! 😀
több mint 13 éve
Szerintem a csaj százalékosan kb 83-6-ra nyert.... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
:: HIBÁS KÉP ::nem azt mondtam, hogy most jó, hanem hogy sokkal jobb lehetne 😀
Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik. kaszoLehet, de ez hamis és fos.....csi77
több mint 13 éve
:: HIBÁS KÉP ::Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik. kaszoLehet, de ez hamis és fos.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png