NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 895
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Továbbra is ugyanaz mint hetek óta. Ha it nem Antal Timi, Oláh Gergő döntő lesz akkor megette a fene az egészet. Ez a kettős nagyságrendekkel kiemelkedik. Zámbóék meg nevetségesek voltak, eddig midennt szarul énekelt, kivétel a kigyakorolt apja utánzását, most direkrt előjönnek megint ilyennel, ezt kiszúrja mindenki, erre magukból kikelve kikérik maguknak, nevetséges. Azért volt hangyányit jobb, mert ezt az egyet tudja még valamennyire. Fehér Zoli még lehetne 3. hang talán, de ma iszonyat szar dalt választottak neki. Tiniadélon meg nem tudom mit vagytok ennyien elalélva, úgy csináltok mintha valami komoly, bombanő lenne, nekem kicsit sok ez a szexistennőhozzállás már mindig vele szemben.😊
több mint 13 éve
mai PR, szigorúan saját vélemény alapján:1. Oláh Gergő
2. Antal Timi
-----------------
-----------------
-----------------
-----------------
3. Szabó Dávid
4. Adél
5. Lass
6. Zámbó
7. Stone
8. Like (ezt sajnálom, hogy ilyen lentre kellett tenni)
9. Fehér Z.
több mint 13 éve
A sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...BostonÁldott állapotban van, ezért kellenek az ilyen ruhák.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
A sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...
Do your job
több mint 13 éve
a 2. világháborús hidegháború az vajh milyen történelmi eseményt jelöl? 😀shawnka'44 tél 😀
több mint 13 éve
a 2. világháborús hidegháború az vajh milyen történelmi eseményt jelöl? 😀
több mint 13 éve
Villantott, de legalább nagyon rossz volt 😊Valaki meg tudja mondani, hogy kell a gonosz fej smileyt leírni?
több mint 13 éve
😀Kiismertem Keresztes szakzsargonját:"jó volt" - szar voltgdavid
"volt benne energia" - szar volt
"jól nézel ki a színpadon" - szar volt
"volt benne érzelem" - szar voltBoston
Do your job
több mint 13 éve
Kiismertem Keresztes szakzsargonját:"jó volt" - szar volt
"volt benne energia" - szar volt
"volt benne érzelem" - szar voltBoston
több mint 13 éve
hopphopp, Adél villantott 😀
több mint 13 éve
Nem fos ez a szám eredeti nyelven, de szerintem angolra nagyon szarul lett átültetve.
több mint 13 éve
Áááá, sajnos egy szimplán gyenge volt. A múltheti ótvar sz@r sokkal jobban tetszett 😀A kispicsa még mindig az őrületbe kerget.
több mint 13 éve
Kiismertem Keresztes szakzsargonját:"volt benne energia" - szar volt
"volt benne érzelem" - szar volt
Do your job
több mint 13 éve
Egyébként ez Malek mai első őszinte reakciója volt. Nagyon látszik, hogy rászóltak, hogy fogja vissza magát.SchleckGesztire is, de leszarja legalább.
mondjuk a múltheti adáson érződött a leginkább, hogy olvassák az RTL-nél a comment:com-ot 😀
több mint 13 éve
Egyébként ez Malek mai első őszinte reakciója volt. Nagyon látszik, hogy rászóltak, hogy fogja vissza magát.
több mint 13 éve
Jön Jimmy fia Krisztián 😀gdavidmagához képest egész korrekt volt ma
"de neee kiabáljá' má' Ildikó, leszakad a fejem" Miki, befostam 😀
több mint 13 éve
Jön Jimmy fia Krisztián 😀
több mint 13 éve
Keresztes meg maga a szánalom. BostonÉs Oláh Gergőnek is beszól 😀 bezzeg a Sztón 😀
több mint 13 éve
De lol, dicsérik a sok szemetet, Antal Timit meg leszólják, vicc.kaszoOrdított, hogy mennyire várták már, hogy valamibe beleköthessenek. Nagy Feró és az abszolút hallás LOL A múlt héten benyalt mösziő Zámbónak, hogy mennyire tetszett neki A produkció, most meg volt képe hamis hangokról beszélni. Keresztes meg maga a szánalom.
Do your job
több mint 13 éve
De lol, dicsérik a sok szemetet, Antal Timit meg leszólják, vicc.
több mint 13 éve
Szegény gyerek és majd erre a kommentekre fogja, hogy most sem ment neki. Olyan izék vagytok na 😀Sixx megint alkotott 😀Utazó!!!!!!
comment.blog.hu/2012/11/01/mit_enekeljen_jimmy_fia_krisztian_az_x-faktorban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_01&utm_campaign=indexgdavid
Markó kedvenc Depi száma 😊Höri
több mint 13 éve
Sixx megint alkotott 😀Utazó!!!!!!
comment.blog.hu/2012/11/01/mit_enekeljen_jimmy_fia_krisztian_az_x-faktorban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_01&utm_campaign=indexgdavid
Markó kedvenc Depi száma 😊
több mint 13 éve
Sixx megint alkotott 😀comment.blog.hu/2012/11/01/mit_enekeljen_jimmy_fia_krisztian_az_x-faktorban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_01&utm_campaign=index