TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
amennyiben sixx írja megint ,nem valaki beugró , mert azokÉn is, vagy legalább is újra rácuppanhatok a hogyvolt blogra.vadibandiÉden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.Hörishawnka ott lesz a képernyő előtt, ismét 😀shawnka
jelentősen gyengébbek azért....
de mindenesetre az adás az jöhetne mihamarabb!!! 😀
több mint 14 éve
Azért valami gond csak lehet,ha most 5en vannak és jövő vasárnap vége van.ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.Höri
Olyan szinten lett humortalan az egész,hogy már nem is nézem.
02.15. szerda: Kiválasztás
02.17. péntek: Kihívás
02.19. vasárnap: Párbaj
02.21. kedd: Kiválasztás
02.23. csütörtök: Kihívás
02.24. péntek: Párbaj
02.26. vasárnap: FINÁLÉ
Éden Hotel2 mikor indul?
Azon kívül,hogy hamarosan.
több mint 14 éve
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.
több mint 14 éve
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ?%-ra nem emlékszem pontosan de asszem 60+ volt neki.csabitól sírt el a "királylány"
a dagadt kitol bucsuzik ? 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ? a dagadt kitol bucsuzik ? 😀
több mint 14 éve
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?Fakeseherefosdé
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?
több mint 14 éve
legnagyobb, már azthittem csak én nézem 😀Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀kik küzdenek és miért tart még? 😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRl
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnka
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondikzol
több mint 14 éve
Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRlhát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondi
több mint 14 éve
wow, akkor a nappaliban nem Maunika Best of megy 😕benyomtam, mert zseniális hangok szűrődnek be 😀
"egésznap körmözöd a lakkodat, teeeeeeeeeeee"
több mint 14 éve
Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
foserezade vs dagadthát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
miota nem megy itt mar semmifele pofazas a vvrol joember ...
több mint 14 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?
több mint 14 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂
több mint 14 éve
Csak úgy tűnik, mert jóval kevesebb ratyit mutatnak -hálistennek-. Eddig ha jól emlékszem kettő csaj, meg most ez a Michael Bublé srác akire azt mondom, hogy nagyon jó, de meglátjuk majd javítgatás után az élőkben.
kristof: hát utolsónak mindig jókat raknak 😀
több mint 14 éve
erősen elszóltam magamszerk. vajon mit érezhettem az előző hsz.-emnél?
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
emelkedett? 😀
több mint 14 éve
nem mondom, hogy jó a műsor, de a színvonal talán emelkedett
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Hát igazából az már biztos, hogy ha zenészek nem is öntik el az utcákat, kitermelnek jó sok statisztát a műsoraikba. Már ugye az a házasodós cucc is úgy volt, hogy 50-en ültek a stúdióban, amiből 30 korábbi megasztáros... De nem is maga ez a zavaró, hanem hogy gyakorlatilag nem telik el úgy perc, hogy ne közelítenének rá pl. Oláh Ibolyára, ahogy tapsol.Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomyStatiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀FViktor93
btw a kiscsaj milliószor jobb volt mint a kézfej nélküli srác, de hát ő sérült, neki tovább kellett menni. Látom erről továbbra sem lehet leszokni.
Pedig idén végre van 1-2 aki teljesen jó.
Klimó Jutka a művésznevem, amúgy Klimó Józsefné... Istenem. Komolyan úgy kezdődött a műsor, hogy na mondom mi a fene, még a végén értelmes lesz, hát nem. Ugyanolyan fos mint eddig.
hmm. És amit a legkevésbé vártam, hogy kb. Bereczki a legjobb zsűritag eddig.
több mint 14 éve
kiscsaj jól tolja Adele-thát ez nagyon szar..
több mint 14 éve
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomyStatiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀
több mint 14 éve
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...