Bowldog Hálaadást!

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Egy valamit ma megtanultam, magyar internetes felületen Alekoszról NEM lehet negatív dolgot írni mert az olyan mintha a másik anyját szídnád 😉 Éljen, éljen Alekosz sokáig!JayB
Mi meg megtanultuk, hogy Béciről neked nem lehet negatívumot írni 😉
Egyébként meg lehet, csak maximum találkozol ellenvéleménnyel, mert sajnálatos módon nem gondolkodik minden ember ugyanúgy, mint Te 😉 Főleg, hogy olyan témában szóltad úgymond le Alekoszt, mintha Bécire azt mondanám, hogy nem kitartó...fetomy
Ezt nem csak a reality topicra értem, kb vasvillával kergetnek emberek ha rosszat mondok róla. Magával az emberrel szinte semmi gondom nincs csak ez a hatalmas hype kezd kicsit sok lenni nekem. Mintha a rák ellenszerét találta volna fel pedig csak szimplán pszichopata.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egy valamit ma megtanultam, magyar internetes felületen Alekoszról NEM lehet negatív dolgot írni mert az olyan mintha a másik anyját szídnád 😉 Éljen, éljen Alekosz sokáig!JayB
Mi meg megtanultuk, hogy Béciről neked nem lehet negatívumot írni 😉
Egyébként meg lehet, csak maximum találkozol ellenvéleménnyel, mert sajnálatos módon nem gondolkodik minden ember ugyanúgy, mint Te 😉 Főleg, hogy olyan témában szóltad úgymond le Alekoszt, mintha Bécire azt mondanám, hogy nem kitartó...
több mint 13 éve
Egy valamit ma megtanultam, magyar internetes felületen Alekoszról NEM lehet negatív dolgot írni mert az olyan mintha a másik anyját szídnád 😉 Éljen, éljen Alekosz sokáig!
több mint 13 éve
Dobálva van rendesen ez a kulturbarbár... Alekoszt lehet szapulni, hogy egy pszichopata, aki talán még az anyját is meghágná, ha nincs más, de hogy a szövegébe belekötni... Persze én elhiszem, hogy vannak olyanok, akiktőlllll ugyebár.. ő messze van, de amíg kultúráltan viselkedik, nem igazán értem, ebbe miért kötnek bele. Ha az lenne a kérdés, hogy melyik hiperokos villalakóval ülnék le beszélgetni, akkor sanszos, hogy Alekosz végezne az élen. Márcsak azért is, hogy hallgassam mekkora elborult elképzelései vannak. Persze, modoros mint az ökör, de ettől függetlenül ő kb. az egyetlen, aki nem úgy akar igazat szerezni magának, hogy kiabál meg káromkodik.

És akárkinek akármennyire nem tetszik, továbbra is elsőszámú szónok...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
És attól mert 8 osztályt végzett és a szüleivel él, miért ne beszélhetne így? Lehet, hogy ő tényleg ilyen. De ami biztos, hogy ő még nem kötött bele senkibe se ok nélkül, nem borult még ki semmin, nem akart haza menni. Ő tényleg játssza ezt a játékot.FViktor93
A legszimpatikusabb tőle, hogy mondhatnak akármit, full higgadt marad, és nemhogy nem rinyál, hogy mikor mehet már ki, meg játssza az agyát jobbra balra, hanem ott van és igyekszik kiélvezni. Ő kb. az egyetlen, aki szerintem a főnyereményt is leszarja, csak maradhasson ott minél tovább.

Mellesleg az, hogy nem állt be a szeretetről magyarázós giccsparádéba, nem jelenti azt, hogy ne tudna a témáról beszélni. Ha valaki nem utálja vakon, hallhatott már tőle ezzel kapcsolatos gondolatokat.

Ja, és nem játsza el azt, hogy egyik nap a mocskos kurva anyád, másik nap meg annyira szeretlek, te állsz hozzám a legközelebb... Egyedül Évával "értékeli át a kapcsolatát" állandóan, de hát az meg nem véletlen, miután Éva is egyszer ilyen egyszer olyan.fetomy
Nemis mondott róla senki ilyeneket, csak annyit hogy "meglátásom szerint" egy kulturbarbár.JayB
Az egész villában egy művelt ember van, Éva, ő viszont viselkedni nem tud.
A többire egyaránt lehetne mondani hogy kulturbarbár. Abba belekötni hogy valaki 8 osztályt végzett... Nyilván az dönti el hogy ki milyen ember 😀 Aki ez alapján ítél el valakit az a kulturbarbár.
Egy embert mondjatok a villában aki kulturáltabban viselkedik mint Alekosz, és magyarázzátok el hogy miért is 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Alekosz valami arisztokrata családból származó, 5 diplomás, milliomos úriember? Szerintem egy 8 oszályt végzett 32 évesen a szüleivel élő biztonsági őr. Ha Béci játsza az agyát mint rapper akkor Alekosz nemtom mit csinál... Búú ha lenne most dislike 😀JayB
És attól mert 8 osztályt végzett és a szüleivel él, miért ne beszélhetne így? Lehet, hogy ő tényleg ilyen. De ami biztos, hogy ő még nem kötött bele senkibe se ok nélkül, nem borult még ki semmin, nem akart haza menni. Ő tényleg játssza ezt a játékot.FViktor93
A legszimpatikusabb tőle, hogy mondhatnak akármit, full higgadt marad, és nemhogy nem rinyál, hogy mikor mehet már ki, meg játssza az agyát jobbra balra, hanem ott van és igyekszik kiélvezni. Ő kb. az egyetlen, aki szerintem a főnyereményt is leszarja, csak maradhasson ott minél tovább.

Mellesleg az, hogy nem állt be a szeretetről magyarázós giccsparádéba, nem jelenti azt, hogy ne tudna a témáról beszélni. Ha valaki nem utálja vakon, hallhatott már tőle ezzel kapcsolatos gondolatokat.

Ja, és nem játsza el azt, hogy egyik nap a mocskos kurva anyád, másik nap meg annyira szeretlek, te állsz hozzám a legközelebb... Egyedül Évával "értékeli át a kapcsolatát" állandóan, de hát az meg nem véletlen, miután Éva is egyszer ilyen egyszer olyan.fetomy
Nemis mondott róla senki ilyeneket, csak annyit hogy "meglátásom szerint" egy kulturbarbár.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ez a szandika egy vicc... hazatakarodhatna már...
több mint 13 éve
Alekosz valami arisztokrata családból származó, 5 diplomás, milliomos úriember? Szerintem egy 8 oszályt végzett 32 évesen a szüleivel élő biztonsági őr. Ha Béci játsza az agyát mint rapper akkor Alekosz nemtom mit csinál... Búú ha lenne most dislike 😀JayB

Ja, és nem játsza el azt, hogy egyik nap a mocskos kurva anyád, másik nap meg annyira szeretlek, te állsz hozzám a legközelebb... Egyedül Évával "értékeli át a kapcsolatát" állandóan, de hát az meg nem véletlen, miután Éva is egyszer ilyen egyszer olyan.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
És attól mert 8 osztályt végzett és a szüleivel él, miért ne beszélhetne így? Lehet, hogy ő tényleg ilyen. De ami biztos, hogy ő még nem kötött bele senkibe se ok nélkül, nem borult még ki semmin, nem akart haza menni. Ő tényleg játssza ezt a játékot.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én Olivért akarom barátnak... 😀

Meg Jerzy-t, abban van az igazi kihívás ♥
több mint 13 éve
Mellesleg itt szerintem senki nem úgy beszél, hogy kit akarna barátjának.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Szandikán jót röhögtem mikor elbújt a szekrénybe 😀
faszért kellett előhívni? 😀

gyűjjjön má elő, én mondom, Buga JózsiHöri
+1
Kicsit túlzásba viszik ezt az állandó egymás vígasztalást.
Az békül aki haragszik,szoktam mondani.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szandikán jót röhögtem mikor elbújt a szekrénybe 😀
faszért kellett előhívni? 😀

gyűjjjön má elő, én mondom, Buga Józsi

több mint 13 éve
én reagálom túl? 😀 ki beszélt kiesésről?fetomy
Bocsánat elnéztem, egybevontam két hozzászólást.
A többi dolog áll.

több mint 13 éve
én reagálom túl? 😀 ki beszélt kiesésről?
több mint 13 éve
Namost lehet, hogy Alekosz tényszerű tudása alacsony, de hogy tud beszélni, az egyértelmű. De ki lehet indulni abból, amikor be van piálva....fetomy
A kocsmákban este is csupa olyan van aki bár nem okos,tud jól beszélni, csak sajna bepiált estére.
Senki nem mondta,hogy essen ki Alekosz, kicsit megint túlreagálod a helyzetet. Én azt mondtam,hogy idegesít a jelleme, az ilyen embert a kinti világban beszélgetésre sem méltatnám és nem azért mert én olyan kurva nagy valaki vagyok. Nyílvánvalóan a Te baráti társaságodban is a nevetség tárgya lenne.

több mint 13 éve
Alekosz valami arisztokrata családból származó, 5 diplomás, milliomos úriember? Szerintem egy 8 oszályt végzett 32 évesen a szüleivel élő biztonsági őr. Ha Béci játsza az agyát mint rapper akkor Alekosz nemtom mit csinál... Búú ha lenne most dislike 😀
több mint 13 éve
jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurka
Nem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
Ebben mi volt az ami miatt játszotta az agyát? Szvsz ő adja magát leginkább a villában. Az összes többi valamilyen jellemet vett fel, hogy megszeressék a nézők.
több mint 13 éve
Egy kurva szóval nem mondtam Lacit szerintem de biztos igazatok van, Nobel díjat Alekosznak!!
több mint 13 éve
Namost lehet, hogy Alekosz tényszerű tudása alacsony, de hogy tud beszélni, az egyértelmű. De ki lehet indulni abból, amikor be van piálva....
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Picit elhagytam a fonalat, valahol ott hogy Anikó Aleknak lesz a csatlósa Oli után, a biztos pontja....
Erre ma azt láttam hogy Gombinak nyalt fel melegszarig, meg Éva mondta hogy ő lesz az egyetlen aki visszavárja...
Összevesztek vagy mi a pék?
több mint 13 éve
Bazzeg 1 percen belül 3 hsz ugyan azzal a témával 😂
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurka
Nem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
Na mert lázárlacika mekkora doktor 😊

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
mert Lázár "prímszám" László okosabb nála szted? 😛
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Laci szellemiségéről regényt lehetne írni,valóban...