NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Ééérteeem.. Akkor miért van lehetőségük egyáltalán eltitkolni?...
több mint 14 éve
Pedig ha elárulnák, akkor többet nem menne párbajra Alekosz. Már ha minimális agytevékenységet vélelmezünk a többi 7 játékosnál.Anikót most megkövetem.
Gondolatokat fogalmaz meg, és még arra is rájött, hogy Éva szórakoztatóbb a műsorban, mint mondjuk Gigi.
Pirospont.
több mint 14 éve
Eláruljuk-e a párbaj eredményét?nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkami a kérdés?fetomy
Igen 45,7%
Nem 54,3%
több mint 14 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkami a kérdés?
több mint 14 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkaBele akarnak szarni a mester lecsójába.
több mint 14 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.
több mint 14 éve
Lehet tudni, hogy meddig lesznek bent?fetomyszerintem kiválasztásra kiszedik őket.
szóval lehet szombaton választanak csak
több mint 14 éve
Én mindkettőt utálom. Nagyon. :mad:
több mint 14 éve
Akkor mettől meddig ne nézzem? lölö dzsunijor az a személyiség, akit képtelen vagyok nézni... úgyhogy lehet tudni, hogy meddig basszák el a műsort?fetomyDettó csak kaszatibivel....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Arról nem szólt a fáma, de szerintem a héten tuti.
több mint 14 éve
Lehet tudni, hogy meddig lesznek bent?
több mint 14 éve
Tibiiiiiiiii for president!Osztom, egy szerencstélen műműjernek gondoltam de tényleg hatalmas figura, mondhatni elmebeteg 😀
Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀tenorx
Béci meg táncolt már lljunior klippben szal ők elvileg nincsenek rosszba.
több mint 14 éve
Eddig a legjobb az volt, amikor Feri be akart menni Keanu Reeveshez, és élőben tervezték meg az akciót, így már nyilván várták ott az őrök 😀 Epic facepalm.A "Kecske a pajtában van" akció zseniális volt múltkor 😀shawnkaén a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehhJoci
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 14 éve
az igen, LL Senior és Junior végre összecsaphat.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kentaurnak örök hála 😀 Igen, az övét szedem 😛akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Bébéén a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 14 éve
A "Kecske a pajtában van" akció zseniális volt múltkor 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
több mint 14 éve
akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
több mint 14 éve
Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"
több mint 14 éve
Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehh
több mint 14 éve
Tibiiiiiiiii for president!hát akkor ma este fel kell ülni a hullámvasútra 😀
több mint 14 éve
Akkor mettől meddig ne nézzem? lölö dzsunijor az a személyiség, akit képtelen vagyok nézni... úgyhogy lehet tudni, hogy meddig basszák el a műsort?Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JunioranferneeMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
több mint 14 éve
Tibiiiiiiiii for president!Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀
több mint 14 éve
Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JuniorMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Ma két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮