NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
24
6
2:20, Arena4
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 13 éve
szaba
10 545
szóval innen szesze jutott fel jól értelmezem a dolgokat?Persze, mindezt úgy, hogy te estél ki bria mellett 😛
a másik feljutóról meg a bronzmeccs dönt?haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szóval innen szesze jutott fel jól értelmezem a dolgokat?a másik feljutóról meg a bronzmeccs dönt?
több mint 13 éve
szaba
10 545
Hát ha hozok egy hasonló hetet, akkor nagyon nyújtózkodnod kell öcsi 😛Nem jó ez a döntő, egy csomó poszton nem tudom, hogy ki játszon/ne játszon. 😕szabanyugi, nem azon fog múlni 😉Szesze
több mint 13 éve
Nem jó ez a döntő, egy csomó poszton nem tudom, hogy ki játszon/ne játszon. 😕szabanyugi, nem azon fog múlni 😉
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nem jó ez a döntő, egy csomó poszton nem tudom, hogy ki játszon/ne játszon. 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szar volt a csapat, sok a sérült, örültem h meglett a 200 pont...grat
több mint 13 éve
szaba
10 545
Én mondjuk különösebb lelki háborgás nélkül átélném 😛Várjunk még vele, én azt mondom. 😊szabaazért az már felháborító kategória lenne, ha te nyernéd az alapszakaszt és a rájátszást is 😛Szesze
több mint 13 éve
Várjunk még vele, én azt mondom. 😊szabaazért az már felháborító kategória lenne, ha te nyernéd az alapszakaszt és a rájátszást is 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
Várjunk még vele, én azt mondom. 😊
több mint 13 éve
jövő héten azért kapsz egy zakót 😊 ami jár az jár 😉Mint már mondtam: clutch a csapat. Jobb nyert, kérdésnek helye nincs.szabaNem kiabálok el semmit azzal, hogy kijelentem: megvan a finals.szabaGrat, ez a bravúr: gyengébb csapattal nyerni!Jakehomer
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mint már mondtam: clutch a csapat. Jobb nyert, kérdésnek helye nincs.Nem kiabálok el semmit azzal, hogy kijelentem: megvan a finals.szabaGrat, ez a bravúr: gyengébb csapattal nyerni!Jakehomer
több mint 13 éve
Nekem is megvan a győzelem és ezzel, h szaba nyert a feljutás is, de most annyira ez sem tud feldobni.
több mint 13 éve
Nem kiabálok el semmit azzal, hogy kijelentem: megvan a finals.szabaGrat, ez a bravúr: gyengébb csapattal nyerni!
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Bazz most veszem észre, hogy van consolation ladder. Ennek mi értelme? 😀 Kiesni már úgyse fogok, meg feljutni se.tenorxJátszol tovább, ennyi.
több mint 13 éve
Bazz most veszem észre, hogy van consolation ladder. Ennek mi értelme? 😀 Kiesni már úgyse fogok, meg feljutni se.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nem kiabálok el semmit azzal, hogy kijelentem: megvan a finals.
több mint 13 éve
Nálunk braxa szerencsére elég szarul kezdett Davis: 0, Floyd: 0, Weddle: 11, nálam még senki, kezdésnek tökéletes.Niners efense monnyon le. Az előző nyolc hétből hétszer lenyomtuk volna szabát, most nem fogjuk.JakehomerÉs még Burnettet ki is hagytam 😊 Az én csapatom clutch, annyit ad ki magából, amennyit kell 😛szaba
Másik ágon meg hajrá szaba! 😉
több mint 13 éve
szaba
10 545
Niners efense monnyon le. Az előző nyolc hétből hétszer lenyomtuk volna szabát, most nem fogjuk.JakehomerÉs még Burnettet ki is hagytam 😊 Az én csapatom clutch, annyit ad ki magából, amennyit kell 😛
több mint 13 éve
Niners efense monnyon le. Az előző nyolc hétből hétszer lenyomtuk volna szabát, most nem fogjuk.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ezt csúnyán benéztem, sima bukta lett, grat smith
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lol. Egy csapat volt, aki verhettem ennyi ponttal, épp ellene játszottam 😀 Ezekután tuti, hogy 250-es átlagot hozok majd 😂szabaja én is néztem, grat 😀
consolationben is csak 2 embert vertél volna am, ezek után tuti te nyered a po-t is 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
Lol. Egy csapat volt, aki verhettem ennyi ponttal, épp ellene játszottam 😀 Ezekután tuti, hogy 250-es átlagot hozok majd 😂
több mint 13 éve
állást lécciharomtPlayoff:
Paks8ers (szaba #1) - Chelsea Dolphins (kristof #8): 181-176,5
Csokmaomany Csokkers (Döme #2) - Szarvas Deers (braxa #7): 185,5-263
Team Szesze (Szesze #3) - Body Head Bangers (Henderson #6): 220-217
Sixburgh Colts (tenorx #4) - Gimme Moore (Jakehomer #5): 193-248
Consolation:
Walter Mitties (wmitty #9) - Dorisz Fibi (Beher #10): 219-148
Budapest Islanders (Smith #11) - Vac Cementers (Fucu #12): 260-222
Death Knigths (Delonso #13) - Kunszentmiklos Tabby Cats (H_Marco #14): 233-198,5
Dombóvár Brewers (gyalu #15) - Felegyhaza Gravediggers (Hirosima #16): 138-182
több mint 13 éve
állást lécciharomtJa, én is munkahelyproblémákkal küzdök. 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
állást lécci