NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 13 éve
Kéne a szokásos Bolts elleni forma Manningtől 😛
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
én meg hiába leszek 230 fölött megint, kikapok megint, mindenki ellenem játsza élete meccsét, már megszoktam
több mint 13 éve
Nah legalább ez a hét megvan 😊
több mint 13 éve
.Jakehomer😊
de a védelmem elég jól toljaJakehomer😕
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Morrisnak örültem. Meg a 14 pontos punterednek is bazz 😀Jó ötlet volt felszedni IvoryttenorxIgen, szép húzás. Én magam is napokig vacilláltam rajta (waiverezés előtt), s már persze bánom, hogy nem tettem - mégse panaszkodhatok, mert viszont az ugyancsak most behúzott Morris (Lions) várakozáson felül meghálálta a bizalmat (19). (Igaz, Burleson meg csalódást okozott.)wmitty
Szoros lesz ez még, de a védelmem elég jól tolja.
Ivory volt nálam korábban, akkor bezzeg nem ő kapta a goalline futásokat.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
szaba
10 517
Az nem papírforma. Az több annál 😀ezt mondjuk a te első helyed is alátámasztja 😛SzeszeSztem ez messze van a betlitől azért, sőt, kifejezetten jól állsz, papírforma alapján nyerned kéne innen.SzeszeFantasyban nincs papírforma.szaba
több mint 13 éve
ezt mondjuk a te első helyed is alátámasztja 😛Fantasyban nincs papírforma.szabaDömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀tenorxSztem ez messze van a betlitől azért, sőt, kifejezetten jól állsz, papírforma alapján nyerned kéne innen.Szesze
több mint 13 éve
Ivoryn kívül minden játékosom messze átlag alatt hozott, a Keller 2 pont meg az Edwards 4 pont meg csak hab a tortán 😛Dömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀tenorxSztem ez messze van a betlitől azért, sőt, kifejezetten jól állsz, papírforma alapján nyerned kéne innen.Szesze
több mint 13 éve
szaba
10 517
Fantasyban nincs papírforma.Dömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀tenorxSztem ez messze van a betlitől azért, sőt, kifejezetten jól állsz, papírforma alapján nyerned kéne innen.Szesze
több mint 13 éve
Dömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀tenorxSztem ez messze van a betlitől azért, sőt, kifejezetten jól állsz, papírforma alapján nyerned kéne innen.
több mint 13 éve
Dömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀tenorxHát ja, de a java még hátravan. Nekem amúgy az offense embereim szokták nyerni a meccseimet. 😊
több mint 13 éve
Dömével minden emberünk betlizik kb, fasza rangadó 😀
több mint 13 éve
Jó ötlet volt felszedni IvoryttenorxIgen, szép húzás. Én magam is napokig vacilláltam rajta (waiverezés előtt), s már persze bánom, hogy nem tettem - mégse panaszkodhatok, mert viszont az ugyancsak most behúzott Morris (Lions) várakozáson felül meghálálta a bizalmat (19). (Igaz, Burleson meg csalódást okozott.)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Jó ötlet volt felszedni Ivoryt, és berakni Best helyett 😀 (És mégcsak nem is waiverről, hanem FAról utána)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyilván Branch-nek is most jön össze a 79yardos TD amikor már kb nem érek vele semmit 😕ee vaze egy ember után 30 pontos hátrány nem jó 😕
szerk: újabb TD...Szesze
(főleg annak tudatában h még én basztam ki Branch-et annak idején...)
több mint 13 éve
Nyilván Branch-nek is most jön össze a 79yardos TD amikor már kb nem érek vele semmit 😕szerk: újabb TD...
több mint 13 éve
[quote='Sm[!]th']Azért így is hoztál 264 pontot, brutál heted volt, gratMondjuk ha Orton és Haggan is emberfelettit hoz akkor még nyerhetek 😊
Szerencse terén meg én sem állok túl jól, 3. legtöbb szerzett ponttal fogok 5-6al állni, vszeg a po sem lesz meg 😕[/quote]Orton szerencsére nem brutálkodott 😊
Jó meccs volt, köszi.
W6 és ebben az időszakban négyszer 250 felett termeltünk (háromszor 260 felett). Féljetek 😛
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Boooo!A pontokat is beirhatnad elso negynel (akinek meg van elmeleti eselye) - kinek mennyi van: Gutler Karcsinak/Csokkerek/Team 3-4?IgorKérem alássan:
szaba: 2466.5 (3.)
döme: 2336.5 (7.)
szesze: 2597 (1.)
moore: 2442 (6.)
Még 1 W, és megnyertem 😛 És a hátralévő 2 meccsem az utcsó 2 ellen lesz. 😛szaba
Sajnos nekem sikerült jól elkúrni, remélem a PO meglesz, és ott kiütök mindenkit 😊
több mint 13 éve
csalás 😛A pontokat is beirhatnad elso negynel (akinek meg van elmeleti eselye) - kinek mennyi van: Gutler Karcsinak/Csokkerek/Team 3-4?IgorKérem alássan:
Még 1 W, és megnyertem 😛 És a hátralévő 2 meccsem az utcsó 2 ellen lesz. 😛szaba
több mint 13 éve
szaba
10 517
A pontokat is beirhatnad elso negynel (akinek meg van elmeleti eselye) - kinek mennyi van: Gutler Karcsinak/Csokkerek/Team 3-4?IgorKérem alássan:
Még 1 W, és megnyertem 😛 És a hátralévő 2 meccsem az utcsó 2 ellen lesz. 😛
több mint 13 éve
A pontokat is beirhatnad elso negynel (akinek meg van elmeleti eselye) - kinek mennyi van: Gutler Karcsinak/Csokkerek/Team 3-4?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 517
állást valaki?haromt1. Paks 8ers 9 2 0 .818 (myself)
2. Csokmaomany Csokkers 8 3 0 .727 (döme)
3. Team Szesze 7 4 0 .636
4. Gimme Moore 7 4 0 .636
5. Dorisz Fibi 6 5 0 .545
6. Sixburgh Colts 6 5 0 .545
7. Szarvas Deers 6 5 0 .545
8. Chelsea Dolphins 6 5 0 .545
9. Walter Mitties 6 5 0 .545
10. Budapest Islanders 5 6 0 .455
11. Body Head Bangerz 5 6 0 .455
12. Vac Cementers 4 7 0 .364
13. Death Knights 4 7 0 .364
14. Kunszentmiklos Tabby Cats 3 8 0 .273
15. Dombóvár Brewers 3 8 0 .273
16. Felegyhaza Gravediggers 3 8 0 .273
több mint 13 éve
állást valaki?haromtPm ment neked. Légyszives nézd meg, kösz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
állást valaki?
több mint 13 éve
Most, h már gyakorlatilag nincs tétje számomra az utsó két fordulónak persze minden sérültem egyszerre épül fel... gondolom a rájátszásra megint lesérül a fél banda.. tököm televan ezzel az idénnyel.