bowl.hu div. 2./B
18 feliratkozó
4 hónapja
Csapatok - User nevekKlonilinlogdad Polarbears - @alatriste
Serenity Valley Browncoats - @warr_b
Ujhegy Bulldogs - @zavi27
Atomic Falcons - @Vieri
Philadelphia Phireballs - @miller108
Castleai Rebels - @Castleai01
Barcika Wolverines - @Arms
Bihari Murderers - @shagi0206
Happy City Cats - @Jack Zoltán
Saturdayplace Pirates - @LTChargers
Telepi Madarak - @peach
Team Tebow - @JoeyPorter
Wampas Hoth - @Antman
Team Greengo - @Greengo
Zuglo Nookhorses - @Löfli
Lokott Szentek - @Kájzerszóze
Cheesehead Daltons - @BJ Bazsi
Sanco's Sentinels - @Sanco
több mint 13 éve
Valamelyik WR-em (Antonio Brown (Pit), Julio Jones (Atl), AJ Green (Cin)) továbbra is eladó egy korrekt RB-ért cserébe 😊

több mint 13 éve
Én már kezdem megszokni, hogy kikapok, de a pontjaim számát növeltem. A védelem gyenge nálam.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Lol, a 36.5 pontos előnyből 25.5 lett 😀Mondjuk ettől még nyerni kell 😊

több mint 13 éve
Átszámolás előtt 45 pont előny, nálam mindenki befejezte, odaát még Turner és Decker van vissza. Remélem, nem lesz mindkettejüknek monster meccse, ha igen, és 240 ponttal szívok, akkor morcos leszek...somoskovigÁtszámolás után 50 pont, ennek meg kell lennie...
több mint 13 éve
Nekem a több mint 30 pontos mérkőzés közbeni hátrány ellenére 36.5 az előnyöm, nálam Julio Jones és Stephen Nicholas, ott már csak Woodyard van, én sem örülnék egy zakónak 😛

több mint 13 éve
Átszámolás előtt 45 pont előny, nálam mindenki befejezte, odaát még Turner és Decker van vissza. Remélem, nem lesz mindkettejüknek monster meccse, ha igen, és 240 ponttal szívok, akkor morcos leszek...
több mint 13 éve
Mondjuk Elisha 38 pontja nem rossz, pedig a meccs nagy részében Luck (22) tűnt jobbnak

több mint 13 éve
Én WR-t keresek Dalton eladó és Kuechuly is
több mint 13 éve
zemanla: ment egy tréd Vilmáért 😀 😀 😀 😀 😀 😀KájzerszózeÉs TE-t majd a TV maci játszik????? 😀
Most Vilma kell, vagy Jimmy?????

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Küldtem ajánlatot, majd fontold megWyattsejtettem, hogy csak rá gondolsz, de sajnos ez a realítás - MOST.
Ennyiért ma még nem, talán a jövő héten.
Hátha végre megtáltosodik.......

több mint 13 éve
melyik????KájzerszózeAntoni Brown mondjuk? Revis nem játszik ma pl
Most megyek el, de hét előtt még visszaérek

több mint 13 éve
PSA: I need everyone of to say a prayer for @ChrisJohnson28 he lost his grandmother a few min ago and has to find a way to play today!! RT

több mint 13 éve
Forte jó lehet, csak ő már csütörtökön megpróbált úgy csinálni, mint aki játszik 😀 😀 😀 😀KájzerszózeValamelyik WR?

több mint 13 éve
Forte jó lehet, csak ő már csütörtökön megpróbált úgy csinálni, mint aki játszik 😀 😀 😀 😀

több mint 13 éve
Chris Johnson eladó 😀Nem találtál olyat, aki érdekelne? 😊
Várom érte a gazdik jelentkezését.
Sok sikert mindenkinek estére!!!!Kájzerszóze

több mint 13 éve
Chris Johnson eladó 😀Várom érte a gazdik jelentkezését.
Sok sikert mindenkinek estére!!!!

több mint 13 éve
ott fog megrohadni a padon......Válogass csak, másnak is, ha van eladó RB-je, kereshet 😀
az SD ellen a múlt héten 50 yardot futottak. Szóval ez a hét nem lesz az övé, talán legközelebb.
NA, de megnézem a keretedet 😀Kájzerszóze
Fortét is adom, ha kell 😀

több mint 13 éve
ott fog megrohadni a padon......az SD ellen a múlt héten 50 yardot futottak. Szóval ez a hét nem lesz az övé, talán legközelebb.
NA, de megnézem a keretedet 😀

több mint 13 éve
asszem CJ2K nem lesz a kezdőben. Jó pick volt, hogy örültem neki 😀 😀 😀 😀 KájzerszózeAdom érte Luckot vagy egy LB-t 😀

több mint 13 éve
asszem CJ2K nem lesz a kezdőben. Jó pick volt, hogy örültem neki 😀 😀 😀 😀