NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
div1 http://games.espn.go.com/ffl/leagueoffice?leagueId=30919&teamId=7&seasonId=2011
több mint 12 éve
Tőlünk Zinedine5 (Southside Guerillas) és jómagam (Ratas Rhinos). Az A-ból Jakehomer (Gimme More (?)), a döntő győztese nem derül ki a topicból egyelőre. Egyébként - tekintettel arra hogy ha minden igaz ezek public ligák, szóval külsősök is láthatják - szerintem érdemes lenne a ligákra mutató linkeket is beszerkeszteni a ligatagos topicba, én pl. szívesen nézegetném a többi divízió eredményeit (+ rögtön elérhetőek lennének bárki számára 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata biztos, nem tudom mennyi megy fel, de nekem jó itt is 😊Wyattalapszakasznyertes + playoff nyertes.
amott mindkettőt Jakehomer nyerte, szóval ha így van akkor a döntő vesztese is feljut.
több mint 12 éve
Grat Rata!Ezt a playoff teljesítményt lehetetlen volt überelni. A feljutóknak sok sikert kívánok eggyel feljebb. 😊
több mint 12 éve
GRAT A DÖNTŐSÖKNEK!Nekem 2pont hátrányom van de gb hc még játszik....egy nem tudom mi a tétje meccsen 😊
több mint 12 éve
Ezek szerint megadták a bünti ellenére 😀 Az jó, innentől ilyeneket kérek csak 😀Köszönöm! 😊
Grat Rata, nagyon szépen hoztak embereid, nekem meg nem volt újra mákom 😊 Kicsit sajnálom, hogy a survival W mellé nem jött össze a fantasy is, de így legalább maradok a ligában 😊
Még tippeldében kéne top5be bejönni és megnyerni a GM-et 😀Wyatt
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ezek szerint megadták a bünti ellenére 😀 Az jó, innentől ilyeneket kérek csak 😀Grat Rata, nagyon szépen hoztak embereid, nekem meg nem volt újra mákom 😊 Kicsit sajnálom, hogy a survival W mellé nem jött össze a fantasy is, de így legalább maradok a ligában 😊
Még tippeldében kéne top5be bejönni és megnyerni a GM-et 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Am ha büntetés miatt annullálják a sacket, azt fantasyben nem kéne törölni? 😊
több mint 12 éve
Na akkor a kc ellen kell fogadni 😊mi még behúztunk pár arcot jó lenne győzelemmel búcsúzni
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
És akkor mi marad a kihívás 😀 Most Lockerrel próbálkozom, tuti megint nem játszatják, vagy béna lesz 😀Azért nálad is van 6 😊 Meg ahogy néztem, a kezdeti fölény (közte az első meccsünkön aratott győzelem) után az utóbbi hetekben te éred el a több pontot, kivételt ez alól csak a mostani találkozó képez. Nem lesz könnyű az tuti, remélem jól sikerül padoztatni, és felnőnek a srácok a döntőhöz 😀Csak egyszer kapj el egy jó irányítót a kezdőbe 😀institucio
Próbálunk kicsit még variálni, aztán meglátjuk, mit sikerül összehozni 😊Wyatt
több mint 12 éve
Azért nálad is van 6 😊 Meg ahogy néztem, a kezdeti fölény (közte az első meccsünkön aratott győzelem) után az utóbbi hetekben te éred el a több pontot, kivételt ez alól csak a mostani találkozó képez. Nem lesz könnyű az tuti, remélem jól sikerül padoztatni, és felnőnek a srácok a döntőhöz 😀Csak egyszer kapj el egy jó irányítót a kezdőbe 😀
Próbálunk kicsit még variálni, aztán meglátjuk, mit sikerül összehozni 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Azért nálad is van 6 😊 Meg ahogy néztem, a kezdeti fölény (közte az első meccsünkön aratott győzelem) után az utóbbi hetekben te éred el a több pontot, kivételt ez alól csak a mostani találkozó képez. Nem lesz könnyű az tuti, remélem jól sikerül padoztatni, és felnőnek a srácok a döntőhöz 😀Próbálunk kicsit még variálni, aztán meglátjuk, mit sikerül összehozni 😊
több mint 12 éve
Hopp, most nézem, hogy a PO-t nem számolta a győzelmekbe, így zsinórban 8 már 😊WyattOlyan szép szám ez a nyolcas, maradjon is ennyi 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Wyatt mégegyszer gratula, a csapat Sensatios volt. 😊 A döntőben sok sikert, az egész éves teljesítmény alapján megérdemelnéd a sikert. 😊institucioKöszi szépen 😊
Köszi Kájzerszóze!Gyakorlatilag ez annyira igaz, hogy kb egy héttel a játék előtt úgy volt, hogy nem is indulok idén sehol 😀 Csak kevés volt az ember, aztán gondoltam akkor ne legyen fennakadás 😀 Jobban sikerült a draft mint tavaly, és végre tudtam úgy, ahogy időt szakítani rá év közben is, szal a tavaly csont utolsó hely után idén még az 1. sem elképzelhetetlen 😀 4–3 után úgy voltam vele, hogy megvoltak a kalkulálható vereségek (bye week, nagyon erős ellenfelek), innentől most már javulni kell, de a sorozatban aratott 7 winre nem gondoltam volna 😀 És, ha PM és Fred Jackson nem adja be a kulcsot 😀
Egyébként mókás lesz a finálé: ha jól emlékszem Wyatt kiesett volna a ligából, csak valamelyik ligatag kimaradása miatt maradt fent a másodosztályban. Én meg az előző szezonban pont lemaradtam a feljutásról (3. hely), szintén csak a kimaradók miatt jutottam fel. Szóval gyakorlatilag két mákból-másodosztályú csapat vívja a döntőt 😀Rataxes
Na hárobúú a döntőben is 😀
Hopp, most nézem, hogy a PO-t nem számolta a győzelmekbe, így zsinórban 8 már 😊
több mint 12 éve
Nézegettem,hogy a draftolt keretből 8an maradtak a végére....
több mint 12 éve
Köszi Kájzerszóze!Egyébként mókás lesz a finálé: ha jól emlékszem Wyatt kiesett volna a ligából, csak valamelyik ligatag kimaradása miatt maradt fent a másodosztályban. Én meg az előző szezonban pont lemaradtam a feljutásról (3. hely), szintén csak a kimaradók miatt jutottam fel. Szóval gyakorlatilag két mákból-másodosztályú csapat vívja a döntőt 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt mégegyszer gratula, a csapat Sensatios volt. 😊 A döntőben sok sikert, az egész éves teljesítmény alapján megérdemelnéd a sikert. 😊