bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Na most fogok szurkolni egy brutális Saints hengerlésnek 😀
több mint 14 éve
gurulós foci 😀 😀 😀 😀ezt még nem hallottam.
csak neten nyomom én is, így nyugton hagy a család.
több mint 14 éve
jaja! de a volna, most nem játszik. 😊Dehogynem bízom, de Willisék ellen inkább passzolni fogunk, szerintem, nem futni. Sőt! Leginkább a 49-ers fog az eredmény után futni. Davis könnyen csinálhat 5-10 pontot emiatt, szóval PT-nek meg kellene vagy 50....Kájzerszóze – Eaglesfan93: 255 – 167 (Willis LB, Vilma LB, Hartley K illetve Harper S van még hátra)Eeeeeel?
zemanla – Tothbebe: 171,5 – 207 (Thomas RB illetve Davis TE van még hátra)
Antman – 11: 191 – 229 (Smith DE és Saints HC van hátra)
Grafi – kd: 150 – 253 (Bush RB, Goldson S van még hátra, kd-nél már senki)
Ork – konqueror: 224 -164 (Shanle LB illetve Gore RB és Colston WR van még hátra)
Tomeee – Zinedine5: 149 -218 (Ellis DT van még hátra, Zinedine5-nál senki)
Fetomy – jules: 128 – 206 (Brees QB, Meachem WR, Jenkins CB van még hátra, jules-nél senki)
Divat – Wyatt: 206 – 195 (Henderson WR van még hátra, Wyatt-nél senki)
szerintem eldőltek a meccsek.Kájzerszóze
Mi van, már P. Thomasban nem bízol???? 😀
Who dat!zemanla
Sok rossz teljesítményed volt, a sérülések is sokat ártottak neked. Ez hét sajna nem jöhetett össze. Bowmant kár volt padon hagyni. Éjszaka fent leszel vagy majd ismétlés kedd délután?Kájzerszóze
Szerintem az ismétlést fogom nézni, mert szűken vagyunk, és már tegnap is megkaptan, hogy "már megint azt a hülye focit nézed?????" 😀
Szombaton (gurulós) fociztunk egy havarom telkén. A fiam (4 éves!) minden guruló labdára rávatődött: touchdown!!!!
Volt belőle vidámság! 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Dehogynem bízom, de Willisék ellen inkább passzolni fogunk, szerintem, nem futni. Sőt! Leginkább a 49-ers fog az eredmény után futni. Davis könnyen csinálhat 5-10 pontot emiatt, szóval PT-nek meg kellene vagy 50....Kájzerszóze – Eaglesfan93: 255 – 167 (Willis LB, Vilma LB, Hartley K illetve Harper S van még hátra)Eeeeeel?
Ork – konqueror: 224 -164 (Shanle LB illetve Gore RB és Colston WR van még hátra)
Fetomy – jules: 128 – 206 (Brees QB, Meachem WR, Jenkins CB van még hátra, jules-nél senki)
Who dat!zemanla
Sok rossz teljesítményed volt, a sérülések is sokat ártottak neked. Ez hét sajna nem jöhetett össze. Bowmant kár volt padon hagyni. Éjszaka fent leszel vagy majd ismétlés kedd délután?
több mint 14 éve
Kájzerszóze – Eaglesfan93: 255 – 167 (Willis LB, Vilma LB, Hartley K illetve Harper S van még hátra)Eeeeeel?
Who dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Kájzerszóze – Eaglesfan93: 255 – 167 (Willis LB, Vilma LB, Hartley K illetve Harper S van még hátra)zemanla – Tothbebe: 171,5 – 207 (Thomas RB illetve Davis TE van még hátra)
szerintem eldőltek a meccsek.
több mint 14 éve
Akkor két forduló után az offence:Mathews: 4+1=5
Barber: 3+3=6
S.Smith (NYG):4+3=7
Ward:12+0=12
Hester:13+3=16 (!!!)
lehengerlő! 😉
Még P.Thomas hátra van (Go Saints!) de ő sem tudja megfordítani a meccset.... 😕
több mint 14 éve
nyerni fogsz Ork, ma se indult be a pontgyár
több mint 14 éve
aszhem cserélnék QBért 😀
több mint 14 éve
tavaly Hirosima úgy lett bajnok, hogy nem waiverezett 😀 😀 😀 😀szóval a recept adott, lehet nálad is beválik.
több mint 14 éve
be kellett jelentkeznem, ez volt a megoldásmy team/pending tradeskonqueror ment egy ajánlat.és hol kéne látnom az offert? 😛konqueror
Igazából a WR-re nincs annyira szükségem. Változtathatsz rajta, én csak Jackson helyére szeretnék egy jobb futót.eaglesfan93
ott ahol a leendő waivered is szokott lenni.Höri
waivert még nem is toltam. érzem ezen megy majd el a szezon, hogy a többi rutinos hárobúzóval ellentétben nekem nincs a véremben a hétközbeni aktivitás 😛
több mint 14 éve
konqueror ment egy ajánlat.declineoltam, ne utálj érte
Igazából a WR-re nincs annyira szükségem. Változtathatsz rajta, én csak Jackson helyére szeretnék egy jobb futót.eaglesfan93
nekem is kell Bradshaw (ha már Ork elől elhappoltam 😛 )
több mint 14 éve
my team/pending tradeskonqueror ment egy ajánlat.és hol kéne látnom az offert? 😛konqueror
ott ahol a leendő waivered is szokott lenni.
több mint 14 éve
konqueror ment egy ajánlat.és hol kéne látnom az offert? 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
konqueror ment egy ajánlat.Igazából a WR-re nincs annyira szükségem. Változtathatsz rajta, én csak Jackson helyére szeretnék egy jobb futót.
több mint 14 éve
Annyira zsír a díj, hogy még a fészbúkra is kitettem.Bár senki nem tudja miért is vagyok heti faszagyerek.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Kájzer: látom a sok melót, főleg a "Sample Trophy Text" feliraton érződik a hosszas fáradságos órák munkája. 😀😀
Amúgy fasza, hogy kiosztasz ilyet. 😊kd
ahhoz gondolom érteni kellene..... nem tudom. oda képet kellene feltölteni, vagy micsoda?
ennyivel boldogultam csak, sajna, de tényleg igyekszem.
A padosok királyára írhatok ki díjat amúgy, ha gondoljátok!
Kezdődik lassan a második forduló, sok sikert és szerencsét mindenkinek!!! Saints drukkereknek főleg....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kájzer: látom a sok melót, főleg a "Sample Trophy Text" feliraton érződik a hosszas fáradságos órák munkája. 😀Amúgy fasza, hogy kiosztasz ilyet. 😊
több mint 14 éve
Nekem tetszik! (bár nem vagyok díjazott 😕)Kajzernek 316,5 pont????? 😂jópofa vicc 😀 😀 😀 😀 😀
Hajráááá!zemanla
remélem a kétharmada meg is lesz!
Kérdés a díjazottakhoz: tetszenek a díjak? Senki nem szól semmit, pedig rengeteget melóztam ám vele!!!Kájzerszóze
Egy a baj, így csak a heti első és utsó kerül megemlítésre (vagy én nem látom a többit? :/ )
A padraragasztottak királyát nem választjuk meg? (tavaly volt benne részem éppen eleget... 😀)
több mint 14 éve
Kajzernek 316,5 pont????? 😂jópofa vicc 😀 😀 😀 😀 😀
Hajráááá!zemanla
remélem a kétharmada meg is lesz!
Kérdés a díjazottakhoz: tetszenek a díjak? Senki nem szól semmit, pedig rengeteget melóztam ám vele!!!
több mint 14 éve
Azért ez PO-ban visszajött :cool:Nálunk tavaly 8 csapat végzett 7-6-tal, durva volt. 😀Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀GRAFI
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.kd
Volt aki több ponttal 2-11-gyel végzett, míg másik két csapat kevesebb ponttal ért el 7-6-ot. 😊
Mondjuk ami durva, hogy pl. tothbebe 226 pontos átlagot hozott, és így lett 7-6. 😀kd
You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen. 😊akkor don't stop me now 😛jó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácokA preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.kd
preview szerint nyerni fogsz :/konqueror
eme infó örömre átírtam a rangod XY-ról Seahawks fanrakonqueror
Az Ork által linkelt game lines úgy néz ki értelmesebb már, igaz egy hét számai alapján megint csak ott tartunk, hogy nem mond el sokat a védőkről. 😀 (de azért örülök, hogy 285 pontot jósol nekem)