GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Ha megnézed, nem hosszabbítás lett volna az, hanem konkrétan paycut.
Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊Igor
több mint 11 éve
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
lynch+gronk, minek ide qb? :-P bár cutler az
több mint 11 éve
Mindegy, braxa kemény, mint a bili pereme. Le kell igazolnom TJ Wardot a jelek szerint.
több mint 11 éve
Pont ezt akartam írni.Ráadásul a tag+trade után van lehetőség hosszabbításra, szóval még logikus is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Szerintem nem, legalábbis a szabálykönyv ezt írja: "Egymást követő esztendőkben ugyanarra a játékosra a franchise tag nem használható." Vagyis nem veszi figyelembe, hogy a taget két különböző csapattól kapná-e a játékos.gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?braxa88Szerintem igen.
De gyávaság lenne... 😀somoskovig
több mint 11 éve
gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?braxa88Szerintem igen.
De gyávaság lenne... 😀
több mint 11 éve
gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?
több mint 11 éve
Frissült a KeKim. A bőkezűség jegyében jó játékosok, mint Bowe vagy Jon Beason kvázi 2 zacskó mogyoróért vihetőek.
több mint 11 éve
Tavaly nagyon zsugori voltam, idén meg a jelek szerint túlságosan bőkezű a hosszabbításokkal. Jövőre majd (TALÁN) megtalálom a helyes mértéket. 😀😀Egyébként meg Jacksonvilleben IRL is túl kell fizetni az embereket, hogy odajöjjenek/ ott maradjanak. 😀😀
több mint 11 éve
Ahogy mondodgabokockaKöszi.
több mint 11 éve
Ahogy mondod
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ha valaki anno UDFAként jött a ligába, akkor ő milyen RFA taget kell hogy kapjon? Neki is 1,458,000$-os fizut kell adni?
több mint 11 éve
Ennél is van egyszerűbb, szűrő a posztok oszlop tetejére, és akkor le tudod szűkíteni, hogy egyszerre csak egy poszt embereit lásd... 😀Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊RataxesEz igaz, csak előny, ha ez azelőtt jut eszembe, hogy elkezdem csinálni 😊 mindenesetre ennél is egyszerűbb, ha a posztok/nevek ábécésorrendjei alapján lennének a listák (btw így át lehet rendezni a többi listát, ami egyszerűbb, mint az enyémmel szórakozni).Rajna
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Akkor mégis inkább én vagyok a Rózi of the year, bár inkább all decade, mert én dolgoztam a legtöbbet. És a raiderek is PM-ben mennek.
Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)somoskovig
több mint 11 éve
amugy mikor lesznek eredmények?braxa88Ugyanúgy megy majd, mint tavaly. Vagyis ha elküldted az ajánlatokat, utána már csak Somoson múlik, mikor kapod a választ.
több mint 11 éve
Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊RataxesEz igaz, csak előny, ha ez azelőtt jut eszembe, hogy elkezdem csinálni 😊 mindenesetre ennél is egyszerűbb, ha a posztok/nevek ábécésorrendjei alapján lennének a listák (btw így át lehet rendezni a többi listát, ami egyszerűbb, mint az enyémmel szórakozni).
több mint 11 éve
Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
valaki betudná lőni ide a tavalyi Rózi árakat?előre is köszönöm
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Kénytelen voltam átvariálni a konzisztensebb árazáshoz, hogy az azonos posztúakat egy kupacban árazzam be. Gyorsabb és jobb eredmény jön ki így. Aztán visszarendeztem csapatonként, ahogy eredetileg is volt, az más kérdés, hogy a csapatokon belüli sorrendet lehetetlen visszaállítani excellel.
Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)somoskovig
több mint 11 éve
nem volt könnyű 😀Igen.
a 49erst Ádinak küldöm ugye ?gabtsi
több mint 11 éve
nem volt könnyű 😀a 49erst Ádinak küldöm ugye ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)