GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
ha a hatralevo szerzodesben 2fele cutsav szerepel akk h kell ezt nezni ? eves atlag es azalapjan v darabonkent v hogy ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
gyerekek az mifele vicc akar lenni h se cobb t+tvel se doom 7 mihallyal nem erdekel lofasztsem ? ha ennyire szarok nektek felolem akar maradhatnak is de ennel piciket nagyobb erdeklodesre szamitottam. adtam en mar el caseyt is 4+5ert rookie contractosan XD
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Vassadi tudsz elni 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
oké értem.
több mint 11 éve
Nem, mert tavaly volt egy ilyen trade:Chiefs adja:most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.vassadi
2015/2 (DAL)
Texans adja:
Carlos Hyde, RB
A 2016/2 (HOU)
tehát a chiefs egy idei 2.kör helyett kap egy jövő évi 2.köröst. +kapja Hydeot.
ez kb ingyen kap egy kezdő RBt.braxa88
Chiefs adja:És az ebben szereplő opciós 2016/2 vs 2016/3-as pick változott fixen 2016/2-vé.
Andrew Luck, QB
Samson Satele, C
2014/3 (NYJ)
2015/6 (KC)
Texans adja:
2014/1 (HOU)
2014/2 (CLE)
2015/1 (HOU)
Garrett Graham, TE
Rodney Hudson, C
T.J. Lang, OG
2016/3 (HOU) *
* Ha T.J. Lang IRL a 2014-es és 2015-ös szezonban nem kezd összesen legalább 24 meccsen, akkor a 2016/3 (HOU) helyett a 2016/2 (HOU) kerül a Chiefshez.
több mint 11 éve
Chiefs adja:most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.vassadi
2015/2 (DAL)
Texans adja:
Carlos Hyde, RB
A 2016/2 (HOU)
tehát a chiefs egy idei 2.kör helyett kap egy jövő évi 2.köröst. +kapja Hydeot.
ez kb ingyen kap egy kezdő RBt.
több mint 11 éve
most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.
több mint 11 éve
most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!
több mint 11 éve
Ok, csak nem lett itt megemlítve a hibás bünti, mint eddig az ilyen eseteknél, így gondoltam szólok 😉Igen, vassadi jelezte már nekem és mint új GM igénybe vettem, hogy fele erre, fele a köv. szezonra számítson. Mindenesetre köszönöm h Te is jelezted. 😉BekiPatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.Shilkor
Tyson Jackson DE 5.500.000, 5.750.000, UFA
Bünti: 1.650.000
Jerod Mayo LB 8.250.000, 8.750.000, 9.500.000, UFA
Bünti: 2.475.000
Összbünti: 4.125.000 (2015)Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, vassadi jelezte már nekem és mint új GM igénybe vettem, hogy fele erre, fele a köv. szezonra számítson. Mindenesetre köszönöm h Te is jelezted. 😉PatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.Shilkor
több mint 11 éve
PatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.
több mint 11 éve
köszi.Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.Fucudocs.google.com/spreadsheets/d/1F4T7xfkix5pbA-roc6uuEYd__hPSnYze0anAQ32Rr0E/edit#gid=56vassadi
több mint 11 éve
Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.Fucudocs.google.com/spreadsheets/d/1F4T7xfkix5pbA-roc6uuEYd__hPSnYze0anAQ32Rr0E/edit#gid=56
több mint 11 éve
Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.
több mint 11 éve
OK, csinálom, nem gond.Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?empty taxiHa viszed, megköszönöm, de az se baj, ha nekem kell csinálni.
vassadi
RFA-tenderezés mikor lesz?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?empty taxiHa viszed, megköszönöm, de az se baj, ha nekem kell csinálni.
Komp pickekkel kapcsolatban kérdezném, hogy a jax csere csere ott is él gondolom?gabokockaIgen. Nyilván mivel tavaly még fordítva voltak a csapatok, az a legegyszerűbb, ha csak a pickek kiosztása után megcseréled a két csapat nevét, így nincs kavarodás.
több mint 11 éve
Komp pickekkel kapcsolatban kérdezném, hogy a jax csere csere ott is él gondolom?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
FA listadocs.google.com/spreadsheets/d/1qB7YWDZH6oKR0ogKCeIfh7k4yXbpj5X3SDvFFrtUjbQ/edit?usp=sharing
Up-to-date waiver sorrend
docs.google.com/spreadsheets/d/1TLGMEGHMTX8SljB-DcifqsEuM3lXzqt5bYudSCMTqU0/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
Ok. akkor spóroltam így 100000t. Nem is baj, éppen most ütöttem nyélbe egy tradet és az érkező játékos nem 50 centet keres. 😀😀Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.vassadiIgen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.Pech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi