NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szerintem nem lenne kivégzés a Boise State - LSU.A Boise State nagy pártolója voltam nagydöntő-ügyben, de ezt a Bama meccset látva ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=-5gf80NNL_c
Moorék akárki ellen felírnak legalább 20 pontot a táblára, ahhoz meg a Tigers-nek már izzadni kell 😀
Nem azt mondom, hogy nyernének, de ha Martin is jó napot fog ki, igen nehéz ellenük boldogulni.Höri
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szerintem nem lenne kivégzés a Boise State - LSU.Moorék akárki ellen felírnak legalább 20 pontot a táblára, ahhoz meg a Tigers-nek már izzadni kell 😀
Nem azt mondom, hogy nyernének, de ha Martin is jó napot fog ki, igen nehéz ellenük boldogulni.
több mint 13 éve
SEC-rematch BIZTOSAN nem lesz a nagydontoben, ezzel a BCS sajat maga alatt vagna a fatKérdés, hogy akkor kit engednek az (esetlegesen) veretlen LSU ellen? Veretlen BCS-t? Ha marad, természetesen. De ha nem, veretlen non-BCS-t? Kivégzés. 1vereséges BCS-t? Ebben a Bama a legjobb, egy kivétel lehet, ha a Sooners nagyon megveri a Cowboyst a Bedlamen és beelőz. Akkor LSU-Oklahoma.
JJ
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
lol, mintha legalábbis ugyanannyit érne egy kosár W mint a fociban 😀alig van több meccs előbbiből
több mint 13 éve
több mint 13 éve
1., a Penn State korabbi DC-jet megvadoltak, hogy szexualisan molesztalt nem egy fiatal gyereket, mig paran az egyetemen belul tudtak is az ugyrol, de probaltak eltusolni a dolgot, raadasul nem is lanyok voltak a szenvedo alanyok, hanem fiuk...2., SEC-rematch BIZTOSAN nem lesz a nagydontoben, ezzel a BCS sajat maga alatt vagna a fat, ahogy 3 SEC-s sem fog BCS bowlozni, mivel ezt jelenleg kulon szabaly tiltja
3., ha a Houston megveri a Tulsa-t (a Golden Hurricane 3 veresege a Oklahoma State-Oklahoma-Boise State trioval szemben tortent amugy 😊 ) es a C-USA dontoben a Southern Misst, akkor azt mondom hogy meg is erdemlik a BCS Bowlt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi
15 617
mondjuk az Arkansas is szopón van mert 3 SEC-es nem megy BCS Bowlozni talán.HöriRáadásul nekik még lesz egy látogatásuk Death Valley-ben.
több mint 13 éve
Houston 11! 😀 matematikailag már csak egyet kell előzni az at-large helyhez, mert 2 ACC-os van előttük pont 😀mondjuk az Arkansas is szopón van mert 3 SEC-es nem megy BCS Bowlozni talán.
végre a Cincinnati is bekerült, de a Southern Miss még előttük van 😀 kész
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Engem kevésbé. Egy ilyen meccs után és az OSU/Stanford esetleges egy veresége esetén rematch lesz a nagydöntőben. Az LSU- Boise State kivégzést nem engedik.DzsokijuingEngem csak az lepett meg, hogy nem csúsztunk le a veretlen csapatok mögé. Ha az Oklahoma State és a Stanford is kikapna, nyilván minket favorizálnának, és a Sooners, illetve a Ducks esélyesebbnek is tűnik ellenük, de nagyon necces lesz...
több mint 13 éve
Az új BCS rangsor:Engem kevésbé. Egy ilyen meccs után és az OSU/Stanford esetleges egy veresége esetén rematch lesz a nagydöntőben. Az LSU- Boise State kivégzést nem engedik.
http://espn.go.com/college-football/story/_/id/7201021/bcs-standings-oklahoma-state-cowboys-take-no-2-lsu-tigers
Csak a harmadik helyre estünk vissza, ez meglepett.vassadi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Mi van most tulajdonképpen a Penn State-tel? dióhéjban valaki pár sort tudna róla írni (angolul nem tudok úgyhogy link nem jo)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az új BCS rangsor:http://espn.go.com/college-football/story/_/id/7201021/bcs-standings-oklahoma-state-cowboys-take-no-2-lsu-tigers
Csak a harmadik helyre estünk vissza, ez meglepett.
több mint 13 éve
Még senki nem írta be, pedig már jó pár órája hivatalos:Missouri 2012. július elsejétől a SEC East tagja lett!
Bye-bye Big XII, Welcome SEC!
több mint 13 éve
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm BoldogságFucuLuck 4 Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm Boldogság
több mint 13 éve
ez nem tradicio, csak valami szlengben elterjedt kifejezes, talan epp a far from loosin'-t jelentiHarnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgaiHöriÖrömmel hallom, és szurkolok neki.
És lenne még egy kérdésem.
Az FF-en majd' minden NCAA csapatnak van olyan pólója, amire az van írva: Farfrumlüzin.
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Northern_Illinois_Huskies_T-Shirts_Mens/Northern_Illinois_Huskies_Ash_Farfrumluzin_Long_Sleeve_T-shirt
Az mi?
Tudom, barátom a google, de nem sikerült így se megfejtenem.Sobri Jóska
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kosárban abszolút favorit csapatom 😊Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjarfociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságotHöri
több mint 13 éve
Ez érdekes 😀, kössz a választ!Béczkóhttp://bowl.hu/functions.php?name=html&h_op=Rules&sub=9
A fenti cikknek van top25 rangsorral foglalkozó rovata.
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Ez érdekes 😀, kössz a választ!
több mint 13 éve
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!Béczkószavaznak az újságírók, az edzők, van számítógépes rangsor és ezek összeadódnak.
nyilván az van előrébb azonos mérlegnél, akinek a legerősebb a sorsolása.
a Houston is 8-0 és csak 13., mert minden ellenfelük gyenge.
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!
több mint 13 éve
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjarfociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságot
több mint 13 éve
Én is így indultam, aztán lassan 120/120 csapat szimpatikus már a college-ból! 😀Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊JarjarA javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad
- Floridai egyetemek 😀 itt nem tudok dönteni 😀
- Szimpatikus a Syracuse is
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
több mint 13 éve
A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:Ne halgass rájuk.
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀