NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 280
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
NCAA meccs Dublinban
1 feliratkozó
24 napja
Valakit érdekel komolyabban jövő augusztusban a K-State - Iowa State meccs?Engem igen, a Cyclones a kedvenc Big12 csapatom!
dancogo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Valakit érdekel komolyabban jövő augusztusban a K-State - Iowa State meccs?
1 hónapja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
We are officially 𝐒𝐎𝐋𝐃 𝐎𝐔𝐓! ☘️
— Aer Lingus College Football Classic (@cfbireland) August 8, 2024
🏟️ With over 47,000 tickets snapped up for the 2024 Aer Lingus College Football Classic, the game is officially sold out!
✈️ Dublin is set to welcome 27,000 international fans for the ‘Week Zero’ fixture between @GeorgiaTechFB and… pic.twitter.com/mQIahDmGPV
4 hónapja
youtu.be/TIEFB-UC5bY?si=dSjoFTJaSH0RrUqnMegkaptam az akkreditációt, szállást és a repülőt elintéztem, én is ott leszek 24-én 😊
+
És ESPN college gameday is lesz!
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
2025-ben is lesz ír meccs!youtu.be/9kWLz3ICh_Y?si=XC3c4ocCKuine-iI
---
7 hónapja
youtu.be/TIEFB-UC5bY?si=dSjoFTJaSH0RrUqn+
És ESPN college gameday is lesz!
---
11 hónapja
---
több mint 1 éve
ma még lehet 100 euróért venni 1-1 jegyet a ticketmasteren a Notre Dame - Navy-re ezzel a kóddal | DUBCFB23 | 😊
több mint 1 éve
arena4.network4.hu/press/aer-lingus-college-football-classic-20222024-ben Florida State vs Georgia Tech!
jövőre Notre Dame vs Navy ugyanitt!
szervezés alatt van amúgy 2024-re, '25-re és '26-ra is az ír meccs, ezeket a következő hónapokban jelenthetik be
r.baggio
---
több mint 2 éve
arena4.network4.hu/press/aer-lingus-college-football-classic-2022A Notre Dame - Navy-re jöjjön, aki tud 😊, a 2012-es meccs életem legjobb helyszíni fociélménye volt!
jövőre Notre Dame vs Navy ugyanitt!
szervezés alatt van amúgy 2024-re, '25-re és '26-ra is az ír meccs, ezeket a következő hónapokban jelenthetik be
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
arena4.network4.hu/press/aer-lingus-college-football-classic-2022jövőre Notre Dame vs Navy ugyanitt!
---
több mint 2 éve
Örülök, hogy még élsz! Én is remélem, de azt összeköthetnénk majd egy belfasti túrával 😊Megvettem a repülőjegyeket, ha valaki még jön(ne), írjon!Remélem, jövőre is újra kijössz velem a Notre Dame - Navy-re 😊
r.baggio
Dzsokijuing
---
több mint 2 éve
Megvettem a repülőjegyeket, ha valaki még jön(ne), írjon!Remélem, jövőre is újra kijössz velem a Notre Dame - Navy-re 😊
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Megvettem a repülőjegyeket, ha valaki még jön(ne), írjon!
---
több mint 2 éve
---
több mint 2 éve
Dublin, here we come! ☘️#GoIrish pic.twitter.com/dRASY4qRnU
— Notre Dame Football (@NDFootball) November 4, 2021
---
több mint 3 éve
jó kis Notre Dame - Navy miatt még most is fáj a szívem 😥Újabb írországi mérkőzést jelentettek be, a 2020-as Notre Dame vs Navy után 2021-ben a Nebraska és az Illinois csap össze Dublinban!ez a kettő meccs ugye végül elmarad(t), de 2022-ben elméletileg a Nebraska és a Northwestern jön majd Írországba
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
Újabb írországi mérkőzést jelentettek be, a 2020-as Notre Dame vs Navy után 2021-ben a Nebraska és az Illinois csap össze Dublinban!ez a kettő meccs ugye végül elmarad(t), de 2022-ben elméletileg a Nebraska és a Northwestern jön majd Írországba
r.baggio
---
több mint 5 éve
Újabb írországi mérkőzést jelentettek be, a 2020-as Notre Dame vs Navy után 2021-ben a Nebraska és az Illinois csap össze Dublinban!
---
több mint 5 éve
twitter.com/CollegeGameDay/status/1180481613781700608
---
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=xEhZ3RQVf8Q
---
több mint 8 éve
Boston College vs Georgia Tech a 2016-os Croke Park Classic-on!Teljesen abban a hitben voltam, hogy ezt a meccset törölték (voltak erről szóló hírek), de most meglepetten olvasom, hogy más néven és más stadionban ugyan (Croke Park helyett az Aviva Stadium a helyszín), de megrendezik!
baggio
Szeptember 3-án, magyar idő szerint 13:30-kor kezdődik, az ESPN2 közvetíti. Augusztus 27-én a California és a Hawaii az ausztráliai Sidney-ben találkozik (ANZ Stadium).
---
több mint 9 éve
Boston College vs Georgia Tech a 2016-os Croke Park Classic-on!
---