NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
256
22
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
173
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
48
13
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
21
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
Denver Broncos - Green Bay Packers
49 másodperce
Pedig nagyon kellett Watson sebessége ebbe a WR sorba
50 másodperce
De ha túl tudod őket dobni, akkor miért nem a WR mögé dobod, miért elé, ahova belép Surtain?
Poloska vagyok.
53 másodperce
még ráfújhatnak utólag egy DPI/unnec rough kombót...
1 perce
INT és egy jó eséllyel season ending sérülésEgyértelműen Mlf faszsága ez . Ha nyerünk is esetleg ma nagy az ára nagyon...
Semmi szükség nem volt erre a hívásra, stupid fucking call, sajnálom
Kampman
2 perce
hát ez teljesen felesleges volt, és még Watson is kiesik... jobbulást
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 perce
RemekKórházpassz azért kellett
Poloska vagyok.
2 perce
a francba...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 perce
Na most erre mi a fasz szükség volt....
2 perce
Ezt miért kellett ennyire erőltetni surtain felé nagy játék volt tóle nem arról van szó
3 perce
PS2!!!!!!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 perce
Akkor ez most átlagon felüli meccs.18.1et engedünk átlagba27 pontig el kell jutni, és akkor minden oké.Védelem megjöhetne második félidőre .jók voltak a drive-ok meg minden, jó a time of possession de mezőnygólokkal nem nyersz.
nando89
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
jó lenne ha nem menne masszívan fel
Negritis, a vajda
6 perce
Elképesztő motorja van Micahnak .
6 perce
itt kvázi el is dőltpassrush nem ér oda
cserébe a TE meg RB ott szopat ahol akar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 perce
és jön a 0 drive megint, így nehéz lesz nyerni az biztos
7 perce
Nem tudom, emlékeim szerint az ilyet 9/10 bedobják.Én ezt értem , meg h szabályok szerint dobható , de akkor dobják mindig vagy soha , ezeket nem szokták altalában ez a baj vele .Fogja a kezét , de ne márDe ha fogja a kezét akkor be fogják dobni
nando89
zacknorb
nando89
Poloska vagyok.
8 perce
Elengedte igen.Ez igaz lenne, ha akkor, amikor a labda odaért, akkor is fogta volna a kezét, de előtte elengedteHogyha akadályozza az egyik kart azt be szokták dobni.Ég kék, Moss flagIlyet azert altalaban elengednek
Heisman nádor
casaubon
Élőben nem tűnt nekem sem annak, de ahogy mutatták úgy már értettem, mire.
zacknorb
StormST
Aztán amikor ott volt a labda akkor megint volt ott keze. Nem is értettem, minek teszi vissza.
Poloska vagyok.
9 perce
Én ezt értem , meg h szabályok szerint dobható , de akkor dobják mindig vagy soha , ezeket nem szokták altalában ez a baj vele .Fogja a kezét , de ne márDe ha fogja a kezét akkor be fogják dobni
nando89
zacknorb
9 perce
Engram kezét meg kitépték. Ott nincs zászlo. Minek? Jacobs bárhol játszik, obligát leszopat minket
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
10 perce
Tom sajnos nem jött vissza , ha komoly az lehet h álomgyilkos dolog lesz , nem potolható elem .
10 perce
Fogja a kezét , de ne márDe ha fogja a kezét akkor be fogják dobni
nando89
Poloska vagyok.
10 perce
Ez igaz lenne, ha akkor, amikor a labda odaért, akkor is fogta volna a kezét, de előtte elengedteHogyha akadályozza az egyik kart azt be szokták dobni.Ég kék, Moss flagIlyet azert altalaban elengednek
Heisman nádor
casaubon
zacknorb

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 perce
Hogyha akadályozza az egyik kart azt be szokták dobni.Ég kék, Moss flagIlyet azert altalaban elengednek
Heisman nádor
casaubon
Poloska vagyok.