NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Vanderbilt Commodores

1 feliratkozó

9 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
"Sources: No. 14 Vanderbilt explored the possibility of playing an exempt 13th game this weekend as a way to give one final showcase for the College Football Playoff. There was interest from the team, university officials, the athletic department and coaching staff.

Ultimately, the operational and legislative requirements along with last-minute scheduling constraints could not support the game."

Pedig imádtam volna egy Vandy-Miamit a playoffért.

Poloska vagyok.
2 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 390 — Saturday Night Lights
BREAKING🚨 No. 1 QB Jared Curtis is flipping his commitment from Georgia to Vanderbilt, @SWiltfong_ reports
zacknorb
Azért ezt ízlelgessük.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING🚨 No. 1 QB Jared Curtis is flipping his commitment from Georgia to Vanderbilt, @SWiltfong_ reports

Poloska vagyok.
11 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 115 — no es importante
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1123%2Fr1579328_1024x576_16-9.jpg
Vandy's Pavia makes Heisman case in career day
Diego Pavia threw for a career-high 484 yards and five touchdowns and No. 14 Vanderbilt beat Kentucky 45-17 Saturday to keep its CFP hopes alive.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
18 napja
Kedvenc elemem a spanyol menükön: Four little soldiers of Pavia

Poloska vagyok.
1 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 568 — Jedi Master
Jön az Auburn, ez is kemény meccs lesz, de kell a győzelem és Pavia jól játszik!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Asszem az edzőnek szobrot emelnek a szezon végén...
A hétvégén óriási meccs lesz a kis Manning ellen, benne van, hogy megcsapják őket is.

1 hónapja
Vandy wins as an AP Top-10 team for the FIRST TIME SINCE 1947 🔥

Poloska vagyok.
1 hónapja
"Georgia Five-Star Plus+ QB commit Jared Curtis will visit Vanderbilt on Saturday for its matchup against Missouri, @SWiltfong_ reports⚓️

Curtis attended a Vandy practice with his high school coach on Wednesday."

⭐⭐⭐⭐⭐➕ QB-k mennének inkább Vandybe a Georgia helyett, ez az igazi posztmodern.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
Ráadásul 2008 óra először és all time másodszor jön a College Gameday a campusra.
Idén ráadásul ez a második meccsük, ahol ott vannak, pedig eddig csak 1 volt.

Poloska vagyok.
1 hónapja
1950 óta nem állt a Vanderbilt 6-1-el 😀

1 hónapja
na jó, most már megérdemlik a külön topikot 😊
Löfli
Ugye, én előre mondtam 😀
A SEC-ben 6-1-el állni úgy, hogy lényegében egy futottak még csapat voltak történelmileg tavalyig, az nagyon kemény... Pavia és az edző csodát tettek.
Ráadásul kiemelteket vertek meg, innen már minden meccs ajándék a szurkolóknak, a csapat meg ki tudja meddig ér.

1 hónapja
És ezzel a bowl meccs is megvan.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na jó, most már megérdemlik a külön topikot 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!