Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 11 éve
Kocsmában 😊Kivetítőn 😊JakehomerAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
Hi I'm Rob Lowe and I have Direct TV
And I'm Jaguars fan Rob Lowe, and I have cable.
😀😀iktriad
több mint 11 éve
streamenAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 11 éve
Nem gond, egyelőre kevés ott az OSU és Oregon szurkoló. 😊Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 11 éve
streamen, mint az igazi parasztokAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 11 éve
Kivetítőn 😊Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Senkit, Kelly marad a helyén majd Rózsi megy le 😀amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandekit szeretnél helyette ? rexet? XDAdirotor
több mint 11 éve
Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀Már várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 11 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandekit szeretnél helyette ? rexet? XD
több mint 11 éve
Már várom ezt a reklámverziót:And I'm Jaguars fan Rob Lowe, and I have
😀😀iktriad
több mint 11 éve
Már várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük se
😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandeMegy Tampába Mariotához ?
több mint 11 éve
Már várom ezt a reklámverziót:Hi I'm Rob Lowe and I have Direct TV
😀😀
több mint 11 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgok
több mint 11 éve
Isten ments 😀 cinikus voltam, csak nem jött ki 😀Ahhoz el kéne szakítania az ACLjét vagy nektek eltradelni az idei és jövő évi pickjeitek nagy részét. 😀iktriadMert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Van kickerük ? o_o
több mint 11 éve
már azt hittem ennek is neki mennek.................
több mint 11 éve
Ahhoz el kéne szakítania az ACLjét vagy nektek eltradelni az idei és jövő évi pickjeitek nagy részét. 😀Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
maga a drive amúgy parádés, van benne minden, amit a Ducks O-ját egyedivé teszi, sima shotgun, read option, read option screen, satöbbi-satöbbibaggioMindezt nagyon gyorsan, változatos personellel, egyetemi védelmeknek ez rémálom
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
kezdődikkezdődikkezdőőődik 😀Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
FSU now 0-5 on 4th down this season, only FBS team w/out 4th-down conversion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀Mariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
maga a drive amúgy parádés, van benne minden, amit a Ducks O-ját egyedivé teszi, sima shotgun, read option, read option screen, satöbbi-satöbbi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Üdv a Klubban 😀Sorry, hülye vagyok 😀Hulkeinsteinde bizony, hogy azMirrMurrFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
Ezek a Chick-fil-a -s reklámok jók 😀
több mint 11 éve
bazmeg Ramsey, mintha a Bengals secondaryt látnám...Mikeyvagy a colts Offenset a Boys ellen