Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
kezdődik a Las Vegas Bowl is közben az abc-nA nyitónap öt meccse közül messze ez a legjobb párosítás szerintem. Hát még ha McElwain maradt volna.
www.ustvnow.com/baggio
Hajrá Rams.
több mint 10 éve
kezdődik a Las Vegas Bowl is közben az abc-nwww.ustvnow.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nick Vigil az új kedvenc játékosom 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Call stands??? Talán azért, mert nem veszítette el a labdát? De akkor is fumble volt, máshonnan kellett volna rúgni a puntot, nem értem.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jaj ez a play 😀Hatalmas tackle a puntertől 😊
Áh, block in the back volt, akkor sztornó
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mondjuk itt az FS nem lépett fel az LB-k meg eléggé elkolbászoltak xDIgen, a Bengals D ott nagyon is várta a futást, nem hagytak olyan folyosót, mint itt a UTEP - oké, hogy TD lett belőle, ahhoz kellett még pár hiba, de az más kérdés.
espn.go.com/video/clip?id=espn:12057153baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mondjuk itt az FS nem lépett fel az LB-k meg eléggé elkolbászoltak xDespn.go.com/video/clip?id=espn:12057153

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Micsoda playcall, rohadtul nem számított a qb futására a UTEP DJakehomerszinte ugyanaz a play, amiből Johnny múlt vasárnap 3&2-re nem csinált first downt 😊

---
több mint 10 éve
Micsoda playcall, rohadtul nem számított a qb futására a UTEP D
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tényleg, ha levitték volna pl. az endzoneba akkor az safety vagy mi?tüsi91Elvileg az.
Jó kis defensive battle lesz ez 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tényleg, ha levitték volna pl. az endzoneba akkor az safety vagy mi?
több mint 10 éve
Laza mínusz 10 yardos punt return, okos gyerek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Fajardo finoman szólva sincs a topppon, elég homály ma
több mint 10 éve
ezt a meccset egy átlagos Fajardo-val is hozza a Wolf Pack, a négy New Orleans Bowl-győztes Louisianából az idei a leggyengébb

---
több mint 10 éve
NO bowlon mindig a Cajunsre teszek 😊 Kár, hogy nem nagyon bírtam bennük.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
játékban éreztem, hogy nem találom ezt el, úgyhogy az 1 pontos tippem elment...aztán ma jött az ihlet és legalább bwin-en a Layayette-re fogadtam 😀
több mint 10 éve
Fajardo mekkora homály ma, pedig jó tipp lett volna a Nevada győzelme

---
több mint 10 éve
mindjárt kezdődik a New Mexico Bowl is, hajrá UTEP!

---
több mint 10 éve
jó ez a Lafayette, szimpatikusak 😊
több mint 10 éve
igazi redneck 😀Hekking sack!deyellmármint Boz 😊
baggio
több mint 10 éve
Az illetékeseket kérdezném, hogy nem lehetne a bowl előzeteseket kirakni a főoldalra? 😊tüsi91a kisebb bowlokról ennyi lesz csak, amit itt az eredménykövetőben találsz
a hat nagyobbról és a nagydöntőről remélhetően összejön a főoldalas cikk is

---
több mint 10 éve
Az illetékeseket kérdezném, hogy nem lehetne a bowl előzeteseket kirakni a főoldalra? 😊
több mint 10 éve
Hekking sack!deyellmármint Boz 😊

---