Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Eddig az OT nem éppen Mayfieldé.Szerintem a playhívás is borzasztó.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Roquan Smith egy állat.
több mint 6 éve
Eddig az OT nem éppen Mayfieldé.
több mint 6 éve
A BAma-Clemsonon a védők tudják mit kell tenniük mindkét oldalon!
több mint 6 éve
huhh, csak azt nem akartam, hogy így legyen vége 😊 a srácot az első körben viszi is a ChargersVagy a 2.-ban a Tampa feltradedel.
baggio
több mint 6 éve
huhh, csak azt nem akartam, hogy így legyen vége 😊 a srácot az első körben viszi is a Chargers
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jöhet a 2. OT.
több mint 6 éve
mire gondoltak, nem is értem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kösziparancsolj: zunoxhd.stream/espn2.phpok, köszilinket tudsz a másik meccshez?még nem kezdődött el, de minden stream ennek a meccsnek a végét adja 😊
Alabama Niners
baggio
Alabama Niners
mmdan
több mint 6 éve
Baker, innen már tényleg tied a pálya
---
több mint 6 éve
mmdan
329
parancsolj: zunoxhd.stream/espn2.phpok, köszilinket tudsz a másik meccshez?még nem kezdődött el, de minden stream ennek a meccsnek a végét adja 😊
Alabama Niners
baggio
Alabama Niners
több mint 6 éve
74-esben a georgiai falember neve Cleveland, ez nem lehet jó jel 😀
---
több mint 6 éve
ok, köszilinket tudsz a másik meccshez?még nem kezdődött el, de minden stream ennek a meccsnek a végét adja 😊
Alabama Niners
baggio
több mint 6 éve
linket tudsz a másik meccshez?még nem kezdődött el, de minden stream ennek a meccsnek a végét adja 😊
Alabama Niners
---
több mint 6 éve
linket tudsz a másik meccshez?
több mint 6 éve
Azért megpróbálhattak volna legalább 1 playt 17 mp-el meg 2 időkéréssela fumble return TD után azért érthető ez így
kapitnono
---
több mint 6 éve
Azért megpróbálhattak volna legalább 1 playt 17 mp-el meg 2 időkéréssel
több mint 6 éve
az espn2-esen elkezdődik közben a Sugar Bowl az OT miatt
---
több mint 6 éve
A Sooners edzői stáb az OT-re fogadott.
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Jöhet a Mayfield futott TD. 😀
több mint 6 éve
nagyon féltem attól, hogy szinte teljesen lepörgetik az órát, majd a végén még a kétpontost is megcsinálják, ezt a Wild Dog playt simán behívhatták volna megintezt be kellett volna engedni TD-re, hadd nyerje meg Mayfield 😊Tessék, megkaptad, amit akartál. 😊
baggio
iktriad
---
több mint 6 éve
Nagyon érik az OT, vagy Mayefield varázsol valamit 55 mp alatt?Szerintem Baker kisüt valamit.
kapitnono
több mint 6 éve
Nagyon érik az OT, vagy Mayefield varázsol valamit 55 mp alatt?
több mint 6 éve
nem fognak így nekimenni a kétpontosnak
---