Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó ,akkor pályára se lépjenek 😊 Wentz egyébként az indulásnál már elszakíthatta, nem az ütközéskor, az meg bármikor lehet. 😊Wentz már rábaszott, Wilson már rutinos.... Lamart féltem attól nehogy a backupja sorsára jussonBurrow remélem elfelejti a hősködést mert 2 play alatt megkúrják az NFL-ben...mint Wentzet, mint Wilsont, mint Lamart soroljam? 😊 😉
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Az NFL gondoskodik róla, hogy egyre kevésbé legyen gondja a QBknak, már kb hozzájuk sem szabad érni. Akkor is alig, ha fut.Wentz már rábaszott, Wilson már rutinos.... Lamart féltem attól nehogy a backupja sorsára jussonBurrow remélem elfelejti a hősködést mert 2 play alatt megkúrják az NFL-ben...mint Wentzet, mint Wilsont, mint Lamart soroljam? 😊 😉
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
több mint 4 éve
És ma a centere is ki lett fizetve.Ha Green marad akkor nem lesz rossz WR sora Burrownak. A falat kell építeni és pofás lehet a Bengals jövőre. Williams elvileg nem rossz, végül is 1. körös volt. Esetleg Joe Bradyt lehetne még csomagba megszerezni, elég jól működnek Burrowval.Cincinatiben hogy dörzsölhetik most a markukat.dörzsölhetik, de én attól félek, ott leépítik :/
iktriad
shagi0206
Szipeter
több mint 4 éve
Egyszerű játék ez a football. Főleg, ha van egy ilyen QB.
több mint 4 éve
Wentz már rábaszott, Wilson már rutinos.... Lamart féltem attól nehogy a backupja sorsára jussonBurrow remélem elfelejti a hősködést mert 2 play alatt megkúrják az NFL-ben...mint Wentzet, mint Wilsont, mint Lamart soroljam? 😊 😉
ThundersNFL
dande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
na, alakul a molekula
több mint 4 éve
Burrow remélem elfelejti a hősködést mert 2 play alatt megkúrják az NFL-ben...mint Wentzet, mint Wilsont, mint Lamart soroljam? 😊 😉
ThundersNFL
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Ha Green marad akkor nem lesz rossz WR sora Burrownak. A falat kell építeni és pofás lehet a Bengals jövőre. Williams elvileg nem rossz, végül is 1. körös volt. Esetleg Joe Bradyt lehetne még csomagba megszerezni, elég jól működnek Burrowval.Cincinatiben hogy dörzsölhetik most a markukat.dörzsölhetik, de én attól félek, ott leépítik :/
iktriad
shagi0206
Szipeter
több mint 4 éve
Burrow remélem elfelejti a hősködést mert 2 play alatt megkúrják az NFL-ben...
Draft
több mint 4 éve
Szipeter
1 649
Ha Green marad akkor nem lesz rossz WR sora Burrownak. A falat kell építeni és pofás lehet a Bengals jövőre. Williams elvileg nem rossz, végül is 1. körös volt. Esetleg Joe Bradyt lehetne még csomagba megszerezni, elég jól működnek Burrowval.Cincinatiben hogy dörzsölhetik most a markukat.dörzsölhetik, de én attól félek, ott leépítik :/
iktriad
shagi0206
több mint 4 éve
Lyezusom mi play volt ez...Lyó!
JustoVillar
Draft
több mint 4 éve
mmdan
329
jó estétaz első tíz percet az ESPN rádión hallgattam mivel vezettem, azon keresztül IS egészen élvezhető volt, ha bedöglenek a streamek lehet ott folytatom 😊
több mint 4 éve
Csak SB részvétel ment el rajta... Apróság...Nem mertem beírni 😁Ezt hogy lehetett elnézni?Kb mint nálatok tavaly...
kapitnono
ThundersNFL
kapitnono
Draft
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
idén se panaszkodhattok. A bírók most titeket utálnak a legjobban 😀Nem mertem beírni 😁Ezt hogy lehetett elnézni?Kb mint nálatok tavaly...
kapitnono
ThundersNFL
kapitnono
több mint 4 éve
JustoVillar
625
Lyezusom mi play volt ez...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 4 éve
Nem mertem beírni 😁Ezt hogy lehetett elnézni?Kb mint nálatok tavaly...
kapitnono
ThundersNFL
több mint 4 éve
Heisman díjas passz.
több mint 4 éve
Kis szöszit hajtanám...
Draft
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Szerintem egyértelmű hogy rosszul tudja mindenki a PI szabályt, csak a bírók ismerik az igazságot mert 3 méterről ezt még a vakok is látják xD
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
jézusom ez az ember...
több mint 4 éve
Estét!www.vipleague.lc/1-oklahoma-vs-lsu-live-streaming
Kérnék egy streamet, a fenti nem jó!
steelwolf
Ez egész este jó bár kicsit késik szvsz