CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
huhh milyen elkapás volt
több mint 3 éve
jó volt a Fresno igen, de sokat hibáztunk mi is a meccs alattMost tudtam csak csatlakozni mert meccsen voltam, de ennyire szar az OSU, vagy mi javultunk ennyit egy hét alatt ?a Fresno nagyon jó erőkből áll amúgy, a UCLA-re is minimum rá fognak ijeszteni
Heisman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most tudtam csak csatlakozni mert meccsen voltam, de ennyire szar az OSU, vagy mi javultunk ennyit egy hét alatt ?a Fresno nagyon jó erőkből áll amúgy, a UCLA-re is minimum rá fognak ijeszteni
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
már tavaly is látszódtak a repedések, a Bama ellen ugye a nagydöntőben kész röhej volt amit műveltek, de azt még a Tide-ra lehetett fogni, viszont nyilvánvaló, hogy nem Schiano és Haffley szint a Titans-től hozott DC, Coombs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Most tudtam csak csatlakozni mert meccsen voltam, de ennyire szar az OSU, vagy mi javultunk ennyit egy hét alatt ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
kár ezért a droppértbelefért, szerencsére tényleg katasztrófa ez az OSU védelem
Heisman
több mint 3 éve
kár ezért a droppért
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 3 éve
miért nem járatják le az órát rendesen? nem értem
több mint 3 éve
de jó kis végjáték lesz még itt, mondjuk most nagyon kellett a szünet a Ducks-nak, mert végig is masíroztak volna rajtuk egybőlhát, ha kicsit okosabban játsszák meg az előző drive-ot akkor a szünetben még simán náluk lett volna a labda.. ez lehet sokba fog kerülni
r.baggio
több mint 3 éve
de jó kis végjáték lesz még itt, mondjuk most nagyon kellett a szünet a Ducks-nak, mert végig is masíroztak volna rajtuk egyből
---
több mint 3 éve
valószínű nagyon éles lesz ennek a vége még így is..
több mint 3 éve
hát ez nem volt egy túl okos drive..
több mint 3 éve
nem értem miért nem futnak, ha ennyire megy és mennek két fával..
több mint 3 éve
az egész meccs folyamán félelmetes PBU-kat mutattak bea Ducks DB-k játszanak még amúgy valami óriásitjah, ez két hatalmas mentés volt itt
r.baggio
Szesze
Olave-t meg nem is értem, meg se próbálta megszerezni a labdát, már a PI-t reklamálta... tényleg jó lesz az NFL-ben ő
---
több mint 3 éve
az ismétlés alapján nem lett volna jogosa Ducks DB-k játszanak még amúgy valami óriásitMondjuk erre a 4th down-ra NFL-ben tuti repült volna a zászló
r.baggio
JustoVillar
több mint 3 éve
JustoVillar
625
a Ducks DB-k játszanak még amúgy valami óriásitMondjuk erre a 4th down-ra NFL-ben tuti repült volna a zászló
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
a Ducks DB-k játszanak még amúgy valami óriásitjah, ez két hatalmas mentés volt itt
r.baggio
több mint 3 éve
a Ducks DB-k játszanak még amúgy valami óriásit
---
több mint 3 éve
Az első két meccsen kapnak kb 500 yardot csak futásból.. azért az rettentő fos szint, pláne egy absz top csapattól
több mint 3 éve
Pretty bad OSU can’t adjust. 3rd TD off of similar tactic with WR Second level crack
— Ted Nguyen (@FB_FilmAnalysis) September 11, 2021
You could see CB trying to play the edge after seeing crack but can’t recognize or make the play in time. https://t.co/nblVDsQvh2
---
több mint 3 éve
Joe Moorhead már a Penn State-nél is úgy játszadozott az OSU védőkkel, ahogy akart, az Oregonnál is meg vannak már az építőkövei a nagy meneteléshezMondjuk már a Minnesota ellen is látszott, hogy komoly gondok vannak a védelemmel.
de azért durva, hogy a Buckeyes-nak semmi válasza nincs a Ducks futásaira
r.baggio
több mint 3 éve
Joe Moorhead már a Penn State-nél is úgy játszadozott az OSU védőkkel, ahogy akart, az Oregonnál is meg vannak már az építőkövei a nagy meneteléshezde azért durva, hogy a Buckeyes-nak semmi válasza nincs a Ducks futásaira
---
több mint 3 éve
Melyik merkozesbe illdomos becsatlakozni, míg utnak ered sofiai jarat?Oregon-OSU és Pitt-Tennessee
Ventura
az előbbihez stream, mert elment a youtube-os:
---
több mint 3 éve
hoppá, hattrick
több mint 3 éve
Melyik merkozesbe illdomos becsatlakozni, míg utnak ered sofiai jarat?