Week 2
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszi 😊Redditen miért nincsen egy link se ?? Tudja valaki esetleg ?Elköltöztek ide:
Rózsa Sándor (betyár)
sportsurge.net/#/groups/6
peterk2005
Az NFL mérkőzések is itt lesznek ezentúl vagy az marad a Redditen??
több mint 5 éve
Sziasztok érdemes megnezni ezt a mérkőzést mit mondtok ?Naná. Csak Lawrence miatt is.
Clemson Tigers vs #12 Texas A&M Aggies ??
Rózsa Sándor (betyár)
Van valakinek hozzá grandma sreamje?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Redditen miért nincsen egy link se ?? Tudja valaki esetleg ?Elköltöztek ide:
Rózsa Sándor (betyár)
sportsurge.net/#/groups/6
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Redditen miért nincsen egy link se ?? Tudja valaki esetleg ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok érdemes megnezni ezt a mérkőzést mit mondtok ? Clemson Tigers vs #12 Texas A&M Aggies ??
több mint 5 éve
Az Army vezetést szerzett az OT-ben, érik az upsetHú az nekünk nagyon jól jönne
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 289
Az Army vezetést szerzett az OT-ben, érik az upset
több mint 5 éve
több mint 2 perce van az army-nak hogy megnyerje a meccset
több mint 5 éve
Kampman
28 289
A Wolverines nagyon agresszív, többször is nekimennek a negyedik kísérletre félpályán, de nem jön össze.
több mint 5 éve
OSU egy újabb Justin Fields TD-vel már 35-0ra vezet a Cincy ellen, elég sima győzelem és még a 3. negyednek sincs vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Uhhh ez nem néz ki jól 😕mobile.twitter.com/aaronlemingnfl/status/1170384404721500160
több mint 5 éve
és az OSU blokkol egy FGt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Fumbleváltás a Michigan-Armyn, szórakoztató meccs.a Michigan egyenlítés kissé véleményes volt azért, konkrétan az a sárga zászló a semmire érkezett😊
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 289
Fumbleváltás a Michigan-Armyn, szórakoztató meccs.
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
Nincs valami jó stream osu meccsre?
több mint 5 éve
Cincinnati D szépen megállította 4th&1-re az Ohio State-t, mehetnek az egyenlítésért
több mint 5 éve
A Nyomás utána óta nem láttam (akkor kamu) texasiakat így megérkezni valahová. Még a hosszú szarv is stimmel a kocsi elején. 😊 😊 😊twitter.com/CollegeGameDay/status/1170363415879008257
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ezt a cikket mondjuk pont nem én írtam, csak az első heti összefoglalótfuzovelkifele.com/2019/09/college-football-az-1-het-legjei/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mai galaxy4-es meccsajánlóEl kell kezdenem nem elolvasni ezeket a cikkeidet, mert ráveszel velük, hogy megnézzem a meccseket 😊 Múlt héten is megnéztem az Oregon meccset. Én már nem leszek college fan - az időbeosztásomhoz, lekötöttségemhez már sok az NCAA. Igazából az NFL-re is túl sok időt elcseszek -, de színesítésnek jók.
fuzovelkifele.com/2019/09/college-football-19-week-2/
r.baggio
És mivel nem ismerem a játékosokat 1-2 sztáron kívül, a csapatokat is csak felszínesen, ezért visszaköszönnek a 80-as évek végi, 90-es évek legeleji Angliai hétvégék. Akkoriban néztem úgy meccseket, hogy az NFL csapatok felének is még csak ízlelgettem a nevét, a játékosok közül pedig csak Montana-t, Rice-t majd a 2-3. évtől az akkor rookie/fiatal Favre nevét ismertem. Érdekes volt, mert nem voltak kötődéseim, nem voltak elvárásaim sem, egyszerűen csak élveztem a meccseket. A college meccsek kicsit visszahozzák azokat az időket.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csütörtökön most nem volt meccs, pénteken a Boise 14-7-es Marshall elleni győzelme az egyetlen érdemi hír, ma két meccs az igazán figyelemre méltó, melyek hazai tv képernyőre is kerülnek.Az Ohio @ Pitt 17-kor, az Oregon State @ Hawaii magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik, így közel 17 órán keresztül lehet egyhuzamban futballt nézni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal