NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀
Kampman
Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Nomac
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.
Kampman
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.
csebi
Kiégett?
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 969 — Lucas Scott
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀
Kampman
Nomac
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.
Kampman
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Kampman
Nomac
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
Kampman
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Kezdem elolrol.

En a csapatok eredmenyeit neztem Eli palyafutasa alatt. Mindegyiket az osszes NFC East es AFC North csapatet. Nem vettem ki 4000 yardos szezonokat vagy mi volt jo mi nem, kinek mire van epitve a csapata. 16 evrol beszelunk volt mindenbol szerencsebol es ellentetjebol is mindenkinek. Ezekben a csapatokban a QB-k megitelese nehezebb mert atfedes van a ket vegletnel, a Donovan es Dak P vegletnel is. A statokat en azt nezem ami miatt be fog kerulni Eli, azok pedig az altalanosabb mint az osszyard stb.

Ezzel egyik QB-t sem akarom minositeni es az osszes lehetett az egbol szallt angyal es kerekkoto is. Sot mindegyik volt is mindketto.

Ha altalanositok akkor a QB kozul van a selejt es meg egyeb de ugorjunk a FR QB-ig. Romo-Dalton-Flacco--stb azok. Ezek megkapjak a 2. ciklust is. De kb ott van nekik a veguk. Nem jatszanak ettol rosszabbul a pl 7. evukben de a 2. ciklust ritkan elik tul. Az eredmenyek miatt. M Ryan hiaba lett MVP es lehetett volna tobbet kihozni a palyafutasabol a tehetsege alapjan, a Falcons eredmenyei osszesegeben olyanok amilyenek. Az elso 5 eveben 5 pozitiv szezon 4 PO, a kovetkezo 5 eveben 2 pozitiv szezon 2 PO. A kovetkezo 4 eveben 0 pozitiv szezon 0 PO.
Romo eveit kette veszem es az elso 4 4pozitiv ( 2 PO, mert a 9-7 az nem eleg sokszor ) de a masik 4 egy darab es pont az utolso. Dalton detto, ettol pont mindketto ugyanol;yan jatekos volt a 2. feleben is. Donovan M elso fele is jobb csapat eredmenyeiben ahogy a tobbieknek, ettol neki is voltak jobb szezonok is ( talan a legtobb ) a 2. feleben is. Flacco detto. Es ez az erdemeny visszaeses ( es meg lehet oka ) altalaban nem kapjak meg az eletre szolo statuszt hanem ujraepitesbe kezdenek.

Eli esetere is igaz, az elso 5 evben 4 PO, a 2. ciklusara 1 PO ( de SB ) es a 3. ciklusara 1 PO.
Eli pont emiatt a 2. SB miatt lesz HOF, mert ilyen eredmenyek mellett ahogy a tobbieknel ot is ki kellett/lehetett volna vagni es minden evben 3-4 evig a ligaalja csapataiban nem lett volna konnyu vitezkednie. Ahogy M Ryan is ott maradt es cserebe az all-time listakon pont o elotte is van a legtobb helyen mint Eli, de nincs SB.

Es az eredmenyek ezeknel a csapatoknal a PO hianya a legnagyobb gond es ezt egy HOF QB-nak be kellett volna tobbszor huznia a csoportgyozelemmel. PL ahogy BB es itt jott fel a hasonlat a ket csoport kozott hogy Eli-t nem feltetlenul a sokkal erosebb konkurencia gatolta meg. De megint ezek madartavlatbol nezve. | A Giants es a Falcons jol jart hogy odaadta nekik ezt a 3. ciklust azt minden szurkolojuk eldonti. Annyit hogy nalunk a Flacco 2. ciklusanal mar sirva konyorogtek az ellenfelek is hogy menjen, de legrosszabb esetben is annyi lett volna mint a Falcons-Giants eredmenysor. |

Szerintem teljesen ertheto a gondolatmenetem, lehet maskeppen nezni es beszelhetunk arrol is, es eldonthetjuk melyik feltetel rendszert tartjuk jobbnak.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.
Jézus Mária Szent József.
empty taxi
es meg utana is volt par egesz jo szezonja pl 2018, de mivel szar volt korulotte a csapat ezert gondolom bejon az az erv, mint Eli, hogy nem dominalta a csoportot ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Matt Ryan rookie éveiben volt a legjobb, konkrétan a 9. NFL idényében lett MVP.
Jézus Mária Szent József.

Madden hates me.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Egeszen elkepeszto, mennyire szarhaziak ezek a prospectek, akik azon hisztiznek, hogy buborekban kellett volna lenniuk a combine miatt. Komolyan, a sok kis szarosnak az elete, a csaladja es gyerekei jovoje mulik ezen, milliokat kereshet ugy, hogy az NFL-ben az egvilagon semmit sem csinalt, egy eletre meglapaozhatja a jovojet, erre annyi nincsen benne, hogy kepes legyen 1-2 hetet buborekban eltolteni. Es meg nekik all feljebb, hogy ok marpedig akkor nem mennek el. Majd ezeknek legalabb a fele egyebkent elmegy ugy, hogy nem hajlando 40 yardot futni, meg kihagyja a gyakorlatok egy reszet.

Hihetetlen, mennyire pokhendi es buta emberek vannak. Mintha ok szartak volna a spanyol viaszt, mikozben ha nem lenne az amerikaifutball, ezeknek a harmada-fele a Mekiben takaritana, vagy drogot arulna az utcan, mert esze pont ennyihez van.
Stez
Én szerintem ez az agentek felől jött inkább és okosan bojkott helyett siman a tv közvetítést akartak szabotalni, ezert engedett ilyen gyorsan a liga

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Egeszen elkepeszto, mennyire szarhaziak ezek a prospectek, akik azon hisztiznek, hogy buborekban kellett volna lenniuk a combine miatt. Komolyan, a sok kis szarosnak az elete, a csaladja es gyerekei jovoje mulik ezen, milliokat kereshet ugy, hogy az NFL-ben az egvilagon semmit sem csinalt, egy eletre meglapaozhatja a jovojet, erre annyi nincsen benne, hogy kepes legyen 1-2 hetet buborekban eltolteni. Es meg nekik all feljebb, hogy ok marpedig akkor nem mennek el. Majd ezeknek legalabb a fele egyebkent elmegy ugy, hogy nem hajlando 40 yardot futni, meg kihagyja a gyakorlatok egy reszet.

Hihetetlen, mennyire pokhendi es buta emberek vannak. Mintha ok szartak volna a spanyol viaszt, mikozben ha nem lenne az amerikaifutball, ezeknek a harmada-fele a Mekiben takaritana, vagy drogot arulna az utcan, mert esze pont ennyihez van.
Stez
Őszintén szólva, tökéletesen igaz, amit írsz.
Ennek ellenére én sem mentem volna el. De nem azért, mert bajos lett volna kibírni így az egész rendezvényt. Más okból, de nem.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya

Stez
És végül a liga engedett.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 2 éve
Romo megint jol indul utana utana nem lsd feljebb. Kb Dalton statjai es eredmenyei
no
ez most komoly?
Romo 2006ban indul. ezek utan
2007, 2009, 11, 12 4000+ yardos szezonok, Daltonnak osszesen van 2 4000+ yardos szezonja (plusz Romonak van meg 2 masik szezonja, amikor tobbet dob leszamitva Dalton 4000+ szezonjat). Daltonnak volt egy szezonja mikor 33 TD, amugy 27, 25. Romonak: 36, 26,26, 31, 28, 34. ja es ahhoz kepest, hogy Romo elindult a lejton vhogy 2014ben a lejto legaljaln second all pro teames lett. barcsak Elinak Daltonokat kellett volna legyozni nfc eastben btw. szoval a Daltonhoz valo hasonlitast eleg erosnek erzem.

mint ahogy tobb mas mondatodat is, de egyszeruen nincs idom minden egyes ilyen mondatra hozni fel tucat statot, hogy miert nem igaz ...
csebi
mert nem azt kell nezni ki dobott 4000 yardot. Romo bejutott a PO-ba nem tobbszor mint Dalton. Az hogy Dalton es Romo csapata es tarsai hogy alltak fel az mar mas kerdes. Flacco O futasra epitett, de nem is volt elkapoja ( amikor lett akkor SB ) egy D Pitta volt a legjobb, Mason akik nem rosszak de nem Dez. Persze hogy nem erte el a 4000 yardot es nem is kellett.

Eli megdoglott volna a Vasas fala mogott egy ravens D ellen. Ez is igaz csak semmi ertelme, es nem veletlen BB leigazolasa es a jatekstilusa es utana erre jott Flacco mint valasz, mert csoporton belul epitkeznek a csapatok egymas ellen. Kiveve amikor van egy HOF QB-d.
no
te szavaid:
'kb Dalton statjai'. probaltam relevans statokat hozni, sajnalom, hogy a dobott yard es a td nem megfelelo, tudom a rushing td a fontos, amiben Dalton lekorozi Romot ...
'eredmenyei': Romo: 78-49 v Dalton 77-69-2. nekem ezek sem hasonlok. mint ahogy POban Dalton egyetlen rohadt meccset sem volt kepes megnyerni, Romonak legalabb 2t sikerult.

vitatkozhatunk tovabbra is, csak kezd ugy nezni, hogy irsz vmit, en azt a szavak ertelme szerint vitatom, hozok azokra statokat majd kiderul, hogy hiaba van a szavaknak egy altalanosan elfogadott ertelme, te nem abban az ertelemben hasznalod.

több mint 2 éve
Romo megint jol indul utana utana nem lsd feljebb. Kb Dalton statjai es eredmenyei
no
ez most komoly?
2007, 2009, 11, 12 4000+ yardos szezonok, Daltonnak osszesen van 2 4000+ yardos szezonja (plusz Romonak van meg 2 masik szezonja, amikor tobbet dob leszamitva Dalton 4000+ szezonjat). Daltonnak volt egy szezonja mikor 33 TD, amugy 27, 25. Romonak: 36, 26,26, 31, 28, 34. ja es ahhoz kepest, hogy Romo elindult a lejton vhogy 2014ben a lejto legaljaln second all pro teames lett. barcsak Elinak Daltonokat kellett volna legyozni nfc eastben btw. szoval a Daltonhoz valo hasonlitast eleg erosnek erzem.

mint ahogy tobb mas mondatodat is, de egyszeruen nincs idom minden egyes ilyen mondatra hozni fel tucat statot, hogy miert nem igaz ...
csebi
mert nem azt kell nezni ki dobott 4000 yardot. Romo bejutott a PO-ba nem tobbszor mint Dalton. Az hogy Dalton es Romo csapata es tarsai hogy alltak fel az mar mas kerdes. Flacco O futasra epitett, de nem is volt elkapoja ( amikor lett akkor SB ) egy D Pitta volt a legjobb, Mason akik nem rosszak de nem Dez. Persze hogy nem erte el a 4000 yardot es nem is kellett.

Eli megdoglott volna a Vasas fala mogott egy ravens D ellen. Ez is igaz csak semmi ertelme, es nem veletlen BB leigazolasa es a jatekstilusa es utana erre jott Flacco mint valasz, mert csoporton belul epitkeznek a csapatok egymas ellen. Kiveve amikor van egy HOF QB-d.
több mint 2 éve
Igen rohejes, de direkt volt

Donovan M.-nel pont 2004 utan volt a lejtmenet.
2000-tol 2004-ig nincs kevesebb gyozelme mint 11 es SB reszvetelben csucsosodott ki. De utana jon az ahol ket ev ahol kevesebbet jatszott, de meg igy is osszejott egyszer a PO, ettol az egyeni statjai nem rosszak, utana meg 2 PO 3 ev alatt. Viszont a neve jol cseng meg itt is, de a SB utan mar nincs bennuk meg az ero es jott Eli M azonos jo evei akar legyen o es a giants az oka az orsegvaltasnak. Tiprodas volt a reszemrol de erdekes ugy lett volna ha mindketten egyszerre kezdik, de ugye a timeline teljesen Eli szempontjabol volt nezve.

Eli viszont hozott 5 jo evet kozte a SB-al es utana 11 evet 2 PO-val, ahol osszejott meg egy SB. Es ez a SB ami miatt HOF lesz siman. Emiatt kapott +7 evet es a csapat pont ennyit dobott a kukaba. Ha nincs a 2. SB akkor kb a Giants ra egy evre kidobja ( nem nezem meg a szerzodeset hogy mikor volt erdemes ) a csapat jateka alapjan. Ez a +7 ev es elotte par ( bar ott senki nem dobta volna ki ), de a jateka nem vitte elore a csapatot eredmenyekben ( jol erteni ) hozta magaval az egyeni statokat.

A peldak kozul Flacco-Donovan nem kapta meg ezeket a + eveket mert nem nyertek egy SB-t a semmibol. 2014-ben Flacco nem volt olyan messze de azert jott a papirforma. Nincsenek igy all-time statok.

Eli pontosan abba a kategoriaba tartozik aki nem annyira jo hogy duborogjon vele a csapat es a padlot magasan tartja egyedul is egy kis tulzassal, de annal jobb hogy konnyen lemondjanak rola. A HOF siman meglesz mint eredmeny, a Giants meg hiaba remenykedett egy harmadik meglepetes SB-ban es 10 ev kozepszer is inkabb pozitiv felhangu.

Eli azok taboraba tartozik akik a rookie eveikben kivalo eredmenyt hozzak es utana jon a lejtmenet Flacco-M Ryan-Donovan M.

Ellenben a PM fele csucsragadozokkal akik utana ugyanazt tudjak az alapszakaszban. A PO-ban mar osszefuthat egy jobb evet futo- eppen osszeallt-ket eves projekt osszeallt-jobb ellenfellel akik utana es elotte sehol. Meg persze a hasonloan jokkal mint TB12 es a Pats.
no
ok ertem most mar a kihagyasat. bar azert Mcnabbnek volt legalabb 2-3 jo eve (2006, 2008, 2009) de teny h azokban a PO magic picit elmaradt (de azert a 2008as NFC championship meccsen rohadt jo meccset tolt, nem rajta mult sztem, hogy nem mentek tovabb).

viszont a Giants-Eli problemat sztem rosszul latod. en vegig kozelrol kovettem a szezonokat ebben az idoszakban sztem a meccseink 90%t lattam is meg siman, es en ugy lattam, hogy a FO hagyta cserben Elit, es nem epitette kore egy elfogadhato csapatot, sem off fal tekinteteben, nem volt minimalis futajatek tamogatas, a defense meg olyan szinten el volt hanyagolva, hogy ihaj. eleg csak benezned, hogy az utobbi 2-3 evben mennyire tudtunk orulni egy amugy nem tul kiemelkedo defensert, mert ami az elozo evtizedben ment defense oldalon (leszamitva 1 csoda evet) az mar buntetojogi kategoria volt.
igen, Eli nem olyan kaliber mint Peyton vagy Brady, alairom. de olyan csapatokkal, amik korulottuk voltak, ok sem kezdtek volna sokkal tobbet. lehet lett volna 1-2 PO szereplessel tobb, de nem hiszem, hogy konstans 10 Ws szezonokat hoztak volna.
csebi
A problema pont az hogy a FO az olcso QB korul konnyebben epit csapatot akkor is ha rossz vagy jo a FO. Ez egy tobb mint jo QB-val siman PO sorozat. Utana hirtelen csokken a penz es a QB-nak kell tobbet vallania az eredmenyekbol. Valaminek sikerulnie kell, akar a D, akar elkapok...stb. Es a magot barmire van epitve a jobb QB jobba teszi. Az alapszakaszban ez a legjobbaknal nem okoz gondot, utana kikaphat egy jobbtol. Donovan AReid-el volt felvertezve de akkor sem volt eleg, TB12 sem nyert mindig de a csoportjat magabiztosan hozta ha eppen a csapat epitesi ciklusa lent volt akkor is. PM detto.

Romo-Dalton-Flacco es itt ez egy nagy csoport akik eleg jok de nem annyira hogy ok vegyek a hatara a csapatot es az epitesi ciklus a "csucsgazsijuk" eltuntetesevel kezdodik.
Eli kilog mindenhonnan mert o is jo nagyon, de nem annyira hogy a hatara tudja venni a csapatot az alapszakaszban a FO ellenere, de nyert 2 SB. es a masodik megpecsetelte a sorsat a Giants-nek-es a HOF-ba menetelt is mert Eli ugy lett kezelve mint TB12-PM-stb.

Amugy nem irtam a Giants problemajarol vagy sem, es foleg nem egyeni meccsekrol.

Nehogy azt hidd hogy azt mondom hogy nem szamit a FO, de az mindenhol jobb-rosszabb minden szempontbol evrol evre. Itt 16 evrol beszelunk az eseteben.
több mint 2 éve
no
ez most komoly?

több mint 2 éve
Eli csopellenfelei közül kihagyni McNabbet minimum röhej.
empty taxi
jajj epp irni akartam, hogy azert nezzuk meg Eli tenyleges erdemi, csoportellenfeleit, raadasul Donovant nagyon elfelejtik az emberek, hogy milyen jo kis qb volt foleg abban a rendszerben:

egyik oldalon van a McNabb, Foles, Romo, Prescott masikon meg a Dalton, Palmer, Flakon. Hat nem tudom melyik tunik komolyabbnak hirtelen (de, tudom, az nfc east. mert ilyen Dalton szeru szamokat meg a washingtoni qbk is hoztak, akik aztan meg a listara sem fertek fel ...).
csebi
empty taxi
jajj epp irni akartam, hogy azert nezzuk meg Eli tenyleges erdemi, csoportellenfeleit, raadasul Donovant nagyon elfelejtik az emberek, hogy milyen jo kis qb volt foleg abban a rendszerben:

egyik oldalon van a McNabb, Foles, Romo, Prescott masikon meg a Dalton, Palmer, Flakon. Hat nem tudom melyik tunik komolyabbnak hirtelen (de, tudom, az nfc east. mert ilyen Dalton szeru szamokat meg a washingtoni qbk is hoztak, akik aztan meg a listara sem fertek fel ...).
csebi
Utoljara. Nem kell legyoznotok a GB-t hogy PO-ba keruljetek, a Dallas-Washington-Sas az ellenfel elsosorban. Akar 7-9-el.

Dalton pont a lent emlitett listaba tartozik, rookie evei alatt kivalo eredmenyek utana lejtmenet csak o sem kapta meg max a 2. lehetoseget.
Foles a listan nem lenne mint QB, csak a SB miatt
Prescott meg eppen ok csak megforditom. Mikor Dak-nal esetleg "az ellenfelei erossegerol" elmelkedunk akkor te mit mondanal, hat ott volt a HOF Eli es legyozte siman a csapataval? En, hogy egyenileg a karrier eleje es vege talalkozast lattuk ( megint ). De ilyenek vannak BB-nek is de LJ-Burrow sem volt ideirva
Flacco megint jol indult, de max a 2. papir

Eli megkapta a luxust es nem az eredmenyek miatt hogy tulhuztak a Giants-nel, mint szurkolojuk eldontod hogy neked megerte vagy sem. De megneztem volna ha kidobjak mikor a sok peldat aki emlitve volt es a liga alja csapatait jarta volna evrol evre.
több mint 2 éve
empty taxi

csebi
Na... 😁

Patrick Ramsey, Todd Collins, Rex Grossman vs Eli: 4-1 🤪
warr_b
es akkor indulhat a kovetkezo vita, hogy sexi Rexy HoF-e? 😊

több mint 2 éve

2000-tol 2004-ig nincs kevesebb gyozelme mint 11 es SB reszvetelben csucsosodott ki. De utana jon az ahol ket ev ahol kevesebbet jatszott, de meg igy is osszejott egyszer a PO, ettol az egyeni statjai nem rosszak, utana meg 2 PO 3 ev alatt. Viszont a neve jol cseng meg itt is, de a SB utan mar nincs bennuk meg az ero es jott Eli M azonos jo evei akar legyen o es a giants az oka az orsegvaltasnak. Tiprodas volt a reszemrol de erdekes ugy lett volna ha mindketten egyszerre kezdik, de ugye a timeline teljesen Eli szempontjabol volt nezve.

Eli viszont hozott 5 jo evet kozte a SB-al es utana 11 evet 2 PO-val, ahol osszejott meg egy SB. Es ez a SB ami miatt HOF lesz siman. Emiatt kapott +7 evet es a csapat pont ennyit dobott a kukaba. Ha nincs a 2. SB akkor kb a Giants ra egy evre kidobja ( nem nezem meg a szerzodeset hogy mikor volt erdemes ) a csapat jateka alapjan. Ez a +7 ev es elotte par ( bar ott senki nem dobta volna ki ), de a jateka nem vitte elore a csapatot eredmenyekben ( jol erteni ) hozta magaval az egyeni statokat.

A peldak kozul Flacco-Donovan nem kapta meg ezeket a + eveket mert nem nyertek egy SB-t a semmibol. 2014-ben Flacco nem volt olyan messze de azert jott a papirforma. Nincsenek igy all-time statok.

Eli pontosan abba a kategoriaba tartozik aki nem annyira jo hogy duborogjon vele a csapat es a padlot magasan tartja egyedul is egy kis tulzassal, de annal jobb hogy konnyen lemondjanak rola. A HOF siman meglesz mint eredmeny, a Giants meg hiaba remenykedett egy harmadik meglepetes SB-ban es 10 ev kozepszer is inkabb pozitiv felhangu.

Eli azok taboraba tartozik akik a rookie eveikben kivalo eredmenyt hozzak es utana jon a lejtmenet Flacco-M Ryan-Donovan M.

Ellenben a PM fele csucsragadozokkal akik utana ugyanazt tudjak az alapszakaszban. A PO-ban mar osszefuthat egy jobb evet futo- eppen osszeallt-ket eves projekt osszeallt-jobb ellenfellel akik utana es elotte sehol. Meg persze a hasonloan jokkal mint TB12 es a Pats.
no
ok ertem most mar a kihagyasat. bar azert Mcnabbnek volt legalabb 2-3 jo eve (2006, 2008, 2009) de teny h azokban a PO magic picit elmaradt (de azert a 2008as NFC championship meccsen rohadt jo meccset tolt, nem rajta mult sztem, hogy nem mentek tovabb).

viszont a Giants-Eli problemat sztem rosszul latod. en vegig kozelrol kovettem a szezonokat ebben az idoszakban sztem a meccseink 90%t lattam is meg siman, es en ugy lattam, hogy a FO hagyta cserben Elit, es nem epitette kore egy elfogadhato csapatot, sem off fal tekinteteben, nem volt minimalis futajatek tamogatas, a defense meg olyan szinten el volt hanyagolva, hogy ihaj. eleg csak benezned, hogy az utobbi 2-3 evben mennyire tudtunk orulni egy amugy nem tul kiemelkedo defensert, mert ami az elozo evtizedben ment defense oldalon (leszamitva 1 csoda evet) az mar buntetojogi kategoria volt.
igen, Eli nem olyan kaliber mint Peyton vagy Brady, alairom. de olyan csapatokkal, amik korulottuk voltak, ok sem kezdtek volna sokkal tobbet. lehet lett volna 1-2 PO szereplessel tobb, de nem hiszem, hogy konstans 10 Ws szezonokat hoztak volna.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 230 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
empty taxi

csebi
Na... 😁

Patrick Ramsey, Todd Collins, Rex Grossman vs Eli: 4-1 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve

több mint 2 éve
empty taxi

több mint 2 éve

Madden hates me.
több mint 2 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Kapásból mondok 10 játékost aki nem nyert SB-t, de 3x előbb raknám/rakták be Cantonba, mint Elit.
NB2
Sorold kérlek!
Zolika
Jim Brown
Otto Graham
Sammy Baugh
Norm Van Brocklin
...
na jó, legyen a Super Bowl érából:

Fran Tarkenton
Jim Kelly
Thurman Thomas
Bruce Smith
Dan Marino
Deacon Jones
Merlin Olsen
Erik Dickerson
Dick Butkus
Barry Sanders
Warren Moon
Junior Seau
Ladanian Tomlinson
Tony Gonzalez
Joe Thomas

késő van, nem folytatom úgysincs értelme...

Nagyon sok HOF méltó karrier van, amibe nem fért be a SB. Meg van olyan is, amit a Super Bowl tett méltóvá a HOFhoz. Mivel ez egy csapatsport, a gyűrű nem lehet előfeltétel az aranyzakóhoz, noha amikor egy irányító vagy a csapat arca kiemelkedően játszik 1 PO során, ami gyűrűhöz vezet, azt nem lehet figyelmenkívül hagyni, vannak fontosabb posztok és fontosabb meccsek.

| arról nem formáltam véleményt, hogy Eli megérdemli-e vagy sem, illetve a 3× előbb nem SI mértékegység |
Black_Adder
Lehet nem voltam egyértelmű,de olyan játékosokra gondoltam, akik nem HOF tagok jelenleg. Joe Thomas az egyetlen, ilyen a listádon. Azokról szerintem felesleges vitázni, akik már be lettek iktatva, akár nyertek SB-t, akár nem.

és főleg, hogy én azt írtam, hogy raknám/rakták!
NB2
Tudom, hogy mit írtál, csak szerettem volna látni, hogy Te kiket tennél be hamarabb mint Eli-t. De még sajnos nem láttam a listádat.