NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciótfelkészülnek a melegek
Klaci79
több mint 10 éve
rebesgetnek valamit, hogy a Rooney rule-hoz hasonlóan bizonyos pozíciókba a nők számára is elérhetővé kell tenni a megüresedett pozíciót
több mint 10 éve
Top 5 Super Bowl Upsetswww.nfl.com/now/10103061-7033-0000-0063-1459903dd40d?campaign=fb-nf-sf20277099-sf20277099
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Panthers-Panthers, mi a különbség...?bergerdaniKanadaiak! 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Why Haven’t Concussions Hurt the N.F.L.?www.nytimes.com/2016/02/07/magazine/roger-goodells-unstoppable-football-machine.html
For all the revelations about the dangers pro football poses to its players, the sport is more popular than ever. How the commissioner Roger Goodell and a group of billionaire owners manage the league in a time of crisis — and record profits.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem kérdezzük elég egyértelmű... de mi a bajod braxával? 😊braxa88ez még mindig egy nyomorult gy...
és meg ne kérdezzétek, hogy ki
gaben
több mint 10 éve
braxa88ez még mindig egy nyomorult gy...
és meg ne kérdezzétek, hogy ki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
twitter.com/Bowlhu/status/694231866212237312Legalàbb a player intrók több csapatot lefednek!
90 millió $ / mérkőzés
baggio
több mint 10 éve
Miért kellet egyáltalán megszüntetni az AFC vs. NFC rendszert?Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
peach
Az NHL all-star is ugyanilyen vicc kategória lett, pedig a régi world vs n.america meccseket imádtam.
több mint 10 éve
Matt Uffordéknak volt pár ötlete, hogyan kéne feljavítani 😀Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
peach
www.youtube.com/watch?v=TSwvyKAOBi8

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Vagy visszacsinálhatnák...Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
mukijoe
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
twitter.com/Bowlhu/status/69423186621223731290 millió $ / mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lassan hagyhatnák az egészet a francba...És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio
baggio
több mint 10 éve
És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trendfolytatódott, 5.0 a 2016-os rating
baggio

---
több mint 10 éve
valamii érthetetlen számomra mi az értelme a pro bowlnak a reklámon kívül....és mintha a játékosoknak is kínos lenne nincs az a jó buli érzés az arcokon.
Mondjuk én cirka egy fél negyedet néztem lehet nekem van alacsonyan az ingerküszöböm a semmi felé...
több mint 10 éve
Oszt a jags tulaja milyen autóalkatrészeket árul, hogy abból 5.6 milliárd dollárja van, jófajta felniket?Buddy Garrity alá dolgozik
Sixo
több mint 10 éve
Oszt a jags tulaja milyen autóalkatrészeket árul, hogy abból 5.6 milliárd dollárja van, jófajta felniket?A megtestesul amerikai alom az ove:
Sixo
When the Pakistani-bron Khan moved to the United States he had his first job earning $1.20 an hour washing dishes. He went to school and began working for Flex-N-Gate, an automotive manufacturing company. He would later buy the company and turn it into a billion dollar business. This American success story is worth almost $5 billion.
több mint 10 éve
Oszt a jags tulaja milyen autóalkatrészeket árul, hogy abból 5.6 milliárd dollárja van, jófajta felniket?O vezette be a 80as evekben a toyota modszert az usakba.
Sixo
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Oszt a jags tulaja milyen autóalkatrészeket árul, hogy abból 5.6 milliárd dollárja van, jófajta felniket?
több mint 10 éve
és mennyivel jobb lenne 😊PariSzóval ha nem lenne salary cap, így nézne ki a playoff 😀
#1 Seattle, #2 Tampa Bay BYE
#1 Miami #2 Jacksonville BYE
Wild Card
#3 Dallas - #6 NY Giants
#4 Detroit - #5 LA Rams
#3 Cleveland - #6 Buffalo
#4 San Diego - #5 New England
Végülis csak 10/12 eltérés van a valósághoz képest 😀
Höri