NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezekiel Ansah vajon mennyire elől lesz draftolva Bátran lehet tippelni. Prototípus 43 LDE-nek tűnik. A Björn Werner hype már megérkezett idénre, teljesen jogosan tegyük hozzá. Lehet Ansah a következő?www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8O4NawUsjtc
www.youtube.com/watch?v=z-JxQlaxBHU&feature=related
több mint 12 éve
Azért kérdeztem, mert már a 3. mockban olvasom hozzánk a BPA miatt. Indoklásként azt írják, hogy Levy és Durant FA lesz. Namost Tulloch tuti az MLB, akkor Te'o OLB lenne.Manti Te'o-ból NFL szinten lehet 4-3 OLB vagy ő MLB prototípus?BazzaniNFLMocks szerint SLB-nek is jó, bár azt meg ritkán választanak az 1. körben.
nflmocks.com/2011/11/26/manti-teo-scouting-report-lb-norte-dame/empty taxi
több mint 12 éve
Manti Te'o-ból NFL szinten lehet 4-3 OLB vagy ő MLB prototípus?BazzaniNFLMocks szerint SLB-nek is jó, bár azt meg ritkán választanak az 1. körben.
nflmocks.com/2011/11/26/manti-teo-scouting-report-lb-norte-dame/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Manti Te'o-ból NFL szinten lehet 4-3 OLB vagy ő MLB prototípus?
több mint 12 éve
erre hozta létre az NFL az "International Development Practice Squad" elnevezésű programotDe akkor egyetem, meg draftrészvétel nem szükséges.a "three-year rule", ahogy a kosárlabdában a "one-and-done" a profi liga szabályozása (természetesen részben az NCAA lobbijának hatására), tehát az NFL nem adja meg a játékengedélyt annak a játékosnak, aki a középiskola után három éven belül akar profiskodnijjncaaEz a standard metódus.lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.samu09bowl.hu/nfl_draftjjncaa
De az akkor effektíve tilos, hogy valakivel draft, és egyetemi jelenlét nélkül kössenek szerződést?
Mondjuk fogadnék egy ügynököt, az meggyőzne egy csapatot, hogy mennyire jó RT vagyok, letesztelhetnek e egyáltalán, és ha tetszett a produkcióm leszerződtethetnek e? Vagy erre effektíve nincs is lehetőség?
Mintha pont a Saintsnél lett volna pár éve valaki, aki nem járt egyetemre, hanem valami "őslakos" volt, és közvetlenül kapott szerződést.Sobri Jóska
Elvileg bárki igazolható, csak teljen el 3 év a középsuli befejezését követően.
És ez csak az USA-ra vonatkozik?
Ha mondjuk előkerülne Burmából egy 2méter magas 140 kilos gyors benga srác, semmi iskola, vagy érettségi, 18 éves, annak ajánlhat profiszerződést valamelyik NFL csapat?
(Nyílván életszerűtlen a kérdés, de elméletileg érdeklődöm.)Sobri Jóska
itt egy élő példa, hogy működik:
www.keprtv.com/sports/seahawks/26122784.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
De akkor egyetem, meg draftrészvétel nem szükséges.a "three-year rule", ahogy a kosárlabdában a "one-and-done" a profi liga szabályozása (természetesen részben az NCAA lobbijának hatására), tehát az NFL nem adja meg a játékengedélyt annak a játékosnak, aki a középiskola után három éven belül akar profiskodnijjncaaEz a standard metódus.lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.samu09bowl.hu/nfl_draftjjncaa
De az akkor effektíve tilos, hogy valakivel draft, és egyetemi jelenlét nélkül kössenek szerződést?
Mondjuk fogadnék egy ügynököt, az meggyőzne egy csapatot, hogy mennyire jó RT vagyok, letesztelhetnek e egyáltalán, és ha tetszett a produkcióm leszerződtethetnek e? Vagy erre effektíve nincs is lehetőség?
Mintha pont a Saintsnél lett volna pár éve valaki, aki nem járt egyetemre, hanem valami "őslakos" volt, és közvetlenül kapott szerződést.Sobri Jóska
Elvileg bárki igazolható, csak teljen el 3 év a középsuli befejezését követően.
És ez csak az USA-ra vonatkozik?
Ha mondjuk előkerülne Burmából egy 2méter magas 140 kilos gyors benga srác, semmi iskola, vagy érettségi, 18 éves, annak ajánlhat profiszerződést valamelyik NFL csapat?
(Nyílván életszerűtlen a kérdés, de elméletileg érdeklődöm.)
több mint 12 éve
a "three-year rule", ahogy a kosárlabdában a "one-and-done" a profi liga szabályozása (természetesen részben az NCAA lobbijának hatására), tehát az NFL nem adja meg a játékengedélyt annak a játékosnak, aki a középiskola után három éven belül akar profiskodniEz a standard metódus.lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.samu09bowl.hu/nfl_draftjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez a standard metódus.lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.samu09bowl.hu/nfl_draftjjncaa
Mintha pont a Saintsnél lett volna pár éve valaki, aki nem járt egyetemre, hanem valami "őslakos" volt, és közvetlenül kapott szerződést.
több mint 12 éve
lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.samu09
---
több mint 12 éve
lehet hogy már volt kérdés itt én nem láttam még de lehetséges hogy valakit a középsuliból draftolnak? mint pl Kobe-t az nba-ben.
több mint 12 éve
Höri a mock draftondban eléggé hátra raktad szerintem Wilsont. Olvasgattam több mock draftot is és ott nagy esélyesnek a Chiefset írják. Amúgy mit mondott Wilson, arra gondoltam amit a neve alatt leírtál. Nagyjából hallottam de nem teljesen.Béczkósokan túl komolyan veszik, hogy az Alabama ellen kritizálta a csapattársait.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Höri a mock draftondban eléggé hátra raktad szerintem Wilsont. Olvasgattam több mock draftot is és ott nagy esélyesnek a Chiefset írják. Amúgy mit mondott Wilson, arra gondoltam amit a neve alatt leírtál. Nagyjából hallottam de nem teljesen.
több mint 12 éve
Én azt hittem hogy frappáns, de nem releváns választ kell adni direkt. 😊És ezek,hogy jönnek Jarvis betegségéhez? Véletlen nem topikot tévesztettek ? DripA Pittsburgh Steelers nyerte a legtöbb Super Bowlt, hatot (6–1-es mérleg), a Dallas Cowboys és a San Francisco 49ers öt győzelemmel rendelkezik (Cowboys 5–3, 49ers 5–0). A Dallasnak van a legtöbb Super Bowl részvétele, nyolc alkalommal játszottak. A Buffalo Bills, a Denver Broncos és a Minnesota Vikings a legtöbbször, négyszer veszítettek Super Bowlt. A Buffalo és a Minnesota egyaránt nyeretlen a Super Bowlok történetében.Sobri JóskaJarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?RolniOlyanok közül aki nem OC/HC jelenleg és ismertebb: Jim Zorn (Chiefs QB coach), Karl Dorrell (Texans QB coach) és Tom Cable (Seahawks OL coach) az aki WCO felfogású coaching treeről származik, bár egyikük sem volt még NFL OC.empty taxi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
jaja sejtettem,hogy valami ilysmi lesz a dolog mögött 😀DripPedig így sokkal viccesebb volt 😕
több mint 12 éve
jaja sejtettem,hogy valami ilysmi lesz a dolog mögött 😀
több mint 12 éve
sorry mindenkitől, épp tesztelgetek 😊
több mint 12 éve
Hmm sg went wrong. Az én válaszom Rolninak az NFL HC-s topikba ment és ott válaszolt ő is rá. Nah szólok valentinxnek h itt vmi má megen érdekes.És ezek,hogy jönnek Jarvis betegségéhez? Véletlen nem topikot tévesztettek ? DripA Pittsburgh Steelers nyerte a legtöbb Super Bowlt, hatot (6–1-es mérleg), a Dallas Cowboys és a San Francisco 49ers öt győzelemmel rendelkezik (Cowboys 5–3, 49ers 5–0). A Dallasnak van a legtöbb Super Bowl részvétele, nyolc alkalommal játszottak. A Buffalo Bills, a Denver Broncos és a Minnesota Vikings a legtöbbször, négyszer veszítettek Super Bowlt. A Buffalo és a Minnesota egyaránt nyeretlen a Super Bowlok történetében.Sobri JóskaJarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?RolniOlyanok közül aki nem OC/HC jelenleg és ismertebb: Jim Zorn (Chiefs QB coach), Karl Dorrell (Texans QB coach) és Tom Cable (Seahawks OL coach) az aki WCO felfogású coaching treeről származik, bár egyikük sem volt még NFL OC.empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
És ezek,hogy jönnek Jarvis betegségéhez? Véletlen nem topikot tévesztettek ?A Pittsburgh Steelers nyerte a legtöbb Super Bowlt, hatot (6–1-es mérleg), a Dallas Cowboys és a San Francisco 49ers öt győzelemmel rendelkezik (Cowboys 5–3, 49ers 5–0). A Dallasnak van a legtöbb Super Bowl részvétele, nyolc alkalommal játszottak. A Buffalo Bills, a Denver Broncos és a Minnesota Vikings a legtöbbször, négyszer veszítettek Super Bowlt. A Buffalo és a Minnesota egyaránt nyeretlen a Super Bowlok történetében.Sobri JóskaJarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?RolniOlyanok közül aki nem OC/HC jelenleg és ismertebb: Jim Zorn (Chiefs QB coach), Karl Dorrell (Texans QB coach) és Tom Cable (Seahawks OL coach) az aki WCO felfogású coaching treeről származik, bár egyikük sem volt még NFL OC.empty taxi
több mint 12 éve
A Pittsburgh Steelers nyerte a legtöbb Super Bowlt, hatot (6–1-es mérleg), a Dallas Cowboys és a San Francisco 49ers öt győzelemmel rendelkezik (Cowboys 5–3, 49ers 5–0). A Dallasnak van a legtöbb Super Bowl részvétele, nyolc alkalommal játszottak. A Buffalo Bills, a Denver Broncos és a Minnesota Vikings a legtöbbször, négyszer veszítettek Super Bowlt. A Buffalo és a Minnesota egyaránt nyeretlen a Super Bowlok történetében.Jarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?RolniOlyanok közül aki nem OC/HC jelenleg és ismertebb: Jim Zorn (Chiefs QB coach), Karl Dorrell (Texans QB coach) és Tom Cable (Seahawks OL coach) az aki WCO felfogású coaching treeről származik, bár egyikük sem volt még NFL OC.empty taxi
több mint 12 éve
Jarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?RolniOlyanok közül aki nem OC/HC jelenleg és ismertebb: Jim Zorn (Chiefs QB coach), Karl Dorrell (Texans QB coach) és Tom Cable (Seahawks OL coach) az aki WCO felfogású coaching treeről származik, bár egyikük sem volt még NFL OC.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Jarvis Jones-ról olvastam vmi betegségről (csak hszben említette vki kinn...) tudtok erről némi infót dobni?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Jó lene ezt idén a pályán is látni végre (ha már év végén FA lesz). De gondolom sejthető, hogy Genere gondoltam a Kovácsok közül.Pedig Daryl Smith jó játékos 😛empty taxiSuck 4 SmithEz tetszik. Bár mivel nekünk is van egy Smithünk (akitől meg akarunk szabadulni), valahogy őt is bele lehetne vonni ebbe.iktriad
ballasis és kétértelmű 😊gabokocka
több mint 12 éve
Pedig Daryl Smith jó játékos 😛Suck 4 SmithEz tetszik. Bár mivel nekünk is van egy Smithünk (akitől meg akarunk szabadulni), valahogy őt is bele lehetne vonni ebbe.iktriad
Madden hates me.
több mint 12 éve
Suck 4 SmithEz tetszik. Bár mivel nekünk is van egy Smithünk (akitől meg akarunk szabadulni), valahogy őt is bele lehetne vonni ebbe.
több mint 12 éve
Gene Smith helyett Geno Smith kihagyhatatlan poén. Már csak kéne egy jó szlogen, mint a Suck 4 Luck vagy a Blow for Barkley. A "Go for Geno" elég béna.(I Can't Geno) Satisfactiooooooon!
iktriad