Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
A fal helyrerakásának projektje már legalább egy évtizede húzódik, de csak nem akar sikerülni... Én nem tudom máshol hogy csinálják, de nálunk se draftról, se FA piacról nem sikerült még összerakni egy igazán jó falat, ami stabilan, évekre összeállt volna. Pedig szerintem minden elit csapatnak ez az alapja, fal nélkül nincs SB, de talán még PO sem.Kicsit elmatekozva a gondolaton, h mi lett volna ha a 3 FG helyett 21 pontyot szerzünk, meg ott a 8 pontyos (ami lehet h akkor csak 7 lett volna...), akkor ugye 29(28) lett volna a végén. Viszonyt akkor nyilván nem térdeltek volna a végén a Hollók az endzonban, és ha az TD lett volna, akkor az meg 30... hát igen, szorosabb lett volna na...az vót a baj, hogy futás nuku volt nálatok, úgy nehéz nyerni. kicsit a falat kell helyrerakni oszt jóleszaz
Cardinalis
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 507
Kicsit elmatekozva a gondolaton, h mi lett volna ha a 3 FG helyett 21 pontyot szerzünk, meg ott a 8 pontyos (ami lehet h akkor csak 7 lett volna...), akkor ugye 29(28) lett volna a végén. Viszonyt akkor nyilván nem térdeltek volna a végén a Hollók az endzonban, és ha az TD lett volna, akkor az meg 30... hát igen, szorosabb lett volna na...az vót a baj, hogy futás nuku volt nálatok, úgy nehéz nyerni. kicsit a falat kell helyrerakni oszt jóleszaz
Cardinalis
több mint 6 éve
Kicsit elmatekozva a gondolaton, h mi lett volna ha a 3 FG helyett 21 pontyot szerzünk, meg ott a 8 pontyos (ami lehet h akkor csak 7 lett volna...), akkor ugye 29(28) lett volna a végén. Viszonyt akkor nyilván nem térdeltek volna a végén a Hollók az redzonban, és ha az TD lett volna, akkor az meg 30... hát igen, szorosabb lett volna na...
Szerkesztette: Cardinalis
több mint 6 éve
remélem Kingsbury azért tökösebb lesz később...Ariansban pl ezt a tökösséget szerettem, rámenni 4th downokra meg váratlan játékokat hívni.
twitter.com/fbgchase/status/1173314350523834375
Löfli
több mint 6 éve
Nyugi, most vasárnap már nyertek 😂
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
remélem Kingsbury azért tökösebb lesz később...twitter.com/fbgchase/status/1173314350523834375

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Murray-ben nagyon sok örömötök lesz. Jövőre a legjobbak között lehet. Kliff Kingsbury támadósémája is ülhet hosszútávon az NFL-ben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Vállalható vereség, 17-20nál még a győzelemben is reménykedtem... 😉
több mint 6 éve
Csak kérdés, hogy mennyire lesz elhivatott hosszútávon, mert ugye meccs után ő is elmondtam, hogy félidőben amikor nem ment neki annyira, elgondolkozott hogy lehet a baseball jobb választás lett volna.Ezt én már mióta magyarázom 😉Kyle Murray nagyon tehetséges 😊Most tudtam megnezni. (johet a Ravens Dolphins kondenz)
Helmut Zimmer
Larry nelkul ez a produkcio nem keszult volna el, ezt el kell ismerni (Fitz rohadtul elvezte a jatekot, amint beindult). Kirk is jo volt persze meg mas is.
Torpicsek neha nem lat ki a fal mogul, beleakad a keritesbe a passz. Igaz. Na, de milyen passzok! Olyan gyors dobasai vannak, nem lehet nem szeretni. Tulvallalja magat, nem is mindenki van a helyen, stb. Igy kell ennek lenni elso meccsen. De ahogy mondani tetszik, ebben a gyerekben oriasi potencial van. Pedig en aztan ritkan dolok be a csoda ujonc iranyitoknak.
ulpianus
Aztán egy csomó mindenki azt mondta hülye vagyok meg hogy óriási bust lesz a kis QB 😊 (főleg Amadeus na meg Stez )
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 6 éve
Ugye elefánt, hogy dübörgünk!Ezt én már mióta magyarázom 😉Kyle Murray nagyon tehetséges 😊Most tudtam megnezni. (johet a Ravens Dolphins kondenz)
Helmut Zimmer
Larry nelkul ez a produkcio nem keszult volna el, ezt el kell ismerni (Fitz rohadtul elvezte a jatekot, amint beindult). Kirk is jo volt persze meg mas is.
Torpicsek neha nem lat ki a fal mogul, beleakad a keritesbe a passz. Igaz. Na, de milyen passzok! Olyan gyors dobasai vannak, nem lehet nem szeretni. Tulvallalja magat, nem is mindenki van a helyen, stb. Igy kell ennek lenni elso meccsen. De ahogy mondani tetszik, ebben a gyerekben oriasi potencial van. Pedig en aztan ritkan dolok be a csoda ujonc iranyitoknak.
ulpianus
Aztán egy csomó mindenki azt mondta hülye vagyok meg hogy óriási bust lesz a kis QB 😊 (főleg Amadeus na meg Stez )
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ezt én már mióta magyarázom 😉Kyle Murray nagyon tehetséges 😊Most tudtam megnezni. (johet a Ravens Dolphins kondenz)
Helmut Zimmer
ulpianus
több mint 6 éve
Van potenciál ebben az új sémában, csak nem tudom miért csak az utolsó 8 percben tolták.A védelemben azért voltak pozitívumok, főleg tavalyhoz képest. A pass rush nagyjából ok volt, volt labdaszerzés, sack és némi nyomás. Az LB sor meg úgy összességében a front7 ég és föld tavalyhoz képest. A 3rd downok 66%-át megállítottuk úgy, hogy a secondary kifejezetten rossz volt. Két kezdő CB nélkül indítottuk a szezont, szóval ez egyáltalán nem meglepő, viszont az pozitívum, hogy kifejezetten dobáltak meccs elején Byron Murphyre és egész jól állta a sarat. Talán egyszer csináltak mellette játékot. Ha PP visszatér remélhetőleg jobban fog kinézni a dolog. Mivel a meccs első 3/4-ében lényegében 5 perceket pihent a def, szerintem nem kell kétségbe esni a teljesítményük miatt. A "védekezőzseni" előző HC-val kb a közelében nem voltak ennek a szintnek.
Viszont ennyi DL által leütött passzt nem is tudom, hogy láttam-e már meccsen. Nem tudom, hogy Murray magassága-e az oka, vagy csak az, hogy nincs szokva ekkora méretű ellenfelekhez, de fura volt látni, hogy vagy 4 passz se jutott át a LOS-on emiatt.
DEF viszont annyira nem tetszett. Olyan üresen voltak elkapók, hogy -egy haveromat idézve- még öreganyám is oda tudta volna dobni az elkapónak. Vagy a zónák vannak szarul megrajzolva, vagy a játékosok nem csinálják azt, amit kellene, de ha így marad, akkor a jövő hét csúnya lesz.
Natloz
A támadósor 1 negyed meg némi overtime alatt felülmúlta a tavalyi év bármelyik egész meccses Offense teljesítményét, ha nem próbálták volna alulmúlni azt az első háromban, akkor most nagyon boldog lennék. Azért így is bizakodó vagyok, bár a sorban leütött passzok nekem se tetszenek.
A Special Team talán a legjobbnak tűnik ever, ha 3-4 éve lett volna egy ilyenünk lehet SB-t játszunk.
több mint 6 éve
Kyle Murray nagyon tehetséges 😊Most tudtam megnezni. (johet a Ravens Dolphins kondenz)
Helmut Zimmer
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Van potenciál ebben az új sémában, csak nem tudom miért csak az utolsó 8 percben tolták. Viszont ennyi DL által leütött passzt nem is tudom, hogy láttam-e már meccsen. Nem tudom, hogy Murray magassága-e az oka, vagy csak az, hogy nincs szokva ekkora méretű ellenfelekhez, de fura volt látni, hogy vagy 4 passz se jutott át a LOS-on emiatt.
DEF viszont annyira nem tetszett. Olyan üresen voltak elkapók, hogy -egy haveromat idézve- még öreganyám is oda tudta volna dobni az elkapónak. Vagy a zónák vannak szarul megrajzolva, vagy a játékosok nem csinálják azt, amit kellene, de ha így marad, akkor a jövő hét csúnya lesz.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 6 éve
namajd most vasárnap válik el a sz@r a fostól... 😉aaazt a betyár mindenit dejó meccs kerekedett a végére! 😊Hát, a következő 5 meccs sorsolását elnézve, kellene is.
jóóó lesz ez jóóó lesz! 😊
Cardinalis
harras
a Ravens ellen jobbat kéne produkálni 59-10nél...
több mint 6 éve
aaazt a betyár mindenit dejó meccs kerekedett a végére! 😊Hát, a következő 5 meccs sorsolását elnézve, kellene is.
Cardinalis
több mint 6 éve
Kyle Murray nagyon tehetséges 😊
több mint 6 éve
T-Sizzle jól teljesített. Várom már h láthassam játszani az All Time kedvencemet vasárnap.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Sajna félidőben kikapcsoltam, de az összefoglaló alapján már csak Fitz miatt is megérte volna kitartani... 😕Murray kapcsán nálam a hozzáállása lesz a kérdés hosszútávon. Eddig nem sok kudarc érhette élete során, félek ha nem jönnek az eredmények elkezd megint a baseball felé kacsingatni.
Ilyen szempontból a döntetlen még jól jöhet, mert egész biztosan nem dőlnek hátra a srácok.
több mint 6 éve
aaazt a betyár mindenit dejó meccs kerekedett a végére! 😊milyen jó, hogy nem vártam meg a végét 😀
Cardinalis
több mint 6 éve
aaazt a betyár mindenit dejó meccs kerekedett a végére! 😊jóóó lesz ez jóóó lesz! 😊
több mint 6 éve
Jó mulatást mindenkinek. Ha nem 3-4 győzelmes szezonra készülünk, akkor ezt a meccset hozni kéne, de ha kikapunk akkor sincs semmi. Murray se kuka, ha nem dob 3 TD-t. Emlékeim szerint RW-nek se jött össze 1 yard 4 próbálkozásból ellenünk anno az elején. Remélhetőleg ez egy hosszú építkezés kezdete. A fal támadásban és védekezésben se túl acélos, szóval nem idén fogjuk rommá verni az NFL-t. Ha kialakul egy jó wr bagázs az idei fiatalokból és látjuk a koncepciót, már jóval előrébb vagyunk mint tavaly.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jo szezont kívánok nektek skacok 😊
több mint 6 éve
A nemrég claimelt Brett Toth akár pályára is léphet a Cards színeiben a vasárnap.Vajon hányadik generációs magyar a srác? 😊
twitter.com/AdamSchefter/status/1169369983434002432
iktriad
Szerkesztette: csongi