Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
bionic
120
Persze hogy letakarítják, de szar lesz melegből a minuszba menni, játszani. Szerintem.
több mint 8 éve
Persze, a történelmi viharnak is most kell a keleti parton végigsöpörnie. Vacak idő lesz.Pont hogy nem lesz. Szombaton lemegy a hóvihar, vasárnapra már napsütést írnak, igaz -6 celsius fokot a meccs kezdetére. A pálya le van takarva.
The winter storm is expected to continue into Saturday but should clear out for the game. The Bank of America Stadium field, criticized by some for being slippery after being pelted by rain hours before last Sunday’s playoff game, is currently covered by a tarp but also by snow and ice.
bionic
több mint 8 éve
bionic
120
Persze, a történelmi viharnak is most kell a keleti parton végigsöpörnie. Vacak idő lesz. The winter storm is expected to continue into Saturday but should clear out for the game. The Bank of America Stadium field, criticized by some for being slippery after being pelted by rain hours before last Sunday’s playoff game, is currently covered by a tarp but also by snow and ice.
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
csak abban az esetben fogok közös topicos SB-nézést szervezni a Dezsőbe, ha a Cards is eljut odáig (mármint a SB-re, nem a Dezsőbe :o)) egyéb esetben meg megyek a Fórum focin meghirdetett Goodbarba és ott iszom le magam...
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Spory
118
Aktív olvasó vagyok, csak írni nem szoktam 😊Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
a Dezsőben szurkoló gárda:
twitter.com/Fucu23/status/688552259484028929
azért amit lenyomtunk a végén elég beteg volt 😀
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
utóbbi kettő nem nagyon aktív 😊
Löfli
Nagyon öröm volt találkozni veletek, köszönöm az élményt😊
Az SB nálam is hagyományosan havernál hamburger partival egybekötve, így én is kihagyom a topicos SB-nézést.
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDempty taxitegnap meghallgattam, király, hogy a War Roomban is említésre került a katartikus részvételed köreinkben :o))
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDCardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))A Super Bowlt hagyományosan a barátaimmal nézem idén sem fog ez változni. 😊
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Spory lazán előadta hogy nem vett fel semmilyen Cards cuccot erre leveszi a kabátot és egy Warner mez villan meg. Sírtam. 😊Sajnálom hogy vasárnap nem tudok menni.
Szerkesztette: Fucu
több mint 8 éve
Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
több mint 8 éve
Jobbról balra haladva: Cardinalis, Löfli, jómagam, Progressor és Spori. 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Szerkesztette: Fucu
több mint 8 éve
32-es Löfli (kicsit nagy a sérója) a 11-es Cardinalis!!! A jobb oldali kettőt nem vágom én sem 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Remélem hétfő hajnalban is hasonlóan vidám kép fog készülni rólunk 😀
több mint 8 éve
hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
nálunk is beindult a gyerkőcös marketing-vonal :o))www.youtube.com/watch?v=jlvD8tegLqs
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)Ki az az Antonio Brown 😊 Ismeri valaki? 😊
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
a mi reakciónkat is fel kellett volna venni Dezsőben :o))The Birdgang reacts to Larry Fitzgerald's impressive overtime performance on Saturday night.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
CJ?K saját bevallása szerint más most is játékra kész: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/19/chris-johnson-says-hes-ready-to-play-right-now/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Most fejeződött be Urban szokásos heti live chat-je.Ezt itt hagyom az utókornak: *facepalm*
"Will the Cardinals allow for ADub to sign a one game contract , if the Cardinals make the Super Bowl to allow for him to have played in the game as a Cardinal?"
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/689474929616642048Olyan nincs ami megmutatja hogy egy rosszabb meccs utáni találkozón hogy teljesített az OL?
Löfli
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/689474929616642048
több mint 8 éve
harras
515
Cardinalis !Mintha az egyik barátom klónja lennél, a kép alapján, csak ő szemüveges. Ja te is. Akkor elképesztő a hasonlóság 😊)
Én még a GB meccs előtt rendeltem be arizonás cuccokat, de felsőt nem találtam az én méretemben, olyat meg főleg nem amit szeretnék: a fullvöröset, amilyenben mostanában ácsingózik a team a pálya mellett (meg amilyen Arians arcszíne mostanában a meccseken, fekete-fehér tévéken szerintem összeolvadna a feje a sapkájával meg a ruházatával)