Bowldog Hálaadást!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mathieu-t meg kène tartani, (ő kedvenc védőjátékosom a ligában), kérdés, mennyire tud felèpülni majd a sérüléséből

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Ellington helyzetet hogy latjatok hosszabb tavon? DJ mogott nagyon hatekony lehetne 5-10 snapre meccsenkent, es legalabb nem hasznalodna el annyira, de nem tudom mennyire allna be igy a sorba.
En mindenkeppen DJ-ben latom a franchise playert, pass protectionben is egeszen kimagaslo, de Ellington is sokat tett a csapatert. Mit gondoltok, realisan nezve velunk lesz a kovetkezo szezonban? A serulekenysege miatt annyira talan nem kapkodnanak utana.
Kexandro
Ellington jövőre biztosan a csapat tagja lesz, mivel élő szerződése van egy évig. csak 2017-ben lesz szabadon igazolható.
Fucu
Ja, ráadásul lesznek fontosabb feladatok 2016-ra, hogy 2017-ről már ne is beszéljünk. rengeteg fontos játékos lesz FA a következő 2 évben. Fontos feladatok várnak Keimékre.
Csak néhány név akik FA-k lesznek.:
2016: Powers, Stanton, Massie, Jefferson, R.Johnson, C. Johnson
2017: Fitz, Campbell, Floyd, Ellington, Okafor, Mathieu, Minter, Cooper, Catanzaro
És még nem is beszéltünk mindenkiről 😊 Fel kell kötni a gatyát a vezetőségnek, és a pénztárcát is ki kell nyitni erősen. Valószínűleg így is lesznek fájdalmas távozók, de nem maradhat mindenki örökre. 😊
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ellington helyzetet hogy latjatok hosszabb tavon? DJ mogott nagyon hatekony lehetne 5-10 snapre meccsenkent, es legalabb nem hasznalodna el annyira, de nem tudom mennyire allna be igy a sorba.
En mindenkeppen DJ-ben latom a franchise playert, pass protectionben is egeszen kimagaslo, de Ellington is sokat tett a csapatert. Mit gondoltok, realisan nezve velunk lesz a kovetkezo szezonban? A serulekenysege miatt annyira talan nem kapkodnanak utana.
Kexandro
Ellington jövőre biztosan a csapat tagja lesz, mivel élő szerződése van egy évig. csak 2017-ben lesz szabadon igazolható.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Kexandro
Siman. Nagyon ocso meg uh tuti megtartjuk DJ mellett. Ink CJ fog menni sztem.
silent7939
Ja, CJ2Knek ez már hanyadik sèrülése, bár Andre is sérülékeny, kevès pénzért simán megéri, főleg ő fiatalabb mint Chris Johnson. DJ meg lesz a starting RB, az biztos

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kexandro
Siman. Nagyon ocso meg uh tuti megtartjuk DJ mellett. Ink CJ fog menni sztem.
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
több mint 8 éve
két éve is a Bucs győzelme kellett 😊
 twitter.com/truth6878/status/682271993694035968
Löfli
Csak azon a PO mult. ☺
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
két éve is a Bucs győzelme kellett 😊
 twitter.com/truth6878/status/682271993694035968

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Freeney lett a hét védőjátékosa az NFC-ben.

Golden térdsérülést szedett össze, valószínűleg nem játszik a Seattle ellen.

Don't blink!
több mint 8 éve
Danny Arizona Cardinals 1 726
Na vasárnap ismét nem kell streamet vadászni, mert a sporttv-n megint láthatóak leszünk! Egyébként némi statisztika:
11 mérkőzésünket közvetíti a FOX, hármat az NBC, az ESPN és az NFLN egyet-egyet, idén a CBS-en nem voltunk láthatóak, ugyanis a Ravens és a Bengals elleni meccseink fő műsoridőben voltak.
4 magyar idő szerinti 19 órás meccsünk volt, azokon 3-1 az arányunk. 6 meccsünk volt 22 órai kezdéssel, (a Hawks elleni lesz a hetedik), azokon 5-1-gyel állunk. 5 meccsünk zajlott fő műsoridőben, ahol 100%-osak vagyunk! A vereségeink közt egy hazai (Rams), illetve egy idegenbeli (Steelers) van. Reméljük, hogy ez a hétvégén nem gyarapodik a mi részünkről, hanem inkább a Panthers húz oda egy strigulát, de nem leszek telhetetlen, ez a no2 seed is parádés a csapattól!
több mint 8 éve
Közben hagy jelentsem be, hogy sikerült megnyernem a bowl.hu div. 3./C fantasy csoportot. A döntőben 231-159-re sikerült győznöm, ami így feljutást ér. Remélem a Cards is döntőzik, és ugyanilyen simán nyer is majd. 😊
Leon78
Gratula... Akkor kovi szezonban egy div ben is lehetunk
silent7939
Köszi...
Lesz egy házi rangadó 😊
több mint 8 éve
Közben hagy jelentsem be, hogy sikerült megnyernem a bowl.hu div. 3./C fantasy csoportot. A döntőben 231-159-re sikerült győznöm, ami így feljutást ér. Remélem a Cards is döntőzik, és ugyanilyen simán nyer is majd. 😊
Leon78
Gratula... Akkor kovi szezonban egy div ben is lehetunk
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Arians azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs tartalékos csapattal kiállni, nekimegyünk a Hawks-nak.
Viszont én is amondó vagyok, hogy ha már tudni lehet meccs közben, hogy nincs esély az első kiemelésre, akkor menjen fel Stanton, Palmer meg pihenjen.
csongi
pont ezért rakták át a Panthers-Bucs meccset a Cards-Hawks idősávba. Amúgy az elmúlt hetekben a Panthers szeret nagy előnyt leadni a második félidőben szóval nem biztos, hogy lesz olyan alkalom, hogy biztosra lehet venni a győzelmüket. Én a második félidőtől Stantont játszatnám eredménytől függetlenül, de ez én vagyok. 😊

több mint 8 éve
Hát ha sikerülne megcsípni az első kiemelést, nem is tudom mit csinálnák, asszem szétrúgnám a kóter oldalát. 😊
több mint 8 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Arians azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs tartalékos csapattal kiállni, nekimegyünk a Hawks-nak.
Viszont én is amondó vagyok, hogy ha már tudni lehet meccs közben, hogy nincs esély az első kiemelésre, akkor menjen fel Stanton, Palmer meg pihenjen.

Szerkesztette: csongi
több mint 8 éve
remélem nem a Hawks ellen rontjuk el ezt az elképesztő statisztikát 😊
 twitter.com/Cardschatter/status/681852940353667072

ja és már favoritok vagyunk a Pats-cel az SB győzelemre
 twitter.com/darrenrovell/status/681838889863147520

Don't blink!
több mint 8 éve
Arians 3 éve alatt mindegyik NFC csapat ellen van legalább egy győzelmünk, nem semmi!

twitter.com/AZCardinals/status/681587979404488704

Don't blink!
több mint 8 éve
Egyebkent ennek kapcsan jut eszembe, szinte az osszes meccs utan jart eddig a hetfo-kedd pihi, ez mennyire megszokott az NFL-ben? A kevesbe jol meno csapatoknal is ez a menetrend? Nekem picit soknak tunik elso ranezesre, de ugy nez ki eredmenyes 😊
Kexandro
A kedd alapból szabadnap a játékosoknak csapattól függetlenül. A hétfő választható. Általában a győzelmek után, jutalomként (Victory Monday) kapják meg a játékosok. De volt már idén olyan, hogy volt victory monday, de PP szépen összehívta a védelmet hétfőre, hogy átbeszéljék mi volt a rossz.

több mint 8 éve
nem rossz statok 😊
 twitter.com/AZ_Helm/status/681343133771259904
 twitter.com/CardsMarkD/status/681265161978687488
 twitter.com/CardsMarkD/status/681299917588054017

Don't blink!
több mint 8 éve
Nem akarok telhetetlen lenni, de jó lenne megcsípni az első kiemelést. Igazából ha jól megnézzük, már csak a Carolinának van veszteni valója, ráadásul a Bucs bele fog adni apait anyait, úgyhogy lehet reménykedni.....
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Jo volt vegre latni hogy mi van ebben a csapatban D# oldalon is. Kicsit felek nehogy kizokkenjunk a kovetkezo hetekben, talan most a viszonylag keves serules miatt elbirta volna a csapat a folyamatos terhelest es lenduletet, de ne legyen igazam.
Egyebkent ennek kapcsan jut eszembe, szinte az osszes meccs utan jart eddig a hetfo-kedd pihi, ez mennyire megszokott az NFL-ben? A kevesbe jol meno csapatoknal is ez a menetrend? Nekem picit soknak tunik elso ranezesre, de ugy nez ki eredmenyes 😊
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Grat srácok! Ha valamilyen csoda folytán mi nem vernénk szénné mindenkit a POban akkor jövök a bandwagonra. : D

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Érdemes még megemlíteni Mr Görény Clay Matthews-t. Mondanám, hogy sportszerűen felhúzta Palmert, de ez nem igaz. 😊
Leon78
Ugyan már. Az ilyen zrikálás belefér. Én is megmosolyogtam az esetet. 😊
Fucu
Ja.... a bünti meg megvolt az arcoskodásért 😀
több mint 8 éve
Érdemes még megemlíteni Mr Görény Clay Matthews-t. Mondanám, hogy sportszerűen felhúzta Palmert, de ez nem igaz. 😊
Leon78
Ugyan már. Az ilyen zrikálás belefér. Én is megmosolyogtam az esetet. 😊